Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
sak kup vahu na vareni s tim ze vazi na presne na gecka a budes vedet. Kdyz nebudes vazit huleni muzes pouzit na vareni . Asi neni treba kupovat drahou vahu pro "dealery:
Ahoj Medi,
Tak jsem konečně našel prázdné hodiny a dočetl celé téma :-) Spousta užitečných informací se v něm nachází a musím se přiznat, že to čtení opravdu k něčemu bylo. Typovat nebudu ale přeji ti aby ti to hlavně pomohlo a chutnalo! :-) Osobně mne nejvíce zaujala právě osmotická voda a zařízení které tuto vodu vytváří, dále pak nespočet informací a názorů k poslední fázi a to k sušení, které mi velice pomohly a zkusím jak se to dělat správně má :-). Pěkně jste se tady všichni rozepsali :-). Přeji hodně úspěchů!
Zdar medi, ted me neco napadlo. Resilo se u tebe to ph a vselijaky blaznoviny. Ted sem si cetl ze plagron micro kill je na organicke bazi ,pridava se do roztoku pro uderzeni cistoty a funkuje to tak ze bakterie produkuji kyselinu mlecnou a chrani vodu a substrat pred zkazenim a pry se tim da dobre stahovat PH . Snad se k tomu nekdo vyjadri . Good luck a sorry ze to pisu verejne . Jen by me zajimalo co je na tom pravdy z praxe.
Tak jsem u tech dvou sklenic kde je mene mediciny rozdelal palicky na ty mikro-kousky aby se zbavil stonku.
U te treti sklednice kde jsou nejvetsi palicky ,tak ty jsem uchoval tak jak jsou pohromade ale ustrihl jsem stonek az tesne u kvetu.
Nakonec jsem si vzpomel ze me jedna sousedka uz pred 4 roky pujcovala takovou malinkou vahu digitalni ,tak jsem musel uriznout 2l petlahvi hrdlo a v ni to vazit postupne.
Vazill jsem celkem 2x a vysledek me ohromil , vazil jsem to pro jistiotu jeste jednou. Je mozne ze ta vaha je spatne zkalibrovana ale sousedka tvrdi ze je to pry samokalibracni vaha a ze na ni prevazuje a kontroluje bylinky co koupi v bylinkarstvi ,jesli ji jako neosidi na vaze a vzdy to pry souhlasi, tak ted vazne nevim. Nechce se mi tomu cislu ani verit.
Jasny vytez by byl Fikus ale i ten by se jeste o dost seknul.
Radeji sezenu jeste jednu vahu a jeste to radsi overim ,nerad bych nekomu ukrivdil v tipovacce.
Ususseny je to ale dostatecne , krasne to hori a nezhasina to a ty palicky jsou takove jakoby tvarne ale pri tom hodne tvrde a totalne brutalne tvoni.
Vybiral jsem nejake stredni palicky ktere se jeste vejdou na tu malinkatou vahu vsechny stredni palky vazi priblizne stejne mezi 4-4,5g.
Naposledy upravil Madical-Strains 31-01-2017 v 17:46 PM
Tak vydis,že jsi to dotáhl zdárně do konce. Myslel jsem že tam bude kolem 270g,jelikož jsem měl taky ty samé sklenice co ty,ale nechtěl jsem tě stresovat. Na to jaké byly na začátku problémy a jel si se semen, tak naprostá paráda.
Teď s tou osmozou pojedeš od začátku parádně a uvidíš sám kolik se dá pod LEd udělat. Na to že si jel pod LED poprvé, tak si borec. Mě přechod na LED dělal větší potíže.
Tak zas někdy a hlavně ať to roste 😀
Hned jak budu mit nejaky prasule tak si chci koupit ten dvojity hrnec na ryzi abych si mohl vyrobit bud ten extract FS nebo alespon ten konopny kokosovy olej.
Nevim jak jak dalece seriozni jsou tyhle informace ale pisou ze....
Diky, diky, diky.
232 ??? No ted uz mam na pristi kolo o neco vyssi cil.
Ohledne dalsiho pestu, jeste nejsem pevne rozhodnut, ale moc se mi uz nechce zverejnovat.
