Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
KOMENTAR K OBRAZKU
otvory samozrejme nejsou oba saci, ten vpravo je chrlici. A ten obraz zvrchu berte s rezervou, samozrejme nebude sloup k sani uprostred skrine.
======O~ 1prd
======O~~ 2prdy
======O~~~3prdy ses pekne v prdeli...
2trolejbus: to asi jo, hlavně proto ze ju neni kam dat. Co za vykon bys radil pokud de o ten vetrak? a kolik to tak muze stat? ja uz se tak prohnu, kdyz kupuju vybojku a spol a dalsi veci...
======O~ 1prd
======O~~ 2prdy
70W uchladiš v pohode jednim 12V. Ja zkousim chladit 2x70W jednim 12V 54m3/hod a pride mi to v poho. Ten odtah by mel mit aspon tech 200m3/hod protoze filtry vykon silně snizujou. Jo komponenty 100% mino skrin, obzvlast tlumivka topi jako prase. rochu nepobiram ten posledni obrazek... Z ceho budes mit steny?
"Je lépe litovat, že jsme něco zažili, než litovat, že jsme nezažili." - Boccaccio
"Kořenem všeho zla je nedostatek poznání." - Buddha
Na polystyren bacha, snadno chytne a eště snáz se rozpouští a hrozně u toho smrdí. Papundekl neni ohnivzdornej. Jinak alobal taky nebude to pravý, může zezadu plesnivět a světlo též neodráží ideálně. Bílá barva je možná lepší. Doporučuju prohledat grower.
p.s: zamky sou uz zapojeny - zprovozneny, staci to mikrotlacitko. Jeste sem musel udelat drobnou upravu - pri pozornejsim pohledu na fotku zjistite, ze zarez pro aretaci je vypilovan v poloze odemceno, coz je dost na houby...
======O~ 1prd
======O~~ 2prdy
Připojil bych se k vasi diskuzi o vetrani : Ja sem jel Skrin 150x110x60 (VxSxH) a chladil sem jen cirkulaci vzduchu a 2x PC vetrak odtah (Cooler Master za 110, ma 64m3/h´), ale pichnul sem je na trafo od vlacku, ktere ma max 16v a kdyz jeli na max tak mi uchladili 2x150W poulicniho osvetleni na 25 stupnu, byl tam jeden 12x12cm na vtah a musim rict, ze sem byl opravdu hodne prekvapenej, protoze to sem fakt necekal!
Oddálení se od naší někdy zkurvené reality je mým každodením chlebem, který pro mne pečou pekárný Cannabis.
Do you feel that your body brakes apart? Use THC glue, makes your body stick together
ehm a to mikrotlacitko - pokud hcapu spoji obvod kterej pusti proud do elektromagnetu aby se dala skrinka otevrit, nejlepsi je ze stary myshky, zadaco a nenapadny
Oddálení se od naší někdy zkurvené reality je mým každodením chlebem, který pro mne pečou pekárný Cannabis.
Do you feel that your body brakes apart? Use THC glue, makes your body stick together
2veselaKopriva-slayerToVysvetlilSpravne. JinakPokudDeOToVetraniTakUzSemSeRozhodl-hodniKamosiMiZacaliNositVetrackyZ PC RuznychRozmeruTakJichTamNastrkamTolik,AbyToTahlo.AkoratMamObavyOHlucnost-ToBuduMusetDoresit. DuNaTo!!!
======O~ 1prd
======O~~ 2prdy