Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim vas groweři...letos prvni problem...Něco neni v poradku s moji autoflaw. PANDOROU.zatim sem nedokazal rozlustit co by jim mohlo chybet...Prozatim bez hnojek.Za pripadne rady budu velice rad.predem dekuji
ahoj, taky bych rad vedel, jestli tohle jsou trasnenky - vypada to tak - je jakoby ozrana ta horni vrstva listu, ale zadnou mrchu jsem tam nenasel, ani podrobnym zkoumanim pod lupou, z obou stran listu - je to na vsech kytkach, na ruznejch listech. nemuze to bejt treba naka plisen??
mgagaj koukni sem http://grower.cz/forum/showthread....446#post1089446 ..pár příspěvku před koncem, také jsem měl podobný problém, jsou tam i doporučený přípravky na hubení. Snad ti to aspoň trošku pomuže. Já použil Biool a naštěstí mužu říct, že mám od té doby od třásněnek pokoj
problem numero uno: Na listoch sa mi objavuju hnede flaky jedna sa o model passion, pri ostatných troch som to nespozoroval, flaky sa robia nepravidelne a nevidel som tam nejakych skodcov, moj nazor je ze by to mohla byt plesen bramborova tak som rozmyslal, ze to postriekam kuprikolom a silno napadnute listy odstranim, ale rad si vypocujem nazor ostatných
+nejaké indicie:
-jedna sa o rastliny z rezkov
-pri predpestovani som drzal vysoku vlhkost
-striekal som asi 10 dni dozadu Spruzitom lebo som zaregistroval tecky na listoch plus dake male pavucinky (postrek som vykonal ku veceru tak by to nemalo byt vypalene)
-objavilo sa to aj na novo vyrastenych listoch (je to asi na dvoch-troch rastlinkach passionu)
dve rastlinky mi žltnú, jedna sa o model frisian dew, pri jednej v jej okoli je nieco divne neviem ako to opisat, treba si tu fotku otvorit v plnej velkosti, akoby padnuta rosa, alebo ako keby zacinal rast mach ale ma divoku farbu, tieto dve rastlinky zaostavaju a od nasadenia sa viac menej nepohli, pri tomto vobec neviem o co ide... za rady k jednemu ci druhemu problemu vopred dakujem
dve rastlinky mi žltnú, jedna sa o model frisian dew, pri jednej v jej okoli je nieco divne neviem ako to opisat, treba si tu fotku otvorit v plnej velkosti, akoby padnuta rosa, alebo ako keby zacinal rast mach ale ma divoku farbu, tieto dve rastlinky zaostavaju a od nasadenia sa viac menej nepohli, pri tomto vobec neviem o co ide... za rady k jednemu ci druhemu problemu vopred dakujem
K tomu mechu, rose..
A nesypal si náhodou kolem kytek VANISH? Protože to tak vypadá, modré granulky a když po tom slimák leze, tak ho to nějak rozpouští, že za sebou nechává slizovou stopu.
Prehnojeny, co? :/ Pomuze, kdyz to poradne proliju?
edit:
Dneska jsem to prolil asi 5 litrama vody, tak uvidime
"Nepěstuju abych přežil... Žiju abych pěstoval!"
"Každý vyhulený gram, hřebíček do rakve imperialistických štváčů!"
"Teoreticky jsem toho dokázal už tolik, ale prakticky jsem pořád jen alkoholik" -Deph Pekelná ordinace Dr.Crabaklese kalibru 70w - aneb jak na MINIBox pro začátečníky
Naposledy upravil Dr.Crabakles 09-06-2013 v 10:15 AM
K tomu mechu, rose..
A nesypal si náhodou kolem kytek VANISH? Protože to tak vypadá, modré granulky a když po tom slimák leze, tak ho to nějak rozpouští, že za sebou nechává slizovou stopu.
Sypal, lenze tato kytka je v strede policka a slimak sa ku nej ani nedostane, poprava nastane hned z kraja
Potreboval bych radu co s mou autoflaw pandorou ktera uz zacla kvest...podle FAQ me nenapada ktere prvky by ji mohli chybet...napada vas neco??? kdyztak PROSIM PM
@AVICII - diky, striknul jsem to tim vermitecem, tak snad bude klid. jenom je mi divny, ze jsem tam fakt ani pod lupou nic nenasel - ani naznak nakyho zviratka
Prosím o pomoc, konce listů se kroutí směrem navrch a listy ztrácí po krajích barvu a světlají. Medium je all-mix od Biobizz, hnojeno snad 2x za celou dobu. Zalíváno vodou, která je z čističky, takže bez chloru a všeho svinstva. PORAĎTE MI prosím.