Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ja som tento rok skúsil Jacka Herrera vypestovať v skleníku a je to nadherný strom s peknýmy haluzamy myslim že indoor sa v greenhouse vypestovať určite dá
já jsem jel outdoor Papayu od Nirvany(indoor) a krásně dokvetla,žádný problémy ani s plísní,nebo škůdci,na outdoor si myslim že výborná odrůda co se týče indoor genetiky,krásný fialový tvrdý palice......dále Jack Herer od Sensi Seeds(indoor)......no s tim byl problém,kvetl dlouho a dost podléhal plísni,zima a vlhko to jen zhoršovalo.....na out si myslím nevyhovující model z indoorů......kvůli nedostatečné teplotě moc listnaté pálky......tejden by mu stačil,ale plísen a čorky byly nemilosrdný....ale pokud máte skleník,tak tam indoory kvetou krásně.....ale zase vlhko a ta plísen,takže můžeme doufat že rok 2008 bude milosrdnější a že nebude na podzim tak vlhko a zima
Jo, je jasný, že na podzim bude zima.Ale nemusela by to přehánět jak loni..Jelikož jsem pěstil jenom jeden čistokrevný venek a moc indoor modelů, tak jsem nedopadl zrovna nejlíp..Letos budu sadit tak půl na půl..
A hlavne si myslim, ked indoor venku ze treba pozerat i na dobu kveteni a vybírat preto odrůdy do tych 6o dnu, ideal 50-55 a kdyz se ktomu prida pekny podzim tak to stihne pekne dozrat....
neviete mi poradit ci sa oplati outdoor predpestovat pod sodikovou lampou? len tak do 10 cm, aby som mal istotu ze mi to vyleze, pretoze posledne 2 roky mi zo zasadenych semien vonku vyslo len par, a tentorok som mal indoor a vysli mi krasne vsetky...
dik ONO, som zaregistrovany prvy den a este som to tu cele neprebehol, vies ja sa len bal ze keby to predpestujem tak ze tie rastlinky si zvyknu na ine podmienky a potom vonku sa mi nieco s nimi stane, ze zvednu alebo tak, dik za link nevedel som ze take volaco sa tu uz riesilo, inak dnes som nafotil moj nevydareny indoor a rad by som to zverejnil len neviem jak vytvorit album
mám takovou prosbu, nikde jsem tu nenašla, jestli není hloupé vysít semínka rovnou do připravené země?!?!?
zahrádku mám u baráku, takže jí můžu kdykoliv obstarávat.
ptám se proto, jelikož teprve čekám na zásilku semínek a nevím, jestli nebude pozdě, když budu doma předpěstovávat.
to luckyBOB: nosorožca venku valím 5 sezon a mohu jen doporučit, dozrává kolem 20.10. záleží jaký je v ten daný rok počasí...giga paldy a specifická vůně..tento vzorek miluju!!
Původní příspěvek od goldflower mám takovou prosbu, nikde jsem tu nenašla, jestli není hloupé vysít semínka rovnou do připravené země?!?!?
zahrádku mám u baráku, takže jí můžu kdykoliv obstarávat.
ptám se proto, jelikož teprve čekám na zásilku semínek a nevím, jestli nebude pozdě, když budu doma předpěstovávat.
Díky za pomoc
Ba naopak,a na podzim při sklizni tupůdu uprav na jaro a semínka pokud budeš mít v kytkach něco rozházej do země ,a na jaře to samo vyjede ,nejvíc silný kytky
zdravim jedu venkovku v kukurici ale tento rok jsem zasadil rizek chronica na balkon hnojim plagronem start up a rizek se jevi jako zdravi,vitalni a je pekne rozvetveny voni na 50m pozdeji koupim bcuzz bloom a green sensation doufam ze to postaci a vytvori se aspon pekny mikrofonky i kdyz mensi problem u me je slunce mam balkon vychodne tudiz slunicko sviti od 13:00 tak do 19:00 primo pro predstavu posilam foto kdyby jste nekdo treba vedel jak ji jeste co nejvice pomoct budu rad.ale pozor bydlim skoro v centru mesta