Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
čau,
omluva přijata .Ono ty máš ve většině věcí pravdu....ale to nestačí....a nedá se to řešit sebezničením ve jménu dobré věci.Možná ti přijde, že tvoje snažení je k hovnu a že na to každej kašle, ale pár lidí si z toho něco určitě vezme a to stačí.Jeden nezmůže nic, koukni na Standu...
Jde o to dělat vše v rámci možností a vědět kde je těch možností hranice.Nejvíc zvládne spokojený člověk.Staň se nejdřív spokojeným....ať to stojí, co to stojí....zase v rámci možností a TVÉ osobní morálky.Toť můj názor na věc a věř že já zatím nejsem spokojený člověk.
Měj se a buď dobrý....a spokojený
P.S.:taky ti je určitě jasný,že někteří groweři si legalizaci moc nepřejí...a jejich důvody k tomu také
tyjjo : tak tohle nedá ani mě a musím reagovat, seš ty snad magor nebo to jen dobře hraješ? Je pravda že konopnejch kapitalistů je v naší zemi mnoho, ale vytvářet další a navíc tímhle způsobem. Setkal jsem se s Pavlem sice jen jednou, nemůžu říct že bych ho znal, ale z toho jak na mě zapůsobil, tak si myslím že kdyby po přečtení tvého příspěvku si stál někde vedle něho asi by ti řekl spoustu nehezkých věcí. Jdi do háje ty jeden Tyjjo. Nauč se pěstovat ať nemusíš otravovat další lidí s tím aby ti něco prodali. To je to tak těžký vzít semínko a dát ho na jaře do země sakra? Jediné co mě tak trošku uklidňuje je, že Papaja toho doma nemá 10 kilo jak ty si myslíš ale jen trošku pro osobní rozveselení.
Tak tohle je vše co jsem měl teď na duši. Ostatní se mějte
PEACE
Obel
Grow it,
roll it,
smoke it,
like it,
because it makes U high :-))
Plácal něco o tom, že chce od tebe koupit nějaký množství více nespecifikované. Jednalo se o květenství konopy strašné. A to docela troufalým způsobem, až jsem to i já jako klidný člověk nevydržel.
Jinak tě zdrawím Pájo
měj se
Obel
Grow it,
roll it,
smoke it,
like it,
Tvůj thread se mi líbí Pájo, spousta hezkých fotek a zajímavé počtení. Rád jsem ti vyjasnil co ten patolízal Tyjjo tady napsal. Je jen škoda, že tady mezi námi jsou tací jako on, co nechápou co znamená slovo Grower. Měli by si to najít ve slovníku a zaregistrovat se někam na Shopper. A ne sem sakra. Ještě teď to ve mě trochu pění, přijdu do práce, kouknu co nového a hned takový blábol od někoho kdo pěstuje pod 50tkou halogenem a chce tu nakupovat jako v supermarketu.
Ufff pomalu se dostávám do normálu.
Jah with U brotha and peace in your soul,
Obel
Grow it,
roll it,
smoke it,
like it,
Tak trochu jiný theadr, co na srdci to na jazyku. Proč se stydět za svoje názory, když pocházijou rozvnou ze srdce??!! Vždyť už není komunismus, je demokracie a člověk si může dělat co chce!! Papajo, fandím ti, máš moji plnou podporu. +++
Jedule, proč mu to mažeš?? Vždyť je to jeho theadr, ať si zde dělá, co chce!!