Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
když jsme se nudili tak sme s kámošem na gymplu vždycky kreslili komixi na aktuální témata - hvězdný války, horst fuchs......máme toho celej komixovej sešit...kámoš docela pečlivka a tak z toho udělal fakt super časopis....kde sou ty zlatý časy
žebych se opět zakousnul do Grower Galerie proč ne,tvorby dost jen mě nějak nenapadlo ní obohacovat ostatní.
-vypuštění fantazie do věta - tak se měj holka a ne že to posereš jak troubove z pohadek a přitáhneš mi nějakou princeznu a půlku království na naivitu si už nehrajem každej sám za sebe
Některé dorgy nejsou zakázané proto že by byly nebezpečné,ale jsou nebezpečné proto že jsou zakázané!!!
žebych se opět zakousnul do Grower Galerie proč ne,tvorby dost jen mě nějak nenapadlo ní obohacovat ostatní.
-vypuštění fantazie do věta - tak se měj holka a ne že to posereš jak troubove z pohadek a přitáhneš mi nějakou princeznu a půlku království na naivitu si už nehrajem každej sám za sebe
-jo a mimochodem-tohle jsou jenom takoví obohacovačky aby ruka nezahálela ( nebo to bude tim výbuchem myšlenek kterej nešel jinam než na papír...mmm,to by potom nebyla moje zminí bota)
Některé dorgy nejsou zakázané proto že by byly nebezpečné,ale jsou nebezpečné proto že jsou zakázané!!!