Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Nemoci Rostlin a Problémy » !!!MÁŠ PROBLÉMY S LISTY? Tak piš jenom sem a nikam jinam VII. !!!
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 26 27 28 29 30 »
Autor
Téma 
Milosx
Stálý Člen

Karma uživatele Milosx - 0% Pěstitelská

Problém Příspěvek č. 433

Zdravím,
vysel jsem 3 druhy CBD strainů od Royal Queen Seeds a mám problémy jen s Royal Medic. Kroutí se mu listy a vůbec vypadají chlorotické - pobledlé. Myslíte, že to je špatnou genetikou ?

Všechny jsou zasazeny ve směsi kokosu, zahradnického substrátu a perlitu.

Foto přikládám:
http://s32.postimg.org/kznz3iubp/IMG_3895.jpg

Naposledy upravil Milosx 06-05-2016 v 21:49 PM

Old Post 06-05-2016 v 21:26 PM
Milosx je offline   Profil uživatele Milosx   Find more posts by Milosx   Foto galerie člena Milosx   Click here to Send Milosx a Private Message   Add Milosx to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
frek
Stálý Člen

Karma uživatele frek - 85% PěstitelskáKarma uživatele frek - 85% PěstitelskáKarma uživatele frek - 85% PěstitelskáKarma uživatele frek - 85% PěstitelskáKarma uživatele frek - 85% PěstitelskáKarma uživatele frek - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 434

Spíše pH... Jestli máš možnost, tak změř pH výtoku.

Ať je Jaro, nebo Zima, pěstování na okně je vždycky prima
Nekonopné pěstování 2012,2013,2014,2015,2016
Outdoor reports NL,TT,LB,SDxD,Op,PS,SQ
"Gram praxe je lepší, než tuna teorie"

Old Post 06-05-2016 v 21:56 PM
frek je offline   Profil uživatele frek   Find more posts by frek   Foto galerie člena frek   Click here to Send frek a Private Message   Add frek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pastacombi
Nový Člen

Karma uživatele Pastacombi - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 435

Ahoj vsem mam problem z holkama resp.listy nektere maj zasazene jen vrsky jine jsou temer cele.listy jsou zkroucene vypadaj jak ohryzany od nakyho muribundusu.havet nenalezena nejsem si jistej ale nejspis to bude lampou 600w byla cca 55 cm nad vrcholky nyni 70 cm + ofuk a brzy i tepelny stit.jestli je to spaleny tak mi nejde do hlavy ze nektere jsou v poho a jina komplet az dolu zasazene.

2 tyden kvet
Ph 6-6,2
Ec 1,3
Teplota 26-29/20-22
Vlhhost 60-70
Zalivka adh 3dene teplota 20-24
1xtydne phitamin
2xofuk
120x120x180
Rw kostky keramzit
Jsem uplnej amater proto budu rad za kazdou radu i kritiku jen chci aby se holky meli k svetu.

Nikde sem fotku s podobnym problemem co mam ja nenasel,nejspis to tu bude,tak sorac ze to tu zasiram.jen si chci bejt jistej cim to je nez se v tom zacnu rejpat.

Naposledy upravil Pastacombi 11-05-2016 v 18:27 PM

Old Post 11-05-2016 v 18:12 PM
Pastacombi je offline   Profil uživatele Pastacombi   Find more posts by Pastacombi   Foto galerie člena Pastacombi   Click here to Send Pastacombi a Private Message   Add Pastacombi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
matz
Nový Člen

Karma uživatele matz - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 436

Zdravím nevíte co by to mohlo být během týdne a půl začli kytky žloutnout ze spoda a u jedné z nich se listy totálně zkroutili. (Viz. foto 2) pomalu to pokračuje k horním patrům. Kytky jsou ve skleníku, substrat klasický s kompostem. Prvně mě napadlo přelití, ale ted se nechávali trošičku vyschnout, ale ničemu to nepomohlo.

Old Post 12-05-2016 v 15:53 PM
matz je offline   Profil uživatele matz   Find more posts by matz   Foto galerie člena matz   Click here to Send matz a Private Message   Add matz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
matz
Nový Člen

Karma uživatele matz - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 437

další foto

Old Post 12-05-2016 v 15:55 PM
matz je offline   Profil uživatele matz   Find more posts by matz   Foto galerie člena matz   Click here to Send matz a Private Message   Add matz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
WAMParjan
Ultimate Fighter

Karma uživatele WAMParjan - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 438

citace:
Původní příspěvek od Pastacombi
Ahoj vsem mam problem z holkama resp.listy nektere maj zasazene jen vrsky jine jsou temer cele.listy jsou zkroucene vypadaj jak ohryzany od nakyho muribundusu.havet nenalezena nejsem si jistej ale nejspis to bude lampou 600w byla cca 55 cm nad vrcholky nyni 70 cm + ofuk a brzy i tepelny stit.jestli je to spaleny tak mi nejde do hlavy ze nektere jsou v poho a jina komplet az dolu zasazene.

