Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Nemoci Rostlin a Problémy » !!!MÁŠ PROBLÉMY S LISTY? Tak piš jenom sem a nikam jinam VIII. !!!
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 24 25 26 27 28 »
Autor
Téma 
Jahodáč
Nový Člen

Karma uživatele Jahodáč - 67% PěstitelskáKarma uživatele Jahodáč - 67% Pěstitelská

Příspěvek č. 401

Pokud je to na vrchních listech je možné, že je to spálené od výbojky,. Pokud je to i na spodních tipoval bych to na plíseň.

citace:
Původní příspěvek od Koudelnik213
Zdar a sílu Potrebuju poradit, co je tohle a jak se toho zbavit vypada to jako nejaká spálenina či co.. docela ale jiste se mi to začína rozlejzat na listech(slečny sou 22dni v květu, hnojky bio-bizz, medium mix hlina,kokos a perlit) teplota/ vlhkost den: 30/40 noc: 20/50
Diky za info

Old Post 05-03-2018 v 20:52 PM
Jahodáč je offline   Profil uživatele Jahodáč   Find more posts by Jahodáč   Foto galerie člena Jahodáč   Click here to Send Jahodáč a Private Message   Add Jahodáč to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
veny232
Nový Člen

Karma uživatele veny232 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 402

Ahoj opravdu nikdo nevíte proč mi ty kytky vadnou? Nějaký nápady. Vyzkoušel jsem snad už uplně všechno .

Old Post 06-03-2018 v 12:56 PM
veny232 je offline   Profil uživatele veny232   Find more posts by veny232   Foto galerie člena veny232   Click here to Send veny232 a Private Message   Add veny232 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lucyll
Stálý Člen

Karma uživatele Lucyll - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 403

citace:
Původní příspěvek od veny232
Ahoj opravdu nikdo nevíte proč mi ty kytky vadnou? Nějaký nápady. Vyzkoušel jsem snad už uplně všechno .

Ahoj, asi jsi to uz meril, osobne bych nikdy nevěřila, jak moc je to dulezite, ale tipuji špatné PH.. nepises žádné podrobnosti, neda se niceho chytit :-)

Old Post 06-03-2018 v 15:13 PM
Lucyll je offline   Profil uživatele Lucyll   Find more posts by Lucyll   Foto galerie člena Lucyll   Click here to Send Lucyll a Private Message   Add Lucyll to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jahodáč
Nový Člen

Karma uživatele Jahodáč - 67% PěstitelskáKarma uživatele Jahodáč - 67% Pěstitelská

Příspěvek č. 404

Odkud bereš vodu?Pokud máš ty problémy dlouhodobě, bude to nejspíš vodou.

citace:

Old Post 06-03-2018 v 17:46 PM
Jahodáč je offline   Profil uživatele Jahodáč   Find more posts by Jahodáč   Foto galerie člena Jahodáč   Click here to Send Jahodáč a Private Message   Add Jahodáč to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
veny232
Nový Člen

Karma uživatele veny232 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 405

citace:
Původní příspěvek od Lucyll

Ahoj, asi jsi to uz meril, osobne bych nikdy nevěřila, jak moc je to dulezite, ale tipuji špatné PH.. nepises žádné podrobnosti, neda se niceho chytit :-)
Ahoj, no nepíšu nic, protože už jsem nastudoval a zkusil snad všechno. Vodu beru z kohoutku, nechávám odstát ,když se stejnou vodou zalévám kytky venku rostou normálně. Doma do ní dávám jednu kapku PH- na 700Ml vody. Srážím PH ze 7,2 na 6,5 . Hlína je Plagron ten nejdražší s hnojivem na 6 týdnů. Mám atami kořeňák , a hnojiva Jungle in the box,ale k těm se nikdy ani nedostanu. Mám 250w v cool tubě ,dávám jí tak 50cm nad rostlinky, teplota není problém mám cool tubu,ale čím je světlo blíž tím rychleji vadnou. Alespoň si to myslím. Vždy naroste jedno patro a spodní listy od konců hnědnou a usychají ,jedno patro doroste jedno uschne. Toto je pátý rok, nikdy se nedostanu ani do fáze kvetení Květináč vydrží mokrý i měsíc vůbec nesajou, vůbec nerostou kořeny, vodu jsem zkoušel od PH 5,5 až po neupravenou 7,2 , je to uplně jedno, pořád to dělá to samé. Hlíny jsem zkoušel asi pět druhů těch nejdražších, je to jedno dělá to ve všech. Vlhkost tam mám cca 75%. Teplota 22-25. Už jsem koupil i novou růstovou lampu a dělá to pořád to samé. Jediné co mne napadá ,je že ten předřadník, třeba vydává nějakou špatnou frekvenci nebo já už opravdu nevím. Jsem po autonehodě na vozíku, potřebuju to na spazmy dolních končetin ,ale prostě to nejde. Je to podstatně težší než jsem myslel, loni jsem tam dal papriky a narostly normálně, ale dám tam konopí a nikdy to nevyroste. Ty kytky na fotkách jsou staré 2 měsíce.

