Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Hele objednej si CAL-Mag když to napíšeš třeba do Google tak Ti to vyskočí, já to bral z higarden.cz..😉 jednou týdně k pravidelný zálivce to dávám a pohoda..
Jestli jsou měsíc v květu, a je to pouze na spodních listech tak bych to neřešil. Kytka se blíží ke konci a ze spodních listů vytahuje vše co potřebuje. Jestli je horní část dobrá tak cajk.
Ale nic s tím nezkazíš když to tomu budeš dávat,to by se jednalo zase o nedostatek dusíku,kdyby žloutnuli jen spodky v květu.. já dávám CAL-Mag každý týden celý cyklus..
vsem moc diky,je to i nahore,od zacatku kvetu na nejvetsich listech.
objednam cal-mag od Advanced Nutrients Sensi Cal-Mag Xtra za dve stofky,urcite se bude hodit i na priste.diky jste borci.
Zdravim, už jsem zoufalej, pokazdy když pestuju v květináči at už in či out. Děje se to samy. Po nejaky dobe zacnou zloutnout listy od spodu. Listy spodni uvadaj, žloutnou, pak odpadnou. Potom cela kytka přestává růst. Zeminu jsem zkoušel plagron, biobizz i obyč Bečko zahradní. Na spod kvetinace vždy drenáž z kamenu. Nepřelejvám nechávám proschnout atd. Nejde mi to do hlavy co můžu dělat špatně. Všem díky za rady a připomínky zde přikládám fotky
Zdar borci, jedu první pěst ve skříni a listy mi začínají žloutnout od báze, a pak většinou zežloutne první třetina a někdy se šíří dál. Umístění listů, který žloutnou je náhodný (někdy vrch, někdy spodek, ...). Některý byly postižený už od zasazení (rockwool - květináč).
Jedu 400W výbojku, biobizz lightmix, plagron start-up (ze začátku zlehka, teď 1ml/1l), teplota je u mě největší problém - za začátku si holky prošly krušnenýma chvílema, kdy se párkrát stalo, že přes noc byla teplota i okolo 10 stupňů a přes den cca 20. Jelikož se snažím teplo co nejvíce udržet vevnitř, tak mají mizernou cirkulaci vzduchu; vlhkost 60-80 %. PH ani EC zatím nevím, teď zalívám dešťovkou s tím plagronem.
Máte někdo nápad, co holkám chybí? Je to maličkost, nebo to mám rovnou všechno hodit na fúru a spálit? Klidně se vyjádřete i k celkově setingu mýho pěstu, rád se poučím.
Jo, očividně nežloutnou od báze, ale od špičky, jsem se přepsal. Ještě doplním, že jinak se mi zdají být hezký a vitální (až na tu barvu, žejo), ale řekl bych, že moc nerostou (klony jsem dostal hezký a pěkně větvený, je to už 10 dní, co jsou u mně).
turolop: pod tou vybojkou na fotce toho videt nic moc neni,podle pilek a palek je mozny ,ze si to spalil hnojkama,kdZ si je jeste lil,nechal vypnuty odtah,tezko rict,nepolil calmagem,spatne naklibrovany ph metr,
jinak se zeptam jeste zemina nebo kokos????
Zemina-hlina se prihnojuje,kokos se hnoji furt,
Jestli mas cisty kokos je to calmag,omyla se to porad dookola tady.......
Davejte tu vice info a normalni fotky,at se nemusi clovek vyptavat jak troll.......
Zdravím chlapy jen se chci zeptat zda to vypadá že nejsou dokrmený?
Hlína lightmix a krmení je vita race a tetra grow od plagronu.
Ph metr na cestě jinak voda je kohoutková odstátá.