Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Hledte mam vyhlidnuty 3 perfektni stromy,perfektne pristupni, kybl tam dostanem hodne jednoducho-prehodime lano pres konar a kamarat mi ho posle hore.Je to pohoda A hlavne to delam kuli corkam protoze v mym okoli ja plna p*ca houbaru a myslivcu, nebo sikovnejch hajzliku takze to nebudu riskovat.Bude tam 20L kybl zavlazovani vyresene.
Dobre se u nas letos povedla heavy duty fruity.kvet do konce rijna,ale nadherne rostla 2metrova borovice.Uzasne silny aroma.na venek strasne pronikava vune.ucinek parada, je v tom citit silnej afghan.pristi rok bych tohle chtel za a nebal bych se prubnout i heavy duty haze.
letosni zkusenosti: Purple Power od Female seeds - sklizen konec zari, parada; Erdbeer, Bubble Erdbeer a Double Gum z Flowery Fields, sklizen zacatek rijna, palice jak kamen
Oh Danny Boy the pipes, the pipes are calling, from glen to glen and down the mountain side
The summer's gone and all the roses dying, 'tis you 'tis you must go and I must bide
But come ye back when summer's in the meadow or when the valley's hushed and white with snow
'Tis I'll be there in sunshine or in shadow Oh Danny Boy, Oh Danny Boy I love you so
Zkoušel jste někdo letos Frisian Dew, Passion #1, Shaman, Hollands Hope, Durban Poison nebo Voodoo od Dutch Passion? Ptám se proto, že mi zajímá, jestli je jejich genetika stále tak kvalitní, jak se tvrdilo a tvrdí. Rád bych je další sezonu vyzkoušel. Ze zkušenosti (nejen mojí) vím, že co byla kvalitní genetika před lety, nemusí být kvalitní genetika dnes. Nikdy jsem nic od Dutch Passion nepěstoval, takže by mi zajímal váš názor...
tiez by ma zaujimal nazor growerov co pestili tieto modely ako pise Bender vyssie (Frisian Dew, Passion #1, Shaman, Hollands Hope, Durban Poison nebo Voodoo)..chcel by som vediet ktora varianta outdoor colormixu sa viac oplati v pomere mnozstvo/kvalita thc
sice skleník ale zatím nej shaman a skunk1 seed banku nevím byl to dar v podobě malých kytiček,ale byl z toho luxus nad luxus od té doby sem to neměl stále zouším nové a nové
skunk 1 a shaman sklizeno koncem září kvalita mela jinak special kush ale potřebuje moc místa je to obr taky white domina a la blanca stojí za to letos kromě autofloweringu jedu od dutch pasions passian 1 chybí mě tam ten křížek já vím.uvidíme jaký to bude dám vědět
Se Special kush #1 jsem měl letos skoro 300g a mňam proplach jsem ji hlavně dal, takže bylo to výborne !
artclan.eu - herní portál
10 000 lidi sedi pri televizi, 500 000 lidi pracuje, 1 000 000 lidi spi, 200 000 lidi dela domaci cinnosti, 50 000 lidi je v kine, 500 000 lidi je na pocitaci. a jen 1 blbec si cte muj profil:-D
10 000 lidi sedi pri televizi, 500 000 lidi pracuje, 1 000 000 lidi spi, 200 000 lidi dela domaci cinnosti, 50 000 lidi je v kine, 500 000 lidi je na pocitaci. a jen 1 blbec si cte muj profil:-D
zdravim groweři prosím o radu před pár dny sem si obědnal semínka konkrétně modelu frisian def od dutch passion a zdá se mi že mě poslaly takový hrozně malinký a docela světlý a mám strach že se vubec nechytnou prosimá vás pište vaše názory abych dyštak sehnal včas nové děkuju
Původní příspěvek od Karelaxo zdravim groweři prosím o radu před pár dny sem si obědnal semínka konkrétně modelu frisian def od dutch passion a zdá se mi že mě poslaly takový hrozně malinký a docela světlý a mám strach že se vubec nechytnou prosimá vás pište vaše názory abych dyštak sehnal včas nové děkuju
Nejanči, to je v pohodě, nemůžou vypadat všechny semínka stejně.
jasně to jo ale tyhle semínka sou fakt malinký ale zase je divný že sou všechny stejný a kámošivo přimo tohodle modelu poslaly minulej rok větší budu rád za každou uklidnujicí radu