Udelal jsem si tedka caj na spani podle receptu Oda ,hlavne tim ze jsem to skutecne varil 15 min s kokosolejem . a ne jenom zalil horkou vodou a jsem to posral, nemel jsem to delat. Jsem zmastenej jak pica!
A neni tomu konce, modlim se aby to uz skoncilo a furt to nekonci.
Zatim zadna paranoia !!!
Drzte palce at se doziju rana. a ted jak nad tim premyslim,...
Uz vam docela rozumim. :-) Takhle krasny to zazivam poprve v zivote.. vzdycky pred tim zchiza a duseni.
At to roste ! :-)
Naposledy upravil Madical-Strains 31-01-2017 v 23:48 PM
Ahoj! Gratulujem k úspešnému záveru tohoto nadmieru sledovaného kola! Som úprimne rád tomu, že si to navzdory problémom a množstvu neprajníkov dotiahol do konca. Dúfam, že to ďalšie rozbehneš, čo najskôr a sa tu znova zídeme pri sledovani. Tým, že si to tu viedol tak podrobne a pravidelne si vlastne vytvoril vážne poučný pest pre tých, čo sú tu krátko a sú ochotní prijať nejaké informácie.
Hezky , to ja to bohuzel vazil i se spodnima palickama , i tak super !
Abych pravdu rekl , cekal jsem tak kolem 100-120 ale spokojeny bych byl i se 150. Ted me ale narostly kridla .
Ta vaha to je dicky takove pro EGO jako ze clovek to dobre udelal )) ale pro me ma vetsi vyznam ucinek a chut )) ale taky resim vahu pre ego si to zada
Presne tak , ucinek a chut je pred vahou .
Nechapu jak jsem mohl pri takovych trablech docilit vsech tri vlastnosti.
To mi vazne rozum nebere, co az pojedu bez chyby .....
Tak super skunk toho co se potizi tyce snese fakt hodne .od prehnojeni az po vselijaky stresy. Podle me to svetlo je schopny udelat kolem 300g . Je to stejny jak na 320w jen ja mam o 4 cipy vic a stejne sem nejvic sklizel z prostredku . Kdyz sem zkousel zakryt ty krajni cipy tak bych stim tvym panelem osvitil plochu 120x80cm. Uplne s prehledem. Ted budu testovat vero na sog a to tak ze odmontuju cocky a krytky a necham jen volnej cip . Krom tech dvou co sviti do plochy. Chci jit se svetlem co nejniz .
TAm podle me nema cenu jit pod 20cm vzdalenost fakt nema ... jel sem toto kolo 20 pod Cree a 2 kyty byly tak 15 ... nevsiml sem si zadneho rozdilu jen se jim kroutily horni listy nahoru tot vse
Tak ja sem to cely odjel na 25 cm. Chci to zkusit dat jeste niz bez cocek a dalsi kolo s cockama a 40cm . Me jde o to ze nemam dosviceny kraje v boxu . Jen pri tech 40 a vic cm. Nebo pri 15cm bez cocek. Chci zkusit vsechny varianty a klonech od jednoho matkare. Ale dik za radu .
Hele ,co jsem viděl na Cannafestu výsledky měření,tak je velký rozdíl když máš reflektor,čočku a bez nich.I když kámoš musel sundat reflektor a i čočku a výsledek měl podobný.No měření je jedna věc a praxe věc druhá.
No ja mel vetsinu casu vzdalenost 30-40 cm s cockama a pak me Bitir psal at to zvednu a rostahnu kytky coz jsem teda udelal ale finale jsem mel vzdalenost 45cm a s vysledkem jsem maximalne sokojenej , tak ja nic menit uz nebudu.
Me pripada ze 45 nebo 30 nehraje zas tak velkou roli .
Samozrejme 60-70 cm by bylo uz znat.
No sak to zkus a uvidis jakou to nehraje roli . Myslim ze budes prekvapne. Osobne take mohu doporucit vysku od vrsku kolem 20-25cm. Ty to mas horsi tim ze nemas ctvercovej panel takze ti to uplne dobre neprosviti kraje, ale my co mame treba ten frynkuv tak to tak byt muze a prosviti se uplne vse. Jestli budes prikupovat druhej (tusim si to nekde psal ) tak to pak na tech 20 dej uvidis sam