Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » Nejlepší outdoor odrudy/ Nejlepší kytky pro Outdoor ??
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 25 26 27 28 29 »
Autor
Téma 
invysible
Nový Člen

Karma uživatele invysible - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 417

Hledte mam vyhlidnuty 3 perfektni stromy,perfektne pristupni, kybl tam dostanem hodne jednoducho-prehodime lano pres konar a kamarat mi ho posle hore.Je to pohoda A hlavne to delam kuli corkam protoze v mym okoli ja plna p*ca houbaru a myslivcu, nebo sikovnejch hajzliku takze to nebudu riskovat.Bude tam 20L kybl zavlazovani vyresene.

Old Post 12-11-2011 v 17:13 PM
invysible je offline   Profil uživatele invysible   Find more posts by invysible   Foto galerie člena invysible   Click here to Send invysible a Private Message   Add invysible to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
benjichaouat
Stálý Člen

Karma uživatele benjichaouat - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 418

Dobre se u nas letos povedla heavy duty fruity.kvet do konce rijna,ale nadherne rostla 2metrova borovice.Uzasne silny aroma.na venek strasne pronikava vune.ucinek parada, je v tom citit silnej afghan.pristi rok bych tohle chtel za a nebal bych se prubnout i heavy duty haze.

Old Post 12-11-2011 v 17:23 PM
benjichaouat je offline   Profil uživatele benjichaouat   Find more posts by benjichaouat   Foto galerie člena benjichaouat   Click here to Send benjichaouat a Private Message   Add benjichaouat to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Krychle
Sťatý Člen

Příspěvek č. 419

letosni zkusenosti: Purple Power od Female seeds - sklizen konec zari, parada; Erdbeer, Bubble Erdbeer a Double Gum z Flowery Fields, sklizen zacatek rijna, palice jak kamen

Oh Danny Boy the pipes, the pipes are calling, from glen to glen and down the mountain side
The summer's gone and all the roses dying, 'tis you 'tis you must go and I must bide
But come ye back when summer's in the meadow or when the valley's hushed and white with snow
'Tis I'll be there in sunshine or in shadow
Oh Danny Boy, Oh Danny Boy I love you so

Old Post 12-11-2011 v 17:31 PM
Krychle je offline   Profil uživatele Krychle   Find more posts by Krychle   Foto galerie člena Krychle   Click here to Send Krychle a Private Message   Add Krychle to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bender
Nový Člen

Karma uživatele Bender - 41% Pěstitelská

Příspěvek č. 420

Zdravím Growers!

Zkoušel jste někdo letos Frisian Dew, Passion #1, Shaman, Hollands Hope, Durban Poison nebo Voodoo od Dutch Passion? Ptám se proto, že mi zajímá, jestli je jejich genetika stále tak kvalitní, jak se tvrdilo a tvrdí. Rád bych je další sezonu vyzkoušel. Ze zkušenosti (nejen mojí) vím, že co byla kvalitní genetika před lety, nemusí být kvalitní genetika dnes. Nikdy jsem nic od Dutch Passion nepěstoval, takže by mi zajímal váš názor...

Přidat i když není z čeho!

Old Post 07-12-2011 v 21:45 PM
Bender je offline   Profil uživatele Bender   Find more posts by Bender   Foto galerie člena Bender   Click here to Send Bender a Private Message   Add Bender to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pipoboy
Stálý Člen

Karma uživatele pipoboy - 6% PěstitelskáKarma uživatele pipoboy - 6% PěstitelskáKarma uživatele pipoboy - 6% Pěstitelská

Příspěvek č. 421

tiez by ma zaujimal nazor growerov co pestili tieto modely ako pise Bender vyssie (Frisian Dew, Passion #1, Shaman, Hollands Hope, Durban Poison nebo Voodoo)..chcel by som vediet ktora varianta outdoor colormixu sa viac oplati v pomere mnozstvo/kvalita thc

