Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
..mě by úplně stačila věta: kucí je to nahovno soutěž padá. A bylo by!
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
to ve mne vzbuzuje jisty nepokoj...
... jsou mezi nami bonzaci?????
... byl jsem jenom ja tak naivni ze jsem si myslel ze si tu vsichni navzajem hlidame prdel?
PS: neni to mysleno jako obvineni neznameho pachatele, spis recnicka otazka! heheh (mno ... chapete ne? hihihi)
ach jo, pokud tady budou všichni neustále dokola opakovat, že to tady de doprdele, tak to nakonec tak aji dopadne Jo hlavně teď namítněte, že už to v prdeli je, ať je trochu sranda x)
skoda kazdyho pestitele kterej je dobrej a kdyz se chce pochlubit stim co se naucil a co dokazal tak ho chytne stiha a uz se neobevi ale zas ma klid dam si speka na osameli pestitele
Povinne je treba upozornit vsechny, kteri se chteji vydat na cestu poznavani tajnych ved, ze narazi na "strazce brany". A ti nedostatecne pripraveni mohou dopadnout zle, budou vyhnani z raje! Zmeni se osobnost cloveka. Nekterym se rozpadnou manzelstvi, jini skonci na psichiatrii nebo na periferii spolecnosti. Mnoho je povolanych ....
stiha hm hm hm kdo se boji nesmi do lesa s touhle posranosti se nikam nedostanem nejlepsi by bylo kdyby vsichni co pestujou se sli samy bonznout nebo aspon ty psichicky vyrovnani myslim ze ten nas pitomej sitem by se zhroutil vsadim se ze vecinu lidi by vihodily z bengarny . jo a do sutru se za cazo dostane malo gdo vecino cizinci co tu stim smeli ale ty vetsinou nejedou v jenom v ganze,nebo posraqnci ktery prasknou svi kamose ze jim dali pohulit kdyz na ne nekdo bafne stehle stupidu mam husi kuzi vidim je machrit na kazdym kroku,..
a kdyz jsme u toho a tahle soutez byla kach tak premejslim ze hodim vapo taky do frcu teda do naky ty vasi zouteze je to vecicka ne levna takze o nejaky trapny odhady as nepude ukolem by bylo zasadit kytku na zvlastnim miste vifotit aspon slusne vzrostlou nechal bych na grouveru hlasovat co vi na to napiste lidicky jestli byste meli zajem. soutez bi asi kvuli soucas podminkam na outdor byla ukonc az ped zacatkem prazdnin.