Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
spravim skusky a buduci vikend by som napisal nejaky clanok co ak sa vam bude pacit moze ist na stranku len teraz fakt nemam cas no do konca juna urcite nieco dodam
Hladam cesty a useky, ako spokojnosti vyjst v ustrety.
Je to smutne ale v nasej jebnutej zemi sa situacia vyvija opacnym smerom ako je zdrave..
Legalizacia alebo dekriminalizacia je u nas asi rovnaky pocin ako zvrhnutie komunizmu..
Sory ale caka vas velmi dlha cesta k uspechu, povedal by som ze je to na desiatky rokov, ja sa radsej zo Svk odjebem aby som pol zivota riesil obmedzenych kokotkov vo vlade...
Realita je plná pesimizmu, preto žijem mimo nej ...
Hoši dlho som tu nebol... na tomto fóre volakedy som sem pravidelne prispieval... Ale počul som od kamaráta že to bude unás od new year tak ako u českých bratov - PESTOVANIE - ANO ...... SUŠENIE - NIE !!! Je to dobrá kokotina ale keby to bolo unás aspoň by sa to prestalo predávať za nejaké big ceny a obmedzilo užívanie bieleho a iných sračiek...
Ten kto robí zo seba zviera oberá sa o bolesť z toho že je človekom. Dr. Johnsson
tak to by bolo uplne super. tak sa ho popytaj odkial ma takuto zakulisnu info ale myslim si ze to bude kacica typu JPP - jedna pani povedala...
inak ludia co ste chceli robit ten dizajn a okolo toho ozvite sa cez PM. ja momentalne mam vacsie problemy ako riesit stranku, holt zdravie je prvorade
tak ja som zas počul že sa dá vybaviť papier u psychoša že si nejaký čiastočný zavislak a môžeš nosiť nejakú minimalnu davku zo sebou že nejakých 350 sk neviete niekto o tom viac_?
Dr*Skunk - no ak by ma chytili s gramom tak dostanem max podmienku..budiz..to by som nejak prezil..ale keby mi nasli rastliny to by sa mi sakra nechcelo ist do basy tak by som cez psychosa vybavil daky papier ze som psychycky labilny alebo nieco podobne...ale ma to jednu velku nevyhodu..ze sa to bude tiahnut s tebou do konca zivota...ale vzdy lepsie jak hnit za mrezami...
skratka viem ze u psychosa sa da vybavit kadeco
včera som sa rozpraval z kamošom čo bol v base že tam jeden dostal 4-roky za 1-gram (čiže na pomienke ked ta chytia si v P) väčšinou ide o sudcu akú ma naladu
2loneman:dostuduj a bal kufre...
Ja som uz druhy krat v podmienke a fakt,ze riskovat basu,kvoli jednemu skurvenemu zakonu nehodlam,zahranicie je jasna volba.
Aj tak niesom svojimi danami ochotny podporovat stat,ktory kludne dojebe zivot nevinnemu za nic.
na Slovensku nikdy nebude ganja legalna pretoze je plne idiotov a fakt ,,nepohodakov" ktory hraju pohodu.Druhym problemom je slovenska nenazranost na travu a obkladacky skoro na kazdom rohu..proste kamos trha z palice kamosovi..to je normal.