Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
citace:
Původní příspěvek od liqueweed
Uplně jiný soudek tématu.
Jaké podmínky a kriteria musím dodržet při klonování?
Vykašlal bych se na to jen ztráta času. Budeš mít kvetoucí řízky a počítej ze se seknou než zakoreni. Výnos se určitě zmenší. Ten řez ti neporoste jako klasik řez z matky na to vsadím krk. Ale zkus to třeba se ti povede něco nového :-) ale silně pochybuji tolik můj názor. Peace.
teoreticky keby pouzi vela iaa a daku tu ga 3 bi natiahol internody a da sa povedat s5 prepol na rast ,iaa a ga 3 bi zablokovaly kvet ale bolo bi to nachylne na hermeni za pokus to ale stoji ale tie hormony su neni zrovna lacna zalezitost v cistej forme ktoru bi potreboval a ich namiesanie na sprave ppm je pri domacich podmienkach nonsens
Studoval jsem to na icmagu i si dopisoval s jorgem cervanetes a ano pokud je to stabilni kmen čisty autoflow. tak to nejde. Zakořeni lepe než klasicky ale hrmonalně začne kvest ve stejnou dobu jako matka pokud mate mikroskřin oplati se to jinak ne lepši je backcrossing změnit hormonalně pohlavi acilpirinem udělat hermač mit vlastni nestabilni fenotyp nachylny na hermafroditzmus po par generacich křiženi se to ustalí peace
Letos poprvé auto:
Sweets Cheese auto
Jack 47 auto
Northern Lights automatic
Vše v plagronu s guánem,hnojil pouze ve fázi květu (chyba!).Ale jsem
spokojenej.Napoprvé SCH asi dvacet g,Jack 47 kolem třiceti a NLa třicet
pět g.Vzhledem k tomu,že to mám jen pro sebe postačující.Nyní mám v
Biobizzu Cream Mandarine tak uvidím.
jojo, uz 15 rokov sa snazim mat nfnnh, je to mokry sen kazdeho true breedera
Jo jo :-) Plný souhlas. Teoreticky už mám mnoho svých odrůd, ale v praxi je to výrazně slabší :-)) Musel jsem se smát když jsem si představil starého praktika Jorgeho jak vykládá o backcrossingu a kroutí přitom očima :-) A pokud mluvil o tom alcylpyrínu on, tak si nejspíš dělal legraci.
Zdarec mám dva af automazari sú to pekné kytky poriadne sa vytiahli majú cez 1.40m. Akurát aj okolitá burina poriadne vyrástla a keď som bol na mieste okolo 18:00 všimol som si že ako zapadá slnko moc už na kytku nesvieti priame svetlo len na vrcholec. Chcem sa optýtať či sa to nejak moc podpíše vo finiši. Inač mi tam svieti od rána priame slniečko. Neviem či to tam okolo vysekať riadne alebo premiestniť kytky mam ich v 20l kvetináčoch. Ale ani do jedného sa mi nechce.
Zdravím,
potřebuju se na něco zeptat. Na začátku tohodle threadu jsem četl, že jde narvat 50 AF do 90 litrovýho maltovníku. To ty kytky nepotřebujou skoro žádný místo okolo sebe? Koupil jsem si ho taky a mám přibližně 20 regular AF semen. Můžu je tam teda rozmístit nebo jich tam dát třeba jen 8 a zbytek do kýblů? Díky za rady.
Původní příspěvek od stursy Zdravím,
potřebuju se na něco zeptat. Na začátku tohodle threadu jsem četl, že jde narvat 50 AF do 90 litrovýho maltovníku. To ty kytky nepotřebujou skoro žádný místo okolo sebe? Koupil jsem si ho taky a mám přibližně 20 regular AF semen. Můžu je tam teda rozmístit nebo jich tam dát třeba jen 8 a zbytek do kýblů? Díky za rady.
No obecně ty naše kytky nemají moc rády když se s jinejma perou o místo. ale když už máš maltovník, tak autoflowery, které se nevětví (a dělají jednu palici) potřebují tak cca 15-20 cm kruh. Tobě by se tam můžou vejít 2 řady po 4 kytkách.
Původní příspěvek od Sandokan007 Zdravím, jsem začátečník s AutoFloweringem. Mám tu několik semínek, které jsem si zakoupil, momentálně jsem na začátku. Bude to dané na balkoně.
Rád bych věděl zda můžu dát dvě do jednoho 35l kýble nebo raději dát na každý kýbl jedno.
Dál bych potřeboval poradit hnojiva, zda vůbec hnojit. Mám AUTO Jacka, AK47 AUTO a CBD HAZE AUTO.
Díky za každou radu, tip, odpověď ...
Nastuduj FAQ (položka v menu nahoře).
35l kýbl je velkej jako hrom. Já používám 10 litrový na autoflower a 18 l na fotoperiodický. 2 kytky ten velkej snese.
Hnoj až od takového 5-tého týdne. A použij nějaké květové hnojivo. Když budeš chtít šetřit, tak do kýble v 5-tém týdnu nasyp lžíci práškového fosfátového skla a zalej to.
[QUOTE]Původní příspěvek od Murph Potřeboval bych se dozvědět, jestli 70 dnů od semínka ke sklizni u Automazara platí nebo je seedbankou podhodnocena?
Budud vděčný za radu [/QUOTE
Zdravím
Počítej s tím že to bude trvat spíš o něco dýl...
Zdárek
po trávě se nechodí po trávě se směje
Základní pohyb všeho stvoření je prostý:tam a zpátky
Hoj,
takovej dotaz... Pěstuju automaty ve foliovníku, některý v hlíně, některý mám v květináčích, teda spíše "kyblíkách" 6l a 12l... Teď mi došlo, že kyblíky nemají dole žádné díry, mám je tam udělat nebo když je to ve foliovníku tak to není třeba ? Tzn. je to dobrý pro lepší "dýchání půdy a rostlinky" nebo to nemá vliv ? Takhle jsem to zkusil viz. obrázek udělat na jednom kýblu, ale mám jich dalších 15, ve kterých už jsou kytky, tak nevim jestli to mám dělat nebo ne