Old Post 27-12-2011 v 12:43 PM
pipoboy je offline   Profil uživatele pipoboy   Find more posts by pipoboy   Foto galerie člena pipoboy   Click here to Send pipoboy a Private Message   Add pipoboy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bruno.kudrna
Stálý Člen

Karma uživatele bruno.kudrna - 82% PěstitelskáKarma uživatele bruno.kudrna - 82% PěstitelskáKarma uživatele bruno.kudrna - 82% PěstitelskáKarma uživatele bruno.kudrna - 82% PěstitelskáKarma uživatele bruno.kudrna - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 422

sice skleník ale zatím nej shaman a skunk1 seed banku nevím byl to dar v podobě malých kytiček,ale byl z toho luxus nad luxus od té doby sem to neměl stále zouším nové a nové

Old Post 29-12-2011 v 15:47 PM
bruno.kudrna je offline   Profil uživatele bruno.kudrna   Find more posts by bruno.kudrna   Foto galerie člena bruno.kudrna   Click here to Send bruno.kudrna a Private Message   Add bruno.kudrna to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bruno.kudrna
Stálý Člen

Karma uživatele bruno.kudrna - 82% PěstitelskáKarma uživatele bruno.kudrna - 82% PěstitelskáKarma uživatele bruno.kudrna - 82% PěstitelskáKarma uživatele bruno.kudrna - 82% PěstitelskáKarma uživatele bruno.kudrna - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 423

skunk 1 a shaman sklizeno koncem září kvalita mela jinak special kush ale potřebuje moc místa je to obr taky white domina a la blanca stojí za to letos kromě autofloweringu jedu od dutch pasions passian 1 chybí mě tam ten křížek já vím.uvidíme jaký to bude dám vědět

Old Post 29-12-2011 v 16:38 PM
bruno.kudrna je offline   Profil uživatele bruno.kudrna   Find more posts by bruno.kudrna   Foto galerie člena bruno.kudrna   Click here to Send bruno.kudrna a Private Message   Add bruno.kudrna to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sneck05
Nový Člen

Karma uživatele sneck05 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 424

jaka je prumerna vyteznost z kytky?

Old Post 04-01-2012 v 21:03 PM
sneck05 je offline   Profil uživatele sneck05   Find more posts by sneck05   Foto galerie člena sneck05   Click here to Send sneck05 a Private Message   Add sneck05 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Travojed
Stálý Člen

Karma uživatele Travojed - 92% PěstitelskáKarma uživatele Travojed - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 425

Se Special kush #1 jsem měl letos skoro 300g a mňam proplach jsem ji hlavně dal, takže bylo to výborne !

artclan.eu - herní portál

10 000 lidi sedi pri televizi, 500 000 lidi pracuje, 1 000 000 lidi spi, 200 000 lidi dela domaci cinnosti, 50 000 lidi je v kine, 500 000 lidi je na pocitaci. a jen 1 blbec si cte muj profil:-D

Old Post 05-01-2012 v 12:32 PM
Travojed je offline   Profil uživatele Travojed   Find more posts by Travojed   Foto galerie člena Travojed   Click here to Send Travojed a Private Message   Add Travojed to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Travojed! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
frek
Stálý Člen

Karma uživatele frek - 85% PěstitelskáKarma uživatele frek - 85% PěstitelskáKarma uživatele frek - 85% PěstitelskáKarma uživatele frek - 85% PěstitelskáKarma uživatele frek - 85% PěstitelskáKarma uživatele frek - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 426

Měl jsem Anesthesii od Pyramid seeds a bylo z ní něco přes 450 géček... Takže slušný..

