Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Trestne stihanie za skoro nic v sacku? tak na tom nasom Slovensku sa fakt ty politici ale aj policajti asi zblaznili. Fizli museli mat radost, ako skazili zivot mlademu chlapcovi co si chel len pohulit. neni to na rozum?
Viz.:http://www.aktuality.sk/spravy/krim...senou-rastlinou
trestné stíhanie pre prečin nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držanie a obchodovanie s nimi. Za s 0,794 g . ?
áno presne tak , ked to napíšem , že za vraždu je menej rokov sa každý rehoce ...neberie to vážne ...deti si tu dojebú život za jedného jointa...
už si vážne myslím , že treba spraviť masovú podpisovú akciu a ja so svojimy 43 rokmy budem prvý ktorý to podpíše ...treba vytlačiť slušné a jednoznačné letáky a ludia to budú podpisovať ..dúfam ...
jj, chcelo by to nejaky protest. este najst niekoho, kto to zorganizuje :-( Ja nie som organizacny typ, ale ak by sa konala nejaka akcia za legalizaciu, tak by som urcite prisiel aj s mnohymi kamosmi.
http://pozorovatel.sk/archiv/britsk...ych_poruch.html
Dalsia slovenska antipropaganda Na slovensku su vazne ujebane zakony,vacina fajciarov je v produktivnom veku a jedine dopady co robi uplatnovanie slovenskej stupidnej legislativy su v prvom rade dojebavanie zivota nevinnych ludi a minanie penazi danovych poplatnikov=nas. Som rad,ze nezijem na Slovensku,ale v krajine,v ktorej mozem slobodne odpalovat na ulici bez strachu,ze ma budu riesit policajti...
skor to bude tym ze na Slovensku je 80% veriacich, a ty ked pocuju droga tak amen tma a vcechach asi 18= rozdiel dost ja zijem v cechah ale pestujem aj na slovensku aj v cechach a je mi fajn, ale treba to zmenit, nova generacia mladych do vlady ale kto by tam siel, medzi tych iq/tq politikov ako je Fico a spol, ale co uz, mozna casom sa to zmeni,,,,, Dufam v to!
2 loneman :Ja viem ako znie ten paragraf, bo mi kamosa chytili,to tam bolo pre srandu aky mame super zakonnik . A za jednu davku ist na tri roky sediet by sa mi fakt nechcelo....Tym som chcel povedat ze je to riadne na rozum Si chces pohulit jedneho jointa, a za to na tri rroky.....fuuuuuuu.....moc, moc na mna...........
jj, kamosa tiez chytili, a mal nieco pod pol G, tusim 0.35 g, ale ze percenta 17.5%. Pamatam si ako som vtedy vyzeral, fakt odpaleny. Mne pack nenasli, ale jemu z toho dali naak + 20 davok,,, ze loooool, bolo tam tak na 3 vodne... mOzem upravit cisla, ma ten paper doma
Človek môže všetko, len za to musí niesť následky...
I might die tonight, so let's get high tonight, might try to fight...you hold tight to life, but you ain't afraid, man
For REAL
Keby ze mi nasli grow mohol by som sa vyhovorit ze pestujem kvoli zdravotnym problemom ?Ved aj pouzivam na zdarvotne problemy ..,a ten zakon plati aj unas o tych 0,3% THC ked ma rastlina pod 0,3% THC tak mi nic nemozu?
2expresion : podmienka 1 rok, (a ked som bol svedcit, to boli haluze,som sa tam fakt nasmial,,,,a mi jeho advokat vysvetloval ze za jeden pytlik dostanes max podmienku, ale ze s pestovanim je to horsie.ale ze Treba sa vyhovarat na zdravie)
2chronic... Tu je to tak ze aj kebyze mas pol tony technickej s minimom thc tak si mimo naakych vacsich problemov, ale z 0.2mikroG naakej petelice s vysokym obsahom, nedajboze hash(oil), ty vyrataju x davok
Policia patra po Kvalite, ne kvantite
Človek môže všetko, len za to musí niesť následky...
I might die tonight, so let's get high tonight, might try to fight...you hold tight to life, but you ain't afraid, man
For REAL