Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak se tak koukám na tohle téma a pomalu se rozhoduju, že do těch stromů jdu taky. Jenže to by mi nedalo zeptat se na pár věcí:
1) Koukal jsem na Nirvánu a tam jsem objevil rostlinku s názvem "Early Misty". Má s tím někdo nějaké zkušenosti?
Sice tam píšou že:
- to je outdoorovka
- převážně indica
- THC 15 - 20% - jejich nejsilnější venkovní odrůda
- obtížnost pěstování je nízká - vhodná pro začátečníky
ale nerad bych koupil něco, co by mi pak nezkuřovalo nebo dělalo nějaký nic moc stavy nebo by to prostě mělo jakoukoliv jinou závažnější vadu na kráse.
Možná se ptám blbě, ale nemám s nakupováním semen pražádné zkušenosti.
2) S tím souvisí další otázka. Má cenu kupovat semena už v tuto dobu nebo je lepší si radši počkat až dýl? Jde mi totiž o to, aby se mi pak nesnižovala klíčivost semen, když to budu skladovat doma do jara.
3) Dále bych byl moc rád, kdyby mi někdo vysvětlil jak to bylo myšleno s tím svazováním několika stromů k sobě (stromová zahrádka) , jak je psáno na začátku.
Myslim, že to psal Koblihostrom a pak ještě někdo ... ... ... nevzpomenu si teď kdo. Nějak si neumim představit jak to vypadá a funguje, takže kdyby se tu vyskytla nějaká dobrá duše, která by to tu popsala, bylo by to fajn
Dik
-------------------------------
Kdo nehulí, ten nežije!!! (I když život není jen o hulení).
- Marihuana může ukázat jednu z mnoha pravd, ale nedokáže zachytit celou podstatu skutečnosti.
- Realita je někdy relativní!
Setth: Neboj se toho , myslim, ze to je dobra volba, klicivost se samozrejme snizuje, takze pokud neplanujes delat matky, tak pockej ,,, jeste je docela dobra moznost sehnat si na jare rizky, kyti se snaz chyti, mas zarucenou samici a cena je niz nez u semen, v pripade dobrych kamaradu na nule
Jo a to mě ještě napadlo. Jak je to s výnosem u těhle ranných odrůd? Neni náhodou nižší? Kytky asi nestačí tolik narůst, nebo ne?
Kdo nehulí, ten nežije!!! (I když život není jen o hulení).
- Marihuana může ukázat jednu z mnoha pravd, ale nedokáže zachytit celou podstatu skutečnosti.
- Realita je někdy relativní!
Cele jsem to tu procetl a je to super... Zkusim to urcite, ale chtel bych poradit jestli tam ma cenu davat durban pois.od nirvany? A jestli bude stacit kdyz dam seminka az tam do kyble?
Čus!
420kotliik:Já jsem si teda vyhlít jeden smrk a pořádný větve rostou až tak 10m vysoko!Můj kámoš je horolezec,tak sme nějak přes první pořádnou přehodili lano,po něm nahoru (prusíkováním) a tam už lezeš jako po normálnim stromě...
10m nad zemí je už HC,to seš do toho asi maximálně nasazenej,pač aby ti výslednej produkt za tu dřinu stál,tak to aby sis tam namontoval plechovou vanu.No teď mě tak napadlo.......to tu eště nebylo,nechce to někdo zkusit co?:+)Jinak kolegové poraďte mi prosím jak si mám objednat z nirvany,minulý rok jsem to zkoušel,objednal jsem si asi za 1200,- a nic,ani email nenapsali,tak nevim co jsem na tom zkazil.diks zdar(jen tak pro oko ak-47 zaoknovka)
Jednou se tam stejně sejdem.
Ať už tam znamená cokoli.
Přej a bude ti přáno.
To Raus: Hele musis se tam nejdriv zaregistrovat, zadat PLATNY email i adresu. Pak si vyberes model a das koupit. Potom si vyberes jak mas zaplatit. Mam skusenosti jen s Cashem což znaméná že jim posles prachy v obálce a oni ti poslou semena ( az jim prachy dorazej ). Zvolis tedy Cash a nezapomen si zapsat adresu. Na konci objednavky ti to napise tvoje cislo, nebo ti prijde e-mailem a to cislo pripojis k penezum do obalky a posles. Az jim to dojde, tak by ti meli poslat mail o tom zem jim to doslo a meli by ti poslat semena.... Tot vse snad sem na nic nezapomel
Tak to je super nápad.Ja som skúšal minulí rok pestovat v kukurici ale nejaký hajzli mi to odcudzili.Mal som tam 15 lások.Tak toto skúsim.Dúfam ze to bude úspešné.Ešte raz díky
Já na to pudu asi takhle:V klídku si najdu ted v zimě nějakej hezkej pár stromů vylezu si na ně vomrknu a du domu.Zase za čas si vyjdu do lesa třeba s kámošem jako skaut nebo sofťák(kvůli těm částem lesa kde třeba chodí dost lidi)!!Sebou vezmu pilu a nějaký prkna!!Pro tuhle příležitost bych se stal spíš tim skautem!Naložil bych to do nějaký kárky a jel bych k místu činu!Pro výmluvu dete stavět třeba krmelec!A kdyby vás náhodou někdo viděl na stromě tak tam stavíte třeba budky!Ale ve skutečnosti opravdu budu stavět na stromě takovou lávku:prostě si uříznu nebo vyhledám nějaký dva rovný kmínky nějak s nimi vylezu na strom a jedním koncem je posadím na strom na kterim sem a druhym na protější a vlastně vytvořim lávku na kterou naskládám ty prkna!Spodní větve to zakryjou a nebo tam dám nějaký sítě a propletu to větvema!!A zase někdy za čas na místo dotáhnu igelitový pytle a hadrový pytle stejný velikosti a navlíknu hadrovej přes ten igelitovej aby to potom bylo hezky zamaskovaný!!Sebou si do velký polní(batoh)A do něj dám nějakou tu zeminu aspoň abych to dva lidi měli aspoň na jeden kýbl!!Takhle postupně nanosim všechnu potřebnou zeminu!!Naplnim kýble a dotáhnu je nahoru!!Vrstvy od spoda pytle-písek(kvůli zavlažování),lehký substrát s kompostem a perlitem s pískem!!Doma výklíčim a trochu necám vyrůst v kelímku a donesu na místo kde mám nainstalovaný ty pytle zasadim ale nejdřív proleju substrát pořádně vodou a zálivkou s hnojivem!!Pak kytičky nasadim!!A první tejden budu každej den chodit kontrolovat!!Já mám dobrý místo že vždycku můžu na místo přijít úplně jinou cestou takže kdyby něco tak to nebude tak nápadný!!Zavlažování vychytám ještě tak že do půl litrový petky si naleju zálivku a udělám dvě tři dirky do víčka a nějak to vrazim do hlíny!!Taky to mám chráněný ze severozápadu vodkud dou nějvětší vichry!!Takře to bude dobře chráněný!!Vždycky při kontrole si sebou budu nosit pevnej drát a a u horního patra to vždycky někam přichytim kdyby ten výtr byl nějakej velkej!!