Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
s tim FImem jeste chvilku pockej at se tirosku kyticky zveti, ale urcite na ne dej PET lahve s zvysi ti teplotu v noci je to takovy maly sklenicek tak good luck a jeste nespechat ledovi muzi maji jeste casu dost.....
Dartvader: Doporučuju přístě hledat. Skus tohle. - !!
Podlě mě máš problém s teplotou nebo přehnojením (nebo nejhůř oboje) ale nejsem si jistej ... Pročti si ten odkaz.
Jinak půdou to asi určitě nebude..
New Purple Power od Nirvany(ze semen)
Durban Poison od Nirvany(ze semen)
Hawai x Skunk#1 od Nirvany(ze semen)
Passion1 (z rizku od Kozzyho)
Pure Power Plant od Nirvany (ale mam matku tak pojedu z rizku)
Na Vysocine je dosti zima takze NPP ,PPP a DP mam vyzkousene no a ostatni bude zase tak trochu experiment ,ale s Passionem1 by nemel byt problem (snad) a HxSk#1 snad??? no uvidime.
Tož já letos jedu:
Pure Power Plant, Early Misty a Swiss Miss (Nirvana)
Early Skunk (Sensi Seeds)
Himalaya Gold (Greenhouse Seeds)
Easy Sativa (Female Seeds)
a po jednom řízku z White Russian, Ak 47, Bushman, Nebula a White Widow
Ej growers.Hoi.Mam takej dotaz.uz se to tu nekde resilo,ale ani za .... to nemuzu najiiit.Mam docela feeest klonu Nebuly,Santa Marie a Papaye a vzhledem k tomu ze je mam za oknem uz od poloviny Dubna,je budu muset dat ven co nejdriiv pac uz sou velke,tak zacatkem Kvetna.Kdosi mi ted ale rekl ze kdyz je dam ven brzo,tak zacnou zraat pozdejc.A naopak,kdyz je dam ven pozdejc..az v cervnu,zacnou zraaat driv.takze mam strach aby mi to vubec dozralo.mate s timhle nekdo skusenosti???
Dozralo vam to nekomu,i kdyz ste to dali ven brzo? diky.PEACE
Jj tak nakonec to asi fakt tak bude.Hlavne pro nas z hor.Priste to necham na prelom Kvetna-Cervna.Alo co nadelam kdyz mrda klonu je k dispozici ted a pak uz nebudou......