Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Psal si kup si calmag.
Ja napsal at sevykasle na flasku calmag ale koupi si cal mono
A mag mono od canny.
Litrova flasa za 3 kila.
Ale kmtomu ses asi jeste nedostal a kupujes predrazenej calmag boost.
Vubec na me nereaguj.
Edit. Puvodni prispevek opraven , snad to pochopi i slabsi jedinci.
Na to abych neco umel nemusim nic ukazovat.
Toho se ani nedockas.
Kdo tomu rozumi , tak si nazor udela a treba si z toho neco vezme.
Tys tady neco ukazal , ale o tvou radu na ukor tvych pestu bych teda moc nestal.
Nemas znalosti na to abys nekomu radil nebo nedej boze podeziral ze si vymysli. Nejsi jasnovidec , pac kdyby ano , tak nepises takovy nesmysly
Však já tobě nic neradim, tak proč se ozivas. Budeš jeden s těch co mají plnou hubu keců a skutek utek. Fakt jsi borec. Budeš jeden s těch co pravidelně dělají 900 gramů pod šesti kouli. Zbytečně tady zasiras téma. Ano jsem jasnovidec a vidím, že jsi velký lufos.
Takže hoj ty mistre světa. PS: nezasirej zbytečně vlákna
Původní příspěvek od Hanskrtek Zdravím, chci se zeptat zda je to nějaky deficit popřípadě jaký a nebo se jedná pouze o genetiku a světlejší list ?
Pěst ze semínka - Barney's farm, L.S.D, 1 týden, 125W úsporka, zemina - plargon royalmix, zálivka voda z kouhoutku,
Zdar, ten Royalmix je dost předhnojenej, semínka raději sázím do Lightmixu, ale jestli je to tím... Voda z kohoutku pH kolik?
Zdarec, dal jsem kytky ven, když je tak pěkně, ale trošku mě teď zlobí listy. Nevíte někdo, zda je to to nedostatkem nějaké látky, škůdce jsem žádného nenašel. Ještě mě napadlo, jestli to nemůže být reakce na ten venek, popáleniny od slunka třeba.
Ahoj, prosim o radu. Týden po zasazení do skleníku, mi u všech sazeniček začly hnědnout listy . Čím to je a je možné ještě sazeničky zachránit a jak ?? ,
Původní příspěvek od griox Ahoj, prosim o radu. Týden po zasazení do skleníku, mi u všech sazeniček začly hnědnout listy . Čím to je a je možné ještě sazeničky zachránit a jak ?? ,
nedal si tam nějaký hnůj nebo něco? Blízko pod tu sazenici? A jak velký a jak prokořeněný máš ty kytky?