Old Post 06-03-2018 v 19:40 PM
veny232 je offline   Profil uživatele veny232   Find more posts by veny232   Foto galerie člena veny232   Click here to Send veny232 a Private Message   Add veny232 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
murmur
Stálý Člen

Karma uživatele murmur - 58% PěstitelskáKarma uživatele murmur - 58% PěstitelskáKarma uživatele murmur - 58% PěstitelskáKarma uživatele murmur - 58% PěstitelskáKarma uživatele murmur - 58% Pěstitelská

Příspěvek č. 406

Čau, na dva měsíce jsou dost malý, asi by to chtělo začít hnojit, šest týdnů je pryč. Jednodušší hnojiva jsou jednosložky než míchat tři, zvlášť do hlíny, ale může být, jen JIDB už kořeňák obsahují. A ta hlína vypadá dost suchá.

Old Post 06-03-2018 v 20:58 PM
murmur je offline   Profil uživatele murmur   Find more posts by murmur   Foto galerie člena murmur   Click here to Send murmur a Private Message   Add murmur to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lucyll
Stálý Člen

Karma uživatele Lucyll - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 407

Ahoj, tak to je zahada.. :-( předpokládám, zes zkousel ruzne modely a ze jedes ze semen.. Vlhkost mi prijde v tehle fázi vysoka, ale to asi vadit nebude.. jedine, co mne jeste napada, pokud vse ostatni je idealni, je nejake elektromagnetické pole. Nikde jsem tu na to nenarazila a mozna to konopí ani nevadi, ale pamatuji si od babicky, jak to dokaze kytky zabit.
Jeste bych zkusila v predhnohene hline automat ze semene a vubec neprihnojovat. Jedu v royalty mixu automaty a zlobit zacaly az po prihnojovani. Tak jsem proplachla a srovnaly se. Finale mam za par a vypadaj pekne. Asi je fakt, ze moc péče je na skodu:-)

Naposledy upravil Lucyll 07-03-2018 v 10:15 AM

Old Post 07-03-2018 v 06:29 AM
Lucyll je offline   Profil uživatele Lucyll   Find more posts by Lucyll   Foto galerie člena Lucyll   Click here to Send Lucyll a Private Message   Add Lucyll to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Samulele
Stálý Člen

Karma uživatele Samulele - 76% PěstitelskáKarma uživatele Samulele - 76% PěstitelskáKarma uživatele Samulele - 76% PěstitelskáKarma uživatele Samulele - 76% PěstitelskáKarma uživatele Samulele - 76% PěstitelskáKarma uživatele Samulele - 76% PěstitelskáKarma uživatele Samulele - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 408

citace:
Ahoj, no nepíšu nic, protože už jsem nastudoval a zkusil snad všechno. Vodu beru z kohoutku, nechávám odstát ,když se stejnou vodou zalévám kytky venku rostou normálně. Doma do ní dávám jednu kapku PH- na 700Ml vody. Srážím PH ze 7,2 na 6,5 . Hlína je Plagron ten nejdražší s hnojivem na 6 týdnů. Mám atami kořeňák , a hnojiva Jungle in the box,ale k těm se nikdy ani nedostanu. Mám 250w v cool tubě ,dávám jí tak 50cm nad rostlinky, teplota není problém mám cool tubu,ale čím je světlo blíž tím rychleji vadnou. Alespoň si to myslím. Vždy naroste jedno patro a spodní listy od konců hnědnou a usychají ,jedno patro doroste jedno uschne. Toto je pátý rok, nikdy se nedostanu ani do fáze kvetení Květináč vydrží mokrý i měsíc vůbec nesajou, vůbec nerostou kořeny, vodu jsem zkoušel od PH 5,5 až po neupravenou 7,2 , je to uplně jedno, pořád to dělá to samé. Hlíny jsem zkoušel asi pět druhů těch nejdražších, je to jedno dělá to ve všech. Vlhkost tam mám cca 75%. Teplota 22-25. Už jsem koupil i novou růstovou lampu a dělá to pořád to samé. Jediné co mne napadá ,je že ten předřadník, třeba vydává nějakou špatnou frekvenci nebo já už opravdu nevím. Jsem po autonehodě na vozíku, potřebuju to na spazmy dolních končetin ,ale prostě to nejde. Je to podstatně težší než jsem myslel, loni jsem tam dal papriky a narostly normálně, ale dám tam konopí a nikdy to nevyroste. Ty kytky na fotkách jsou staré 2 měsíce.

ja by som tam cvrnkol trochu hnojiva v rastovom pomere.. Skús 1/2 koncentráciu
Predhnojene na 6 týždnov to je blud, pod výbojkov to proste potrebuje žrať.Myslím že nemáš čo stratiť.

