Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Madical-Strains Ted zrovna koukam na arenu J.Soukupa o kterem jsem se domnival ze je celkem nestranny . Ale jak je vidno z dnesni areny tak je docela velky obhajce Babise, coz me trochu zklamal.
Soukup nechtel nechat ani dokoncit vetu ani argument jednoho z politiku o tom ze je vec minimalne podezrela , kdyz Babisova spolustranicka ANO a aktivni politicka na Praze 8 a douholeta spolupracovnice Babise na ministerstvu financi napise jako byvala psychiatricka ktera v soucasne dobe vubec neordinuje "omluvenku" ktera chrani Babise ml. pred vyslechem na policii. Ted si nevzominam na to jeji rusky jmeno.
Soukup dneska branil v arene Babise zuby nechty.
Proste uz se mi ten Soukup nezda tak nestranny jak se navenek prezentuje.
Jinak samozrejme existuji i mnoha pozitiva ktera dela pro obcany o tom zadna ale nelibi se mi jeho obhajoba Babise.
Nakonec, nikdo nejsme dokonali.
Tak ja Soukupa pred tim vubec neznal , nikdy pred tim jsem se na jeho porady nekoukal , na prvni pohled tak jak vystupoval v TV se mi zdal jako cestny clovek , to byl prvni dojem , alespon tak na me pusobil az do te doby nez jsem shledl par jeho celych poradu a jak vyplyva z toho co jsem psal vyse , zmenil jsem nazor.
.....o kterem jsem se domnival ze je celkem nestranny
Původní příspěvek od Madical-Strains Tak ja Soukupa pred tim vubec neznal , nikdy pred tim jsem se na jeho porady nekoukal , na prvni pohled tak jak vystupoval v TV se mi zdal jako cestny clovek , to byl prvni dojem , alespon tak na me pusobil az do te doby nez jsem shledl par jeho celych poradu a jak vyplyva z toho co jsem psal vyse , zmenil jsem nazor.
.....o kterem jsem se domnival ze je celkem nestranny
víš kdo vlastní televizi barrandov? víš kdo ohlásil kandidaturu na prezidenta? )))
dyť Tě chápu, první dojem.. ale aspoň už si otevřel oči
"Když hlídka strážníků zahradu s marihuanou objevila, zjistila, že ji muž pěstuje ve velkém." >>> "Policie ze zahrady zabavila osm vzrostlých rostlin marihuany "
Už před více než deseti lety odložil legendární americký boxer Mike Tyson rukavice. Teď se zaměřil na budování obří marihuanové farmy v kalifornské poušti. Jeho firma Tyson Ranch má patřit mezi největší v tomto oboru.
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
mě z článku zaujala jiná věta:
Smrtelných předávkování nelegální drogou je v ČR ročně kolem 30 až 40 případů, smrtelných intoxikací alkoholem cca 400 ročně.
My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik