Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Vláda v boji s drogami mění kurz. Od teď se zaměří na marihuanu
PRAHA Jedenatřicetiletý Michal Lukáš kouří marihuanu od dvaceti let. Pravidelně. Když to s touto drogou přežene, začne své přítelkyni bezdůvodně dělat žárlivé scény. „Nedokáže se ubránit představě, že jsem mu nevěrná. Nemůžeme spolu chodit nikam do společnosti, protože v tom stavu mu je podezřelý každý člověk, se kterým si třeba povídám,“ potvrzuje jeho přítelkyně Pavla....
Machoman: S tou prolezeností skrz celou společnost maj recht :-D Proto věřím, že čím víc se to u nás budou snažit potlačovat a kriminalizovat, tím rychleji začne pravá pravda vyplouvat na povrch :-)
Původní příspěvek od Scorpheus Nemeckha pseudodeník informuje:
Vláda v boji s drogami mění kurz. Od teď se zaměří na marihuanu
PRAHA Jedenatřicetiletý Michal Lukáš kouří marihuanu od dvaceti let. Pravidelně. Když to s touto drogou přežene, začne své přítelkyni bezdůvodně dělat žárlivé scény. „Nedokáže se ubránit představě, že jsem mu nevěrná. Nemůžeme spolu chodit nikam do společnosti, protože v tom stavu mu je podezřelý každý člověk, se kterým si třeba povídám,“ potvrzuje jeho přítelkyně Pavla....
Tak rozhodne to není pro každyho, človek musí vedet sám co mu nedelá dobře.Já si zhulenej uvedomuju co delám a hlavne si to ráno pamatuju.Narozdíl od težkyho vykašení ze slivovice, kdy ráno vůbec nevím kde jsem ten večer byl a co delal .Ono to chce všeho s mírou.
Tak rozhodne to není pro každyho, človek musí vedet sám co mu nedelá dobře.Já si zhulenej uvedomuju co delám a hlavne si to ráno pamatuju.Narozdíl od težkyho vykašení ze slivovice, kdy ráno vůbec nevím kde jsem ten večer byl a co delal .Ono to chce všeho s mírou.
Zajímala by mě nějaká obecná statistika v procentech kolika lidem to nedělá dobře, těm bych natiskl letáčky "Nedělá ti to dobře, nehul to!" Tím by byla jednoduchá osvěta započata :-D