Druhá vec je prelievanie vodou- utopené korene.
Dobrý sposob je potažkať kvetináče a kludne nezalievať aj 5-7 dní pokiaĺ to nepreschne ,ale nie úplne na troud

Pálenka už z kdeakého chlapa urobila kokota...

Old Post 07-03-2018 v 13:02 PM
Samulele je offline   Profil uživatele Samulele   Find more posts by Samulele   Foto galerie člena Samulele   Click here to Send Samulele a Private Message   Add Samulele to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bouřekk
Stálý Člen

Karma uživatele Bouřekk - 99% Pěstitelská

Re: help Příspěvek č. 409

citace:
Původní příspěvek od AladinXXX
muze mi nekdo poradit co jim je???
diky
pod čím to jedeš a kolik hnojíš? EC, pH?

Old Post 10-03-2018 v 18:13 PM
Bouřekk je offline   Profil uživatele Bouřekk   Find more posts by Bouřekk   Foto galerie člena Bouřekk   Click here to Send Bouřekk a Private Message   Add Bouřekk to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
AladinXXX
Seržant

Karma uživatele AladinXXX - 96% Pěstitelská

Team Member: MOD

Příspěvek č. 410

400w hps hlina,ph 6.3na kvet,EC ne
hnojim plagronem stejne jako driv,nikdy problem nebyl....
myslis ze jsem to prehnojil?

Old Post 10-03-2018 v 21:15 PM
AladinXXX je offline   Profil uživatele AladinXXX   Find more posts by AladinXXX   Foto galerie člena AladinXXX   Click here to Send AladinXXX a Private Message   Add AladinXXX to your buddy list     Navštiv homepage uživatele AladinXXX! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bouřekk
Stálý Člen

Příspěvek č. 411

Plagron,to jedeš tu řadu Alga nebo Terra?

Old Post 10-03-2018 v 21:43 PM
Bouřekk je offline   Profil uživatele Bouřekk   Find more posts by Bouřekk   Foto galerie člena Bouřekk   Click here to Send Bouřekk a Private Message   Add Bouřekk to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bouřekk
Stálý Člen

Příspěvek č. 412

A jsi teď v květu nebo v růstu?

Old Post 10-03-2018 v 21:44 PM
AladinXXX
Seržant

Příspěvek č. 413

mesic v kvetu,pouzivam terru.
jde mi o ty hnedy tecky co jsou na to listu.....po rozkliknuti uvidis.
dik

Old Post 11-03-2018 v 14:48 PM
AladinXXX je offline   Profil uživatele AladinXXX   Find more posts by AladinXXX   Foto galerie člena AladinXXX   Click here to Send AladinXXX a Private Message   Add AladinXXX to your buddy list     Navštiv homepage uživatele AladinXXX! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
crazyn
Stálý Člen

Karma uživatele crazyn - 90% PěstitelskáKarma uživatele crazyn - 90% PěstitelskáKarma uživatele crazyn - 90% PěstitelskáKarma uživatele crazyn - 90% PěstitelskáKarma uživatele crazyn - 90% PěstitelskáKarma uživatele crazyn - 90% PěstitelskáKarma uživatele crazyn - 90% PěstitelskáKarma uživatele crazyn - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 414

CA MG deficit..

Old Post 11-03-2018 v 14:57 PM
crazyn je offline   Profil uživatele crazyn   Find more posts by crazyn   Foto galerie člena crazyn   Click here to Send crazyn a Private Message   Add crazyn to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bouřekk
Stálý Člen

Příspěvek č. 415

Taky se přikláním k tomu CAL-Mag měl by si přidat něco co to obsahuje 😉

Old Post 11-03-2018 v 15:32 PM
AladinXXX
Seržant

Příspěvek č. 416

takze deficit vapniku a horciku?
chapu to dobre?

Old Post 11-03-2018 v 18:48 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 05:23 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 24 25 26 27 28 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
09-03-2017 - !!!MÁŠ PROBLÉMY S LISTY? Tak piš jenom sem a nikam jinam VII. !!! - 1223 odpovědí
15-07-2015 - !!!MÁŠ PROBLÉMY S LISTY? Tak piš jenom sem a nikam jinam VI. !!! - 1201 odpovědí
26-04-2014 - !!!MÁŠ PROBLÉMY S LISTY? Tak piš jenom sem a nikam jinam V. !!! - 1236 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás