Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie pod Sluncem » outdoor 2005 od začátku do konce...
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 26 27 28 29 30
Autor
Téma 
Toyne
Nový Člen

Karma uživatele Toyne - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 433

Holo hola, muj tip do souteze? 338g . hup

Old Post 30-10-2005 v 21:06 PM
Toyne je offline   Profil uživatele Toyne   Find more posts by Toyne   Foto galerie člena Toyne   Click here to Send Toyne a Private Message   Add Toyne to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
papaja
Stálý Člen

Karma uživatele papaja - 89% Pěstitelská

Pohodička jahoda a pyšná princezna???? Příspěvek č. 434

co to je????????????

jahoda
dutch passsion

...

Naposledy upravil papaja 31-10-2005 v 20:12 PM

Old Post 31-10-2005 v 16:27 PM
papaja je offline   Profil uživatele papaja   Find more posts by papaja   Foto galerie člena papaja   Click here to Send papaja a Private Message   Add papaja to your buddy list     Navštiv homepage uživatele papaja! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Apofiss
Chosen One

Karma uživatele Apofiss - 98% PěstitelskáKarma uživatele Apofiss - 98% PěstitelskáKarma uživatele Apofiss - 98% PěstitelskáKarma uživatele Apofiss - 98% PěstitelskáKarma uživatele Apofiss - 98% PěstitelskáKarma uživatele Apofiss - 98% PěstitelskáKarma uživatele Apofiss - 98% PěstitelskáKarma uživatele Apofiss - 98% PěstitelskáKarma uživatele Apofiss - 98% PěstitelskáKarma uživatele Apofiss - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 435

čau,
omluva přijata .Ono ty máš ve většině věcí pravdu....ale to nestačí....a nedá se to řešit sebezničením ve jménu dobré věci.Možná ti přijde, že tvoje snažení je k hovnu a že na to každej kašle, ale pár lidí si z toho něco určitě vezme a to stačí.Jeden nezmůže nic, koukni na Standu...

Jde o to dělat vše v rámci možností a vědět kde je těch možností hranice.Nejvíc zvládne spokojený člověk.Staň se nejdřív spokojeným....ať to stojí, co to stojí....zase v rámci možností a TVÉ osobní morálky.Toť můj názor na věc a věř že já zatím nejsem spokojený člověk.

Měj se a buď dobrý....a spokojený

P.S.:taky ti je určitě jasný,že někteří groweři si legalizaci moc nepřejí...a jejich důvody k tomu také

#400/600/1000W-WR,NL,Mazar#Mad Idea No.2#Magořina#Kamrlík /150W/#Zvlhčování od A do Z#Zelená je tráva, fotbal to je hra!#Statistika strainguide Overgrow
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.

Old Post 31-10-2005 v 20:15 PM
Apofiss je offline   Profil uživatele Apofiss   Find more posts by Apofiss   Foto galerie člena Apofiss   Click here to Send Apofiss a Private Message   Add Apofiss to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Apofiss! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MastaHBlastaH
Stálý Člen

Karma uživatele MastaHBlastaH - 66% PěstitelskáKarma uživatele MastaHBlastaH - 66% Pěstitelská

Příspěvek č. 436

tipujem ze to bude 158g aj ked je uz po termine...
tie fotky mas naozaj pekne

Old Post 31-10-2005 v 20:44 PM
MastaHBlastaH je offline   Profil uživatele MastaHBlastaH   Find more posts by MastaHBlastaH   Foto galerie člena MastaHBlastaH   Click here to Send MastaHBlastaH a Private Message   Add MastaHBlastaH to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
papaja
Stálý Člen

Příspěvek č. 437

Tímto končím soutěž o semínka

Výsledek bude vyhlášen koncem listopadu.......

Ivan Blatný

Našel jsem dopis
jenom tužkou byl psaný
zmáčený deštěm
byl zpola rozmáčený...

Jak je to krásné
shrabovat listí v parcích
přecházet sem a tam
a pomalu se vracet...

Našel jsem ....

O dobo dopisů kde jsi kde jsi
jak Rielke psal jsem dlouhé dopisy
dnes mlčím s Bohempřišel listopad
ryšavý koně vyjíždějí z vrat....

dík kluci
pobavil jsem se a doufám, že i Vy

jinak díky
české policii
vrahy bych nechtěl chytat
díky český soude
nechtěl bych už nikoho ani v mysli odsoudit

...

Naposledy upravil papaja 12-11-2005 v 06:07 AM

Old Post 01-11-2005 v 02:12 AM
papaja je offline   Profil uživatele papaja   Find more posts by papaja   Foto galerie člena papaja   Click here to Send papaja a Private Message   Add papaja to your buddy list     Navštiv homepage uživatele papaja! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bido
Stálý Člen

Karma uživatele Bido - 39% Pěstitelská

Příspěvek č. 438

for tyjjo: Asi chceš dostat papaju do krimu viď? Zveřejní tady svoje jméno a všechno a ty se zeptáš, jestli ti neprodá g.

