Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak sem dneska byla vysadit muj naklíčenej pokus...bylo to trochen narychlo, ale snad...Je to v louce-krásná zelená tráva, moooc kopřiv(au),rákos....ale jenom takový určitý úseky.Teče tam potok,a nad tim potokem je stráň,která přechází v ňáký pole-obilný tušim...Neumim to dobře popsat...Lepší flek za tu chvilku nebyl k nalezení...A co mě děsí nejvíc je to že 1m od políčka ve křoví sou naházený petlahve,takže tam minulej rok někdo sázel,tak doufam že na ten flek zapomněl,a nebo že to neni čórka...Vlastně co to melu, čórky ZÁSADNĚ nepěstěj, myslim...Je to na tý stráni, půda spíš černozem ale krásně kyprá,ph bohužel nevim, necham se překvapit...a půda je suchá, ne mokrá(myslim bláto jako jinde) jak sem si myslela a to včera pěkně chcalo...Je tam hned voda,celkem krytý,traktoristi fuck...Za pár dní to musim jít ukázat starýmu, snad mě pochválí-co myslíte?Jinak máme na zahradě,ve skleníku a pak má on svuj flek na kterym s jeho kumpánem pěstěj už asi 9.rokem- 0%ztrát...Tak sem si řekla že si dam taky něco ven,.tak doufám...Jinak vám všem přeju co nej kytky a 0% ztrát...
Nebo taky.Jak sou kruhový obězky...Tak v tom kruhu sou většinou nějaký keře Někde ne přímo v centru ale někde nenápadně...Ono je to totiž tak nápadnýže to nikoho nenapadne..Letos tam jedu 3. OUT a je to BEST Peace
I like you.. Love me too. Do you love me? Yes,I do!
No hele u nas loni nakej mistr hodil seminka pred fizlarnu do kanalu. 2 se chytli a lidi tam chodili jak na prohlidku. Po 2 mesicich se to dozvedeli benga a vytrhali je.
Zder lidi.Slysel sem ze docela solidni misto je v mocalech na tech susich mistech.Takze sem dneska vzal kyticky a vyrazil sem najit nakej mocal.Nasel sem dost dobrej flek ale ta cesta k nemu byla strasna.Puda tam je dost vlhka ale neni blativa.Samozrejme sem ale pouzil svoji smes.Tak sem zvedavej jak to poroste.Jeste sem to nezkousel tak sem jich tam dal jenom 10 a zbylejch 50 mam jeste doma.
skuste kybel a zaveste ho na strom...ma niekto s tymto skusenosti?potrebujem vediet.dik.chcem to skusit.ma uz niekto zasadeny OUTDOR? mam 60 malych rastliniek durban poison a bluebery.jammal
Podle mě je nejlepší sadit někde v hustém porostu kde jsou kopřivy a jinej plevel a nikdo by tam do toho humusu nešel.V kopřivách se vám to krasně schová!!!!
jammal:Přímo zkušenosti s tím nemám ale kamoš jo a vyrostlo mu to celkem v poho jen byl trošku problém s listím(stromu) zbytečně moc to stínilo!!!ale jinak to určitě jde hodně zdaru jestli to zkusíš!!!!
Je jednen výbornej způsob pěstování v bažinách. Je známo, že se při pěstění v bažinách dost často dojede na kyselou půdu i vodu.
Našel jsem dost skvělý místo v bažinách, je to dokonce v přírodní chráněné oblasti a cesta je tam strnitá. Několikrát jsem se už při cestě tam vykoupal, nebo spíš vybahnil.
Na onom místě jsem zarazil do bahna 4 kůly a na nich jsem postavil jakési koryto. Nosit do koryt hlínu bylo docela hustý .... je jí potřeba strašně moc. Vodu jsem vyřešil 3 sudama(100 l) do kterých je naveden okap, Který plní dešťovou vodou sudy. V bažinách je strašně moc využitelného prostoru pro sázení.
V pondelok 2.5. som vysadil svoju PRVU ganju. tam kde sa to cez teple dni ludmi len tak hemzi, tam kde beha kazdy. pretoze ten kazdy napr. čorkar hlade iba polia daleko od civilizacie to da rozum. ale kto bude hladat tam kde to moze kazdy nast ale predsa to nenajde
a nebo by bylo dobry to mit nekde v kyblu a zaveseny treba z mostu pac pod kazdym mostem musy bejt neco jako na opravy a kdyz tam slezete a zavesita tak 2-5m pod most kybl s kyty tak pochybuju ze kazdyho napadne tam lyzt
je lepsi bejt zdravej, zhulenej,stastnej,bohatej,vlivnej a slavnej nez nemocnej, nevyhulenej,smutnej,chudej,nevlivnej a neznamej 1. offline Encyklopedie Modelu by "Blesk" 1. Indorek by "Blesk"(presunuto "dolu") Noname - sklizeno-zhuleno 2. Grow by "Blesk" 70W 6xC99-sklizeno-zhuleno 3. Grow by "Blesk" 250W 3xRox,3xS.A.D- presun opet "dolu" 1. DC-OutDoor xxxKw slunce.. Rox.. S.a.D -slizeno/zatim nezhuleno
-------------
Pokud zmizi protivnik uvnitr, protivnik venku mi uz nemuze ublizit.
Cusek.
4:thc.garcia : dik za potporu urcite to testnem...je to pohoda tie listy trocha zriedim a bude rastlinkam sveta zit...
4:Janxu : sorac nevedel som us viem.ja som s toho troch v pici,
Hollister : kukurice su laz tam ti to zjebe kombajn a je to ganji inac ako dalo by sa je to kryte ale unas su tam aj straznici na kukurici....
all:najlepsi vlastny sklennik.....balkon.....stromy.....na rieku-velky polystyren to tam fajne plava priviazes to a pohoda...