Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ja to na sobe sam vidim... a kolikrat se vypalim tak ze proste jen hniju doma. Povinnosti si ale splnim vzdy. V praci si pekne naplanuju den, plnej energie... prijdu domu zapalim jointa a uz se mi nechce nic... a takovejch nas asi bude vic tipuju
A myslim ze nejde ani tak o to jestli to ma 10% thc nebo 20% (zaprvy si myslim ze thc neni vse a hlavne i na thc slabsi model dokaze uzemnit vic, pokud je pekne zralej (prezralej) zatimco 20% sativka muze bejt porad "energicka"... pulgram ale posadi do gauce taky, to je asi jasny...
zas si nebudem nalhavat a nalejem cistyho vina palit prvni ligu bez toho aby druhej poznal taky nedava kazdej. Dokud s tim ale neotravuju svet druhymu a svy povinnosti si plnim tak ve finale co je komu do toho... propalim si svuj zivot ne nikoho jinyho. Porad lepsi neskodna vytlemena mumie nez nastreleny hovado pernikar nebo dement co si mysli ze je po par pivech Mike Tyson. Btw nadruhou stranu staci tejden pauza a utlum je pryc... coz se treba o vychlastanym mozku rict neda
Ale jako týpek z článku baví... prej při domovních prohlídkách... naběhnout mi x zakuklenejch magorů z urny do obejváku a mířit na mě a rodinu automatickejma puškama... tak bych byl utlumenej asi i za střízliva
My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik
Lip bych to nenapsal. Je Nás víc 😉 akorát tedy s rozdílem, že díky tomu, že jsem před 2 lety přestal kouřit tabák, zahulím i v práci. Nic velkýho, spíš na chuť. A světe div se, dělám a možná i líp než jiní " střízliví . " Je to o člověku, přístupu, modelu, množství, atd....... Ale takový to odpolední vypálení a nic nedělání moc dobře znám 😁
v americe lidi dostávaj miliardový odškodný a u nás dělaj jakoby to bylo neškodný nic s kterym stříkaj pomalu všechno... tady v evropě je v módě plivat na reálně neškodný netoxický co2 a opravdový jedy si kupujem místo jídla v supermarketech. A pak mi někdo může tvrdit že amíci sou debilové... ne, to my.
BTW. A navíc by sme přece nemohli narušit byznys velkýmu koblihodárci Andrejovi, že...
My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik
Je to z 5. března a mel byt novy clanek z tohohle kvetna 2019. Vyplyva to z textu... ze castecna legalizace jiz byla zamitnuta Vladou a popsan dalsi postup Piratu.
A zamitnuti vladou probehlo 17. prosince 2018 jesli se nepletu.
Takze aktualni clanek.
Odhad Piratske strany... Marihuanu můžeme plně legalizovat do osmi let !!!