Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím,
vysel jsem 3 druhy CBD strainů od Royal Queen Seeds a mám problémy jen s Royal Medic. Kroutí se mu listy a vůbec vypadají chlorotické - pobledlé. Myslíte, že to je špatnou genetikou ?
Všechny jsou zasazeny ve směsi kokosu, zahradnického substrátu a perlitu.
Ahoj vsem mam problem z holkama resp.listy nektere maj zasazene jen vrsky jine jsou temer cele.listy jsou zkroucene vypadaj jak ohryzany od nakyho muribundusu.havet nenalezena nejsem si jistej ale nejspis to bude lampou 600w byla cca 55 cm nad vrcholky nyni 70 cm + ofuk a brzy i tepelny stit.jestli je to spaleny tak mi nejde do hlavy ze nektere jsou v poho a jina komplet az dolu zasazene.
2 tyden kvet
Ph 6-6,2
Ec 1,3
Teplota 26-29/20-22
Vlhhost 60-70
Zalivka adh 3dene teplota 20-24
1xtydne phitamin
2xofuk
120x120x180
Rw kostky keramzit
Jsem uplnej amater proto budu rad za kazdou radu i kritiku jen chci aby se holky meli k svetu.
Nikde sem fotku s podobnym problemem co mam ja nenasel,nejspis to tu bude,tak sorac ze to tu zasiram.jen si chci bejt jistej cim to je nez se v tom zacnu rejpat.
Naposledy upravil Pastacombi 11-05-2016 v 18:27 PM
Zdravím nevíte co by to mohlo být během týdne a půl začli kytky žloutnout ze spoda a u jedné z nich se listy totálně zkroutili. (Viz. foto 2) pomalu to pokračuje k horním patrům. Kytky jsou ve skleníku, substrat klasický s kompostem. Prvně mě napadlo přelití, ale ted se nechávali trošičku vyschnout, ale ničemu to nepomohlo.
Původní příspěvek od Pastacombi Ahoj vsem mam problem z holkama resp.listy nektere maj zasazene jen vrsky jine jsou temer cele.listy jsou zkroucene vypadaj jak ohryzany od nakyho muribundusu.havet nenalezena nejsem si jistej ale nejspis to bude lampou 600w byla cca 55 cm nad vrcholky nyni 70 cm + ofuk a brzy i tepelny stit.jestli je to spaleny tak mi nejde do hlavy ze nektere jsou v poho a jina komplet az dolu zasazene.
2 tyden kvet
Ph 6-6,2
Ec 1,3
Teplota 26-29/20-22
Vlhhost 60-70
Zalivka adh 3dene teplota 20-24
1xtydne phitamin
2xofuk
120x120x180
Rw kostky keramzit
Jsem uplnej amater proto budu rad za kazdou radu i kritiku jen chci aby se holky meli k svetu.
Nikde sem fotku s podobnym problemem co mam ja nenasel,nejspis to tu bude,tak sorac ze to tu zasiram.jen si chci bejt jistej cim to je nez se v tom zacnu rejpat.
změř ec a Ph vytoku a budeš mít jasno . .tipl bych že keramzit máš ze zehradnictví jinak by to byl hydroton a nijak jsi ho nepufroval ?!he?
"ROZKOPEJ TĚLO HLAVA UPADNE!!" THAISKÉ PŘÍSLOVÍ......
"Jsem jako Homer Simpson ojedinělá kombinace ultraničemy a budiž k ničemu "
The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness. For he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know I am the Lord when I lay my vengeance upon you.
Kupoval sem ho v growshopu proplachnul nekolikrat horkou vodou,nepufroval.rano upravim ph na cca 6 vecer po 3 zalivkach ma 6,5 tak rano pred 1 zalivkou znova upravim.takhle furt dokola je to vopruz ale co bych pro holky neudelal.vytok je identicky jak na ph tak ec.proplachnu je cistou vodou+korenak+enzymi a namicham jim novou varku dobrot.je mozny ze by lehce rozdilny ph kyti takhle poznamenalo?
"Jsem jako Homer Simpson ojedinělá kombinace ultraničemy a budiž k ničemu "
The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness. For he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know I am the Lord when I lay my vengeance upon you.
Neví někdo od pohledu co tomu chybí?Ec ani ph se neměří.Jedu základ cocos canna a+b, ata xxl,ah growbloom exce... Je to v kokosu 14 dní na květu.Za pomocníky díky
Zdravim potřebuju radu čim by to mohlo být ....Substrát je Plagron - Growmix a hnojiva jsou taky od Plagronu dávám podle návodu ted hnojivo na růst 5ml na 1litr vody ...Napadlo mě zda to nebude hodnotou ph proto jsem koupil ph metr a ač držim hodnotu mezi 6-6.8ph tak se to nijak nelepší. Děkuju za rady :-)
Původní příspěvek od bylinkar90 Zdravim potřebuju radu čim by to mohlo být ....Substrát je Plagron - Growmix a hnojiva jsou taky od Plagronu dávám podle návodu ted hnojivo na růst 5ml na 1litr vody ...Napadlo mě zda to nebude hodnotou ph proto jsem koupil ph metr a ač držim hodnotu mezi 6-6.8ph tak se to nijak nelepší. Děkuju za rady :-)
Ahoj,
jednoznačně malé květníky. Přesaď do větších, rostliny si tahají živiny ze spodních listů.
Jo a co jsem koukal na fotku v tvém úvodu do groweru, tak už jsi měl dávno přepnout ( za předpokladu, že je máš na květ).
Jako fakt jo??kamarad rikal ze je to brzo ze nemaj chloupky ......ze je mam jeste nechat a ty na fotce poznas ze je na to cas ....profik dekuju za radu ....a fakt jim treba nemuze neco chybet?? Jsem zacinajici dekuju za trpelivost ☺☺