Old Post 02-11-2005 v 05:30 AM
Bido je offline   Profil uživatele Bido   Find more posts by Bido   Foto galerie člena Bido   Click here to Send Bido a Private Message   Add Bido to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Obel
Stálý Člen

Karma uživatele Obel - 94% PěstitelskáKarma uživatele Obel - 94% PěstitelskáKarma uživatele Obel - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 439

tyjjo : tak tohle nedá ani mě a musím reagovat, seš ty snad magor nebo to jen dobře hraješ? Je pravda že konopnejch kapitalistů je v naší zemi mnoho, ale vytvářet další a navíc tímhle způsobem. Setkal jsem se s Pavlem sice jen jednou, nemůžu říct že bych ho znal, ale z toho jak na mě zapůsobil, tak si myslím že kdyby po přečtení tvého příspěvku si stál někde vedle něho asi by ti řekl spoustu nehezkých věcí. Jdi do háje ty jeden Tyjjo. Nauč se pěstovat ať nemusíš otravovat další lidí s tím aby ti něco prodali. To je to tak těžký vzít semínko a dát ho na jaře do země sakra? Jediné co mě tak trošku uklidňuje je, že Papaja toho doma nemá 10 kilo jak ty si myslíš ale jen trošku pro osobní rozveselení.
Tak tohle je vše co jsem měl teď na duši. Ostatní se mějte

PEACE

Obel

Grow it,
roll it,
smoke it,
like it,
because it makes U high :-))

Obel´s season 2005 ve znamení DP SKLIZENO

Old Post 02-11-2005 v 07:54 AM
Obel je offline   Profil uživatele Obel   Find more posts by Obel   Foto galerie člena Obel   Click here to Send Obel a Private Message   Add Obel to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Obel! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 440

příspěvek od tyjjo jsem smazala, svoje za to dostal, tak jen abyste věděli, proč je tu ta díra v komunikaci

Old Post 02-11-2005 v 08:50 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Obel
Stálý Člen

Karma uživatele Obel - 94% PěstitelskáKarma uživatele Obel - 94% PěstitelskáKarma uživatele Obel - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 441

Plácal něco o tom, že chce od tebe koupit nějaký množství více nespecifikované. Jednalo se o květenství konopy strašné. A to docela troufalým způsobem, až jsem to i já jako klidný člověk nevydržel.
Jinak tě zdrawím Pájo

měj se

Obel

Grow it,
roll it,
smoke it,
like it,

Old Post 02-11-2005 v 10:02 AM
Obel je offline   Profil uživatele Obel   Find more posts by Obel   Foto galerie člena Obel   Click here to Send Obel a Private Message   Add Obel to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Obel! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Obel
Stálý Člen

Příspěvek č. 442

Tvůj thread se mi líbí Pájo, spousta hezkých fotek a zajímavé počtení. Rád jsem ti vyjasnil co ten patolízal Tyjjo tady napsal. Je jen škoda, že tady mezi námi jsou tací jako on, co nechápou co znamená slovo Grower. Měli by si to najít ve slovníku a zaregistrovat se někam na Shopper. A ne sem sakra. Ještě teď to ve mě trochu pění, přijdu do práce, kouknu co nového a hned takový blábol od někoho kdo pěstuje pod 50tkou halogenem a chce tu nakupovat jako v supermarketu.
Ufff pomalu se dostávám do normálu.
Jah with U brotha and peace in your soul,

Obel

Grow it,
roll it,
smoke it,
like it,

Old Post 02-11-2005 v 10:49 AM
papaja
Stálý Člen

Příspěvek č. 443

Jah live

...

Naposledy upravil papaja 08-11-2005 v 08:55 AM

Old Post 07-11-2005 v 17:35 PM
Apofiss
Chosen One

Karma uživatele Apofiss - 98% PěstitelskáKarma uživatele Apofiss - 98% PěstitelskáKarma uživatele Apofiss - 98% PěstitelskáKarma uživatele Apofiss - 98% PěstitelskáKarma uživatele Apofiss - 98% PěstitelskáKarma uživatele Apofiss - 98% PěstitelskáKarma uživatele Apofiss - 98% PěstitelskáKarma uživatele Apofiss - 98% PěstitelskáKarma uživatele Apofiss - 98% PěstitelskáKarma uživatele Apofiss - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 444

Na konci...

#400/600/1000W-WR,NL,Mazar#Mad Idea No.2#Magořina#Kamrlík /150W/#Zvlhčování od A do Z#Zelená je tráva, fotbal to je hra!#Statistika strainguide Overgrow
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.

Old Post 07-11-2005 v 18:14 PM
Apofiss je offline   Profil uživatele Apofiss   Find more posts by Apofiss   Foto galerie člena Apofiss   Click here to Send Apofiss a Private Message   Add Apofiss to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Apofiss! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
papaja
Stálý Člen

Příspěvek č. 445

mír nic než mír

...

Old Post 07-11-2005 v 18:22 PM
Dudušek
malý pěstitel

Karma uživatele Dudušek - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 446

Tak trochu jiný theadr, co na srdci to na jazyku. Proč se stydět za svoje názory, když pocházijou rozvnou ze srdce??!! Vždyť už není komunismus, je demokracie a člověk si může dělat co chce!! Papajo, fandím ti, máš moji plnou podporu. +++
Jedule, proč mu to mažeš?? Vždyť je to jeho theadr, ať si zde dělá, co chce!!

Old Post 07-11-2005 v 18:52 PM
Dudušek je offline   Profil uživatele Dudušek   Find more posts by Dudušek   Foto galerie člena Dudušek   Click here to Send Dudušek a Private Message   Add Dudušek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
papaja
Stálý Člen

Palec nahoru sleduji vás Příspěvek č. 447

...

Naposledy upravil papaja 15-03-2007 v 23:23 PM

Old Post 07-11-2005 v 21:33 PM
Host
Host

Příspěvek č. 448

Was ist das? Was ist los?

Old Post 07-11-2005 v 21:35 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 01:11 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 26 27 28 29 30  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
12-10-2005 - Outdoor 2005 by Thcmh - 112 odpovědí
20-02-2006 - Outdoor 2005 by Claune - 126 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás