Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jo, jo. Paldy jsou fakt ohromný. Ty spodní sice za moc nestojej (jsem zvědavej na jejich zkuřovací efekt), ale holt mi to přerostlo...
Na tu listovku už kašlu. Polyversem už nepostřikuju a dnes jsem vyčistil bubblery a nalil jen čistou vodu s upraveným pH a enzymy. V pondělí jdou holky pod kudlu...
No hele zkuřovací efekt,ja myslim že v poho,alespoň u mě,ty spodní,to bylo takový normální hulení,ale ten vršek Total HC(na 600W uplně žlutý hulení)-říkáme tomu otvírač lebek
Ještě pleas jaký máš fukar(y) na ty trubce u výbojky?
Včera jsem vysvětloval kámošovy že 250 je lepší než 150 ,on se boji že to neuchladi.
Zdár
eště: s tim ofikánim to je jasný,ale to chce dřív že jo.
No jo, sice už je asi pozdě, ale stejně díky chlapi za cennou informaci ohledně těch spodních palic. Nějak mě to nedošlo i přes to, že se to tu už několikrát řešilo...
kabuto: jestli myslíš cooltube, tak skrz ní teď nefouká nic, protože EURO2, který jsem tam měl mi odešlo během 2 měsíců. Na odtah ze skříně mám UFOuna 280 m3/hod. a na chlazení výbojky v cooltube plánuju po tom fiasku s Eurem nějaký TDčko. Přes léto si dám pauzu a budu vylepšovat a vylepšovat. Dokonce přemýšlím i o tom, že vyměním současný UFO za nějaký silnější (nevím proč, ale jsem nějak ulítlej na pořádněj průvan ve skříni )
Trochu se mi při uploadu rozhodily fotky...takže...Druhá a třetí fotka je z procesu sklizně a 1.,4. a 5. fotka je z posledního dne květu...
Původně jsem chtěl nechat viset kytky vzhůru nohama i s kořenama, ale vzhledem k tomu, že mi to přerostlo jsem musel větve stříhat a nechat sušit každou zvlášť...
Po čtyřech dnech sušení jsem začal s ošmykáváním paliček. Pěkně jsem se u toho zapotil a zabralo mi to asi dvě hodiny...
Gramáž neznám. Váha nebyla k dispozici, ale vím jistě, že to budu kouřit hodně, hodně dlouho...
Celkem jsou toho čtyři sklenice a jedna miska perfektního kuřiva (s užasným zkuřovacím efektem) a k tomu spousta spodních a malých paliček (viz. 2. foto)...
Na léto skříň uzavírám (pokud mě nechytně nějakej pěstební absťák) a začnu s měnšíma úpravama....
cau poradne se podivej a vsimnes si ze to tu pre 10let stoji sice to nikdo pred cca 6 lety zkousel ozivyt ale jak vydis neklaplo to (skus se zeptat jinde tady uz ti asi nikdo neporadi.)