Ať je Jaro, nebo Zima, pěstování na okně je vždycky prima
Nekonopné pěstování 2012,2013,2014,2015,2016
Outdoor reports NL,TT,LB,SDxD,Op,PS,SQ
"Gram praxe je lepší, než tuna teorie"

Old Post 05-01-2012 v 18:27 PM
frek je offline   Profil uživatele frek   Find more posts by frek   Foto galerie člena frek   Click here to Send frek a Private Message   Add frek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tuffgong1
Stálý Člen

Karma uživatele tuffgong1 - 58% PěstitelskáKarma uživatele tuffgong1 - 58% PěstitelskáKarma uživatele tuffgong1 - 58% PěstitelskáKarma uživatele tuffgong1 - 58% PěstitelskáKarma uživatele tuffgong1 - 58% Pěstitelská

Příspěvek č. 427

s kámošem sem jel Critical + a luxus skoro kolem 500g

Lidi prosím vás , buť ty seriály dodělejte do konce a nebo požádejte admina o smazání !

Old Post 05-01-2012 v 20:10 PM
tuffgong1 je offline   Profil uživatele tuffgong1   Find more posts by tuffgong1   Foto galerie člena tuffgong1   Click here to Send tuffgong1 a Private Message   Add tuffgong1 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
D.T.S.
Nový Člen

Karma uživatele D.T.S. - 37% Pěstitelská

Příspěvek č. 428

shaman je luxusní oldschool modylek

Nezasadíš ... Nezahulíš
Nezahulíš ... Nepochopíš
Nepochopíš ... Tak mi do toho nekecej

Old Post 23-01-2012 v 00:54 AM
D.T.S. je offline   Profil uživatele D.T.S.   Find more posts by D.T.S.   Foto galerie člena D.T.S.   Click here to Send D.T.S. a Private Message   Add D.T.S. to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Travojed
Stálý Člen

Karma uživatele Travojed - 92% PěstitelskáKarma uživatele Travojed - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 429

jj příští rok ho chci zkusit

artclan.eu - herní portál

10 000 lidi sedi pri televizi, 500 000 lidi pracuje, 1 000 000 lidi spi, 200 000 lidi dela domaci cinnosti, 50 000 lidi je v kine, 500 000 lidi je na pocitaci. a jen 1 blbec si cte muj profil:-D

Old Post 24-01-2012 v 10:24 AM
Travojed je offline   Profil uživatele Travojed   Find more posts by Travojed   Foto galerie člena Travojed   Click here to Send Travojed a Private Message   Add Travojed to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Travojed! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Karelaxo
Stálý Člen

Karma uživatele Karelaxo - 0% PěstitelskáKarma uživatele Karelaxo - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 430

zdravim groweři prosím o radu před pár dny sem si obědnal semínka konkrétně modelu frisian def od dutch passion a zdá se mi že mě poslaly takový hrozně malinký a docela světlý a mám strach že se vubec nechytnou prosimá vás pište vaše názory abych dyštak sehnal včas nové děkuju

Old Post 28-01-2012 v 11:09 AM
Karelaxo je offline   Profil uživatele Karelaxo   Find more posts by Karelaxo   Foto galerie člena Karelaxo   Click here to Send Karelaxo a Private Message   Add Karelaxo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 431

citace:
Původní příspěvek od Karelaxo
zdravim groweři prosím o radu před pár dny sem si obědnal semínka konkrétně modelu frisian def od dutch passion a zdá se mi že mě poslaly takový hrozně malinký a docela světlý a mám strach že se vubec nechytnou prosimá vás pište vaše názory abych dyštak sehnal včas nové děkuju

Nejanči, to je v pohodě, nemůžou vypadat všechny semínka stejně.

Old Post 28-01-2012 v 11:27 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Karelaxo
Stálý Člen

Karma uživatele Karelaxo - 0% PěstitelskáKarma uživatele Karelaxo - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 432

jasně to jo ale tyhle semínka sou fakt malinký ale zase je divný že sou všechny stejný a kámošivo přimo tohodle modelu poslaly minulej rok větší budu rád za každou uklidnujicí radu

Old Post 28-01-2012 v 11:44 AM
Karelaxo je offline   Profil uživatele Karelaxo   Find more posts by Karelaxo   Foto galerie člena Karelaxo   Click here to Send Karelaxo a Private Message   Add Karelaxo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 03:40 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 25 26 27 28 29 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás