Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nemáš je v nějakým příliš výživným substrátu? (třeba royalty mix) Připomíná mi to trochu přehnojení...Jinak jestli to máš jen na dvou listech a nešíří se to, tak bych ten kus listu ustřih a neřešil
Diky za odpoved...rostou v substratu Canna Tera Professional (NPK 12/14/24) je to asi na 4kytkach z 10.
-"Někdy mám chuť se na všechno vysrat... ale pak si vzpomenu že stejně už na všechno seru"-
-"jeden svet nestačí"-
-"kdo pěstuje, skutečně legalizuje"- 1.grow Jack Herer 125W CFL
těžko říct z toho co píšeš a z těch fotek Přehnojení nebo pH problém? Přebytek nějakýho prvku a následná blokace jinýho? Co jsi použil za substrát a jak jsou holky starý?
Původní příspěvek od The Chemical
těžko říct z toho co píšeš a z těch fotek Přehnojení nebo pH problém? Přebytek nějakýho prvku a následná blokace jinýho? Co jsi použil za substrát a jak jsou holky starý?
Takže substrát je "Univerzální substrát",prostě takovej obyč substrát s udávaným ph 5-7,kytky jedou od 18.3,vůbec nevím čim to je,roste to neskutečně pomalu,mají pár cm,svítím 55W...mám koupit nějakej Cocos,nebo Light mix?
určite ?
prehnojenie dusíkom podla MyNameStichova threadu o chorobách, škůdcích a problémech s pH
...Také velké listy můžou dostat podobu „pařátu“ . Konečky budou směřovat dolů, ale list zůstane vzhůru (asi jako když ohnete prsty). Listy můžou být zkroucené … hlavně nové přírůstky.
moje sa krútia smerom hore tak sa mi to nezdá no
diki
-"Někdy mám chuť se na všechno vysrat... ale pak si vzpomenu že stejně už na všechno seru"-
-"jeden svet nestačí"-
Kroutící se list může být teplem,zálivkou,teplotou,atd,atd..postřikem..
Máš listy lesklý jak psí gule,takový voskový,nepřepísk si to s nějakým postřikem..?
To se pak listy kroutěj jedna báseň
Kroutící se list může být teplem,zálivkou,teplotou,atd,atd..postřikem..
Máš listy lesklý jak psí gule,takový voskový,nepřepísk si to s nějakým postřikem..?
To se pak listy kroutěj jedna báseň
nie nie postrekujem len čistou vodou kvôli vlhkosti.. a hnojil som BioBizz Grow zatial myslím len 3 alebo 4x a to tiež maximálne 1ml/l .. zalievam každý druhý sem tam tretí deň podla potreby vždy ráno, odstáta voda s izbovou teplotou...substrát je nejaký shitný zo záhradníctva určite nepredhnojený s perlitom... teplota je okolo 27°C cez deň a nonstop na ne fúkajú 2 fany z prívodu a 1 ofuk
-"jeden svet nestačí"-
nie nie postrekujem len čistou vodou kvôli vlhkosti.. a hnojil som BioBizz Grow zatial myslím len 3 alebo 4x a to tiež maximálne 1ml/l .. zalievam každý druhý sem tam tretí deň podla potreby vždy ráno, odstáta voda s izbovou teplotou...substrát je nejaký shitný zo záhradníctva určite nepredhnojený s perlitom... teplota je okolo 27°C cez deň a nonstop na ne fúkajú 2 fany z prívodu a 1 ofuk
Takhle tmavě zelenou dělá moc dusíku,ale jsou to tvoje kytky...
Takhle tmavě zelenou dělá moc dusíku,ale jsou to tvoje kytky...
okej ja teda skúsim dať pauzu s hnojením a uvidím či sa to zlepší diki za help
-"jeden svet nestačí"-