Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
podla mna je to individualne niekto sa sfajci hned na prvy krat a niekto to musi riesit viac krat,.zkamosom som mal podobnu haluz on ani moc nepije proti ganji nic nema ale nepohuli rraz mu to nezapisalo na druhi krat mozno trocha a na treti stratil orientaciu,.a chytil; stoho haluz,.
Taky sem před nedavnem s kamošem zašel na pivo,on samozřejmě nehulič ,že to chce zkusit - měl sebou 2 háky že s tim počítal už předem že to chce zkusit ,
Vytah je a já mu ukazal kde může koupit - druhej den přišel se 7 pytlama trávy (stovkový gripáče) ,a že má že dem hulit !
Já proti nebyl to bych byl blbej tak že jo a už sme byli na docela slušnym klidnym mistě tak sem vytah fajfku - chtěl špeka ,ale jestliže ještě nehulil tak by to 2x upustil,polovinu by vysipal ...no znáte to -- začátečníci :-) ! Dali sme pár prdů - já sem si dopřal - když mi nabízel ... Tak sem si dal 7-10 prdů skunku.
Von si dal taky deset ,ale pořád to s nim nic nedělalo tak si bral šluk za šlukem a pořádnic zmyzel 1 pytel potom druhej i třetí a nic Ale to už mě nasralo protože do sebe narval zhruba 75 šluků a nic !!! Já už by byl dávno mrtvej -- Tak to sem nevydržel když sahal po dalším pytli sem mu ho vzal a druhej den sem pro něj zašel domu a zase sme to rozbalili -- aby měl lepší pocit z toho že HO TRÁVA ZHULILA sem mu do toho přisipal hash a samozřejmě trávu -- to už ho zdělalo ale bylo to taky strašně moc prdů tak 10 ! no co postupně ho zhulovala už jen tráva --- TAK TAKHLE sem to udělal s kámošem ! vod tý doby každej den pálí
tento clanek pisu kodyz jsem poradne zhulenej tak to musite omluvit sedime u meho kamose a kecaly s jeho ruskou babkou ktery je 80 let kdyz jsme byli zhulenz a kamos se ji ptal jestli prsti a ona odpovedela ze tet ne ale ze kdyz bzla mala tak si prstila do zadku omlouvam sed nevim jeli to neni haluska
Ja mam kamose a ten je na tom stejne, at huli co huli a jake chce mnozstvi, tak nic z toho. A to to do nej cpu pokazde, kdyz se potkame, abych mu nejak vyrovnal tu hladinu THC a doufam, ze se to nekdy povede a on se zhuli. Kazdopadn s timhle clovekem jsem pak delal mliko. Udelal jsem ho nejsilnejsi v mem zivote. Mel jsem problem to ustat, ale byl to maras, zhulenost jakou jsem nikdy nezazil. Ale on to neustal, zvracel a lezel nekolik hodin na podlaze a zhuleny tentokrat poprve byl, ale moc semu to nelibilo... Takze pouceni je, ze nic se nevi a na kazdeho to pusobi bohuzel jinak. Nekdo se zhuli hned, jiny vubec a dalsi si da praska (kamaradka) a pak je ji treba skoro krisit.
jo tak ja poznam jedneho cloveka co moze hulit a nic mu to nezropi..a uz som videl aj dost ludi co sa po prvy krat hulenia poriadne sfajcili...taze ...hm
if the kids are united, then we´ll never be divided...
No ja radeji nechci vedet kolik tisic rocne me to stoji... tech deset neni az tak moc. Ani ne tisic na mesic, coz je gram tydne. Uz abych nemusel kupovat, max rizky
no tak hlavne poprvi nezhulte nekoho takovim spusobem ze nalejete do vodarny pivo .. prehulite to prez nej a pak mu to date vypit a nakonec si vezme banan a ktomu si zapali cigaro .. HOROR .. dalsi pul hodiny sme se rozmejsleli jestli zavolat zachranku nebo nee nakonec to ustal ale nejak nas 2 hodiny nevnimal .. jenom blbe cumel na svoje poblity kalhoty a vopakoval ze ho mama zabije
no hulil prvy krat ale mam kamarata ktory s nami odpaluje speky dost casto a masti mu len s fak poriadneho skunku...
nech si skusi vypit (ale nie vela, len do naladicky) a nato zahulit to by mu nieco malo spravit )
ked som zacinal tak tiez nie a nie za zhulit. ale mam jednu radu ktoru asi vacsina pozna: Vipit si tak 1 or 2 pivka (cim rychlejsie tym lepsie) a potom ist zahulit (a vobec to nemusi byt nejaky super model. Mne vtedy v poho stacia aj listy). Po huleni sa treba uvolnit lebo ked som zacinal tak som sa furt sustrdil ze kedy to konecne pride a ono nic. Ps: Tie pivka fakt len 1 abo 2. P
No já mám taky ten problém jako vy... Předevčírem jsem si dala 1 špeka, a vůbec to se mnou ani nehlo..jen mě hlava bolela... a tak mi zkusili dát silnější, a taky nic... Zhulím se někdy nebo ne-e? :-/ Ať vím,...
Kámoš vyprávěl, že známej chtěl začít hulit, tak si s nima dal a pak sebou z ničeho nic seknul. Já byla poučená, že to chvilku trvá, takže poprvý jsem se ničemu nedivila, podruhý sem se začala usmívat (tak se vám stává, že se usmějete jak sluníčko a nevíte proč ) a pak už to bylo v pohodě. Nejlepší stavy jsem měla tak rok po tom, c jsem začala, pak se to začalo tlumit a začaly záseky znáte to: ty ses nějak zasekla-a jo-(další zásek)
Já se taky poprvé nezhulil..asi až na potřetí,ale nic mi to neříkalo.Byl jsem zmatený rudoočko.Asi tak po dvacáté jsem začal chápat tak jak svět v tomto parádním stavu chápu dnes.Děkuji Bohu za tuto magickou bylinu