2 tyden kvet
Ph 6-6,2
Ec 1,3
Teplota 26-29/20-22
Vlhhost 60-70
Zalivka adh 3dene teplota 20-24
1xtydne phitamin
2xofuk
120x120x180
Rw kostky keramzit
Jsem uplnej amater proto budu rad za kazdou radu i kritiku jen chci aby se holky meli k svetu.

Nikde sem fotku s podobnym problemem co mam ja nenasel,nejspis to tu bude,tak sorac ze to tu zasiram.jen si chci bejt jistej cim to je nez se v tom zacnu rejpat.

změř ec a Ph vytoku a budeš mít jasno . .tipl bych že keramzit máš ze zehradnictví jinak by to byl hydroton a nijak jsi ho nepufroval ?!he?

"ROZKOPEJ TĚLO HLAVA UPADNE!!" THAISKÉ PŘÍSLOVÍ......

UFC 158

JEN NEUSTUPNÝ DOKÁŽE PŘINUTIT OSUD

AEROPONIC URBAN GROWING UNDER 1200 W HPS
800W TOP TECH AERO GROWROOM
WAMParjanův CLONE ROOM
HOMEMADE 400W AERO SYSTEM by WAMParjan

"Jsem jako Homer Simpson ojedinělá kombinace ultraničemy a budiž k ničemu "

The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness. For he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know I am the Lord when I lay my vengeance upon you.

Old Post 12-05-2016 v 17:42 PM
WAMParjan je offline   Profil uživatele WAMParjan   Find more posts by WAMParjan   Foto galerie člena WAMParjan   Click here to Send WAMParjan a Private Message   Add WAMParjan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pastacombi
Nový Člen

Karma uživatele Pastacombi - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 439

Kupoval sem ho v growshopu proplachnul nekolikrat horkou vodou,nepufroval.rano upravim ph na cca 6 vecer po 3 zalivkach ma 6,5 tak rano pred 1 zalivkou znova upravim.takhle furt dokola je to vopruz ale co bych pro holky neudelal.vytok je identicky jak na ph tak ec.proplachnu je cistou vodou+korenak+enzymi a namicham jim novou varku dobrot.je mozny ze by lehce rozdilny ph kyti takhle poznamenalo?

Old Post 13-05-2016 v 06:26 AM
Pastacombi je offline   Profil uživatele Pastacombi   Find more posts by Pastacombi   Foto galerie člena Pastacombi   Click here to Send Pastacombi a Private Message   Add Pastacombi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Notorious96
Nový Člen

Karma uživatele Notorious96 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 440

Nevite co to muze byt? Delaji mi to vsechny spodni listy a vadnou mi kytky. Ph-5,8-6,6. Zálivka: 0,5l co 3dny. Kvetnik:5,7l

Naposledy upravil Notorious96 14-05-2016 v 08:14 AM

Old Post 14-05-2016 v 07:39 AM
Notorious96 je offline   Profil uživatele Notorious96   Find more posts by Notorious96   Foto galerie člena Notorious96   Click here to Send Notorious96 a Private Message   Add Notorious96 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kokisak
Nový Člen

Karma uživatele kokisak - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 441

zdravím, mám problém, led 400w hlína plagron lightmix, cana. kush, řezy,
nevíte co by to mohlo být ? prosím ?

Old Post 14-05-2016 v 15:00 PM
kokisak je offline   Profil uživatele kokisak   Find more posts by kokisak   Foto galerie člena kokisak   Click here to Send kokisak a Private Message   Add kokisak to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
WAMParjan
Ultimate Fighter

Karma uživatele WAMParjan - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 442

citace:
Původní příspěvek od kokisak
zdravím, mám problém, led 400w hlína plagron lightmix, cana. kush, řezy,
nevíte co by to mohlo být ? prosím ?

třasněnky 99%

"ROZKOPEJ TĚLO HLAVA UPADNE!!" THAISKÉ PŘÍSLOVÍ......

UFC 158

JEN NEUSTUPNÝ DOKÁŽE PŘINUTIT OSUD

AEROPONIC URBAN GROWING UNDER 1200 W HPS
800W TOP TECH AERO GROWROOM
WAMParjanův CLONE ROOM
HOMEMADE 400W AERO SYSTEM by WAMParjan

"Jsem jako Homer Simpson ojedinělá kombinace ultraničemy a budiž k ničemu "

The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness. For he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know I am the Lord when I lay my vengeance upon you.

Old Post 14-05-2016 v 15:08 PM
WAMParjan je offline   Profil uživatele WAMParjan   Find more posts by WAMParjan   Foto galerie člena WAMParjan   Click here to Send WAMParjan a Private Message   Add WAMParjan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dexkell
Stálý Člen

Karma uživatele Dexkell - 75% Pěstitelská

Příspěvek č. 443

Cágo místnímu osazenstvu a žádám o radu...
Co toto ??

