Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zatim to pod "nekvalitnim" cinskym panelem vypada takto..
Zere 200w ma hoodne modre, takze zadny neprijemny fialovy svetlo.ale lehce ruzovy nic neprijemnyho.. Je to SOG jak krava bez site.. Na rustu asi necely tyden.cca 25cm po prepnuti.
frak,máš to pěkné ,ale kde vydíš 200G sušiny?Hod tam pro srovnání alespoň krabičku od cigar.
Report žádný,to je pak těžké.
A co to máš za světlo,že uprostřed máš světlo jak HPS.Taková fotka je o ničem.
Toto je moje foto pod mars hydro a jak to pěkně vypadá.Nakonec jsem byl rád ,za 10g na kytce.
Ja myslim ze ted tam nema smysl nic hazet.. Na icmaq mam dred a bude tam i harvest. Pokud chces videt 200g tak si pockej do sklizne..pripadne na foto susiny na vaze.. Ja sklizel 140 g pod 140w cinou s automatama.kde vidíš pořád problem??)ja nechapu co na tom kdo nechápe gram na watt s cinou..boze muuuj..samozrejme že ne s marshydrem. Fuuurt dokola..neni mozny..
Ať si každý pěstuje pod čím chce.Já se nehádám.
Z mých zkušeností raději bych šel do 250W HPS než do barevného multiplexiflexa.Spotřeba ta sama a výnos taky.
Původní příspěvek od fikus37 Jak mám čuchat jaké máš světlo.Nic si o svojem světle nenapsal.
Viparspectra real příkon 267W na amazonu píšou náhrada za 600W HPS.
To jsou cinsky keci. Kazdej si tam pise co chce..Ale vzdyt to uz taky kazdy vi.
Ja kdyz kupoval prvni panel tak mi stacilo precist příspěvek od Spachala ze dal g na watt s cinou. Tohle cele mi stacilo k tomu abych si podle svého nejlepsiho uvazeni a googleni vybral cinskej panel a zopakoval jeho g na w.. Nic vic nic min.
Nic vic nerikam,nez jen to ze to opravdu jde kdyz jde vse hladce jak ma.. Proto se tu tim snazim poradit, inspirovat secky ty kdo byli skepticti nebo jen treba nemeli odvahu zkusit cinskej panel.. Kdyby totiz mi tohle nekdo poradil driv, usetril sem si par kol pod 200w CFL..
Tohle vlákno je založeno aby pomohlo growerum s výběrem LED osvětlení.
Píšu tady jen své poznatky,které jsme měl možnost vyzkoušet.
Nikomu nic nevnucuji!!
To ,že se tady vychvalujete čínské šunty a místo termo pasty tady radíte používat stavební silikon je trochu mimo mísu.
Kvůli takovým lidem se nachytaly desítky lidi a pak nadavají ,že to pod LED nejede.
Vzdyt se tu jen sbiraji zkusenosti...kazdy si muze vybrat co ho oslovi a vyzkouset.. Nikdo nic nevychvaloval prece!! Kde?? Jsem psal ze panel je uchazejici a pro zacatecniky laiky.. Píšu experti ignorujte prispevek a kdo se ozve? Fikus..)
Všechno je to přeposlaná čína s 300% marží!! Jako chápu "business" ale tohle je Monte Karlo.) Led žárovka 45w z číny za 3kila, tam jen za tisíc, bez deseti korun..
Vůbec MARSHYDRO nekupujte!!(I když poslední modely s cree můžou šlapat,ale radši ne!!) Pokud někdo chce zkusit čínu, kupte si poslední modely ověřených značek. Ověřené značky(vyzkoušené,doporučované, schopné dát g/w) čína LED panelů jsou: POPULARGROW,GALAXYHYDRO,VIPARSPECTRA,MEIZHI,.. Bude jich víc ale ostatní sem nezkusil.. Tito výrobci dělají defacto totožné panely jen pod jinou značkou..
Pokud můžu poradit v nákupu číny, vyvarujte se nákupu jiných značek a podezřele velkých watáží na malý panel! Také se vyvarujte koupi panelu pokud prodejce neuvádí skutečný příkon a také pokud by vám měl panel cestovat z Číny. Je lepší rychlejší a jistější ho nakoupit u německého prodejce z německého nebo českého meziskladu,maximálně od někoho v UK nebo EU.
Myslím si, že kdo chce pěstovat pod LED a nemá na drahé čipy, není zručný a nebo nezná fundovanou osobu, může najít velmi rozumný kompromis..
Ještě mě napadá jedna rada. Pokud uvažujete dát LED panel do nízkého boxu nebo na nějaký mikro, tak hned zapomeňte na COB panel! Ten je nevyhovující kvůli ostrým uhlům kuželu světla, když to pak přeroste je to peklo!!
Potřebujete panel s 3w nebo 5w ledkami po celé ploše, do malých boxů!