PS: nikde žádný paznechti ale jsem krapet vyschýzovanej no.

Old Post 17-05-2016 v 18:08 PM
Dexkell je offline   Profil uživatele Dexkell   Find more posts by Dexkell   Foto galerie člena Dexkell   Click here to Send Dexkell a Private Message   Add Dexkell to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MagiCman
Stálý Člen

Karma uživatele MagiCman - 32% PěstitelskáKarma uživatele MagiCman - 32% PěstitelskáKarma uživatele MagiCman - 32% PěstitelskáKarma uživatele MagiCman - 32% PěstitelskáKarma uživatele MagiCman - 32% PěstitelskáKarma uživatele MagiCman - 32% Pěstitelská

Příspěvek č. 444

Čaute

Neví někdo od pohledu co tomu chybí?Ec ani ph se neměří.Jedu základ cocos canna a+b, ata xxl,ah growbloom exce... Je to v kokosu 14 dní na květu.Za pomocníky díky

Old Post 17-05-2016 v 19:56 PM
MagiCman je offline   Profil uživatele MagiCman   Find more posts by MagiCman   Foto galerie člena MagiCman   Click here to Send MagiCman a Private Message   Add MagiCman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MagiCman
Stálý Člen

Karma uživatele MagiCman - 32% PěstitelskáKarma uživatele MagiCman - 32% PěstitelskáKarma uživatele MagiCman - 32% PěstitelskáKarma uživatele MagiCman - 32% PěstitelskáKarma uživatele MagiCman - 32% PěstitelskáKarma uživatele MagiCman - 32% Pěstitelská

Příspěvek č. 445

celá

Old Post 17-05-2016 v 20:04 PM
MagiCman je offline   Profil uživatele MagiCman   Find more posts by MagiCman   Foto galerie člena MagiCman   Click here to Send MagiCman a Private Message   Add MagiCman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bylinkar90
Nový Člen

Karma uživatele bylinkar90 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 446

Zdravim potřebuju radu čim by to mohlo být ....Substrát je Plagron - Growmix a hnojiva jsou taky od Plagronu dávám podle návodu ted hnojivo na růst 5ml na 1litr vody ...Napadlo mě zda to nebude hodnotou ph proto jsem koupil ph metr a ač držim hodnotu mezi 6-6.8ph tak se to nijak nelepší. Děkuju za rady :-)

Jsem začátečník

Old Post 18-05-2016 v 12:28 PM
bylinkar90 je offline   Profil uživatele bylinkar90   Find more posts by bylinkar90   Foto galerie člena bylinkar90   Click here to Send bylinkar90 a Private Message   Add bylinkar90 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
JAHmaican
rasta herbsman

Karma uživatele JAHmaican - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 447

citace:
Původní příspěvek od bylinkar90
Zdravim potřebuju radu čim by to mohlo být ....Substrát je Plagron - Growmix a hnojiva jsou taky od Plagronu dávám podle návodu ted hnojivo na růst 5ml na 1litr vody ...Napadlo mě zda to nebude hodnotou ph proto jsem koupil ph metr a ač držim hodnotu mezi 6-6.8ph tak se to nijak nelepší. Děkuju za rady :-)

Ahoj,
jednoznačně malé květníky. Přesaď do větších, rostliny si tahají živiny ze spodních listů.
Jo a co jsem koukal na fotku v tvém úvodu do groweru, tak už jsi měl dávno přepnout ( za předpokladu, že je máš na květ).

!!!CHLASTAFARI!!!

Old Post 18-05-2016 v 15:13 PM
JAHmaican je offline   Profil uživatele JAHmaican   Find more posts by JAHmaican   Foto galerie člena JAHmaican   Click here to Send JAHmaican a Private Message   Add JAHmaican to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bylinkar90
Nový Člen

Karma uživatele bylinkar90 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 448

Jako fakt jo??kamarad rikal ze je to brzo ze nemaj chloupky ......ze je mam jeste nechat a ty na fotce poznas ze je na to cas ....profik dekuju za radu ....a fakt jim treba nemuze neco chybet?? Jsem zacinajici dekuju za trpelivost ☺☺

Jsem začátečník

Old Post 18-05-2016 v 17:21 PM
bylinkar90 je offline   Profil uživatele bylinkar90   Find more posts by bylinkar90   Foto galerie člena bylinkar90   Click here to Send bylinkar90 a Private Message   Add bylinkar90 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 16:07 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 26 27 28 29 30 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
20-04-2024 - !!!MÁŠ PROBLÉMY S LISTY? Tak piš jenom sem a nikam jinam VIII. !!! - 1575 odpovědí
15-07-2015 - !!!MÁŠ PROBLÉMY S LISTY? Tak piš jenom sem a nikam jinam VI. !!! - 1201 odpovědí
26-04-2014 - !!!MÁŠ PROBLÉMY S LISTY? Tak piš jenom sem a nikam jinam V. !!! - 1236 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás