Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Čus čus, mám malej problém. Na jedný vrcholovce z 6ti kytek jakoby sesychají listy. Měl jsem to samé doma, byla to nekróza z přehnojení, což je podle mě u outdooru nemožný. Kytky nebyly hnojené, je možný, že by to mohlo být fosforem? Divný je, že se to dělá jen na jedný TOPce.. Nic tam neleze, prostě to akorát vypadá, jako by to schlo. Vody to má ale dostatek, kdyby ne, tak schnou nejdřív spodní listy a ne jenom jedná pálka. Model je to Purpe Widow/Purple One. Ostatní kytky jsou uplně OK. Neví prosím někdo, čím by to mohlo být?
Díky moc a pěstu zdar!
Up up you mighty race!
You can Accomplish what you will!
Marcus Mosiah Garvey
It always seems impossible until it is done.
Nelson Mandela
Hlava to není vpohodě, Kiber to má ještě OK, ale kdybys viděl t moje :/ Prostě moc překvápka tepla z chladné noci asi :p
artclan.eu - herní portál
10 000 lidi sedi pri televizi, 500 000 lidi pracuje, 1 000 000 lidi spi, 200 000 lidi dela domaci cinnosti, 50 000 lidi je v kine, 500 000 lidi je na pocitaci. a jen 1 blbec si cte muj profil:-D
Původní příspěvek od vencias Čus,na políčku jsem zjistil že je na listech nejspíš nějaká plíseň.vypadá to jako by byli špinavé od hlíny má to takovou hnědo šedou barvu.bude na to fungovat nimbový olej? pokud ne mohli by jste doporučit nějaký snadno dostupný přípravek ?
už jsem na to nastříkal nimbový olej.mohl by mi ale pls někdo odpovědět?
díky.
No ten olej moc nepomůže , nejlépe uděláš když ty napadeny listy orveš a stříkneš to nejakou chemkou , http://www.agromanual.cz/cz/atlas/c...n-chmelova.html , za toho si vyber neco co ma kratkou ochranou lhůtu , nebot uz tam mas palice .
Původní příspěvek od Hlava No ten olej moc nepomůže , nejlépe uděláš když ty napadeny listy orveš a stříkneš to nejakou chemkou , http://www.agromanual.cz/cz/atlas/c...n-chmelova.html , za toho si vyber neco co ma kratkou ochranou lhůtu , nebot uz tam mas palice .
Kiber , tak to vyfoť a uvidim čau Hlava
Kiber to ma v prvním příspěvku vyfocené :p a hezky
10 000 lidi sedi pri televizi, 500 000 lidi pracuje, 1 000 000 lidi spi, 200 000 lidi dela domaci cinnosti, 50 000 lidi je v kine, 500 000 lidi je na pocitaci. a jen 1 blbec si cte muj profil:-D
díky hlavo ,ale ono je těch napadených listů docela dost,já jsem tam teď byl po 3 týdnech a jedna kdytka to má tak na 3/4 listů a další dvě na polovině
Zdravim, mám tu opět problém a to s zřejmě s některou z listových plísní. Kytky začínají kvést (zhruba druhej týden) tak bych to rád ještě podchytil. Na jedne kytce je toho poměrně dost, hl. na starších listech a na zbylých dvou holkách náznaky na pár listech. To nejhorší jsem otrhal. Byl bych moc rád za nějakou radu, která by obsahovala min. chemie (jestli to vůbec jde) diky
Ahoj dela se mi to na rostline celkem dost nejdrive vypada takto pote takto a pak se snadno odtrhne , urcite je to neco trivialniho ale ja nevim :-) dekuji za objasneni
muze to mit souvislost s prehnojenim nebo opak ? nebo nedostatek vody ?
tuffgong1 normalně bych ostříhal všechny napadené listy, na te foto kde to ukazuješ rukou vidím příznaky housenky, podívej se pod listy, takové malé potvůrky vpohodě okem viditelné. jinak nevím proč ty konečky tak schnou, nesetkal jsem se stím. ale bude to ta housenka :p viz. FAQ. GL !
Původní příspěvek od Travojed tuffgong1 normalně bych ostříhal všechny napadené listy, na te foto kde to ukazuješ rukou vidím příznaky housenky, podívej se pod listy, takové malé potvůrky vpohodě okem viditelné. jinak nevím proč ty konečky tak schnou, nesetkal jsem se stím. ale bude to ta housenka :p viz. FAQ. GL !
Původní příspěvek od tuffgong1 Běkyně Mniška ? to je přece škůdce ve smrkových monokulturách její housenky ožírají jehličí .... bo to už de i na konopí ?
no za +-týden tam pojedem tak se ukáže tuhle kyti budem asi kosit tak to už je ejdno spíš mám strach o ostatní který tepr nakvítaj
ale snad to bude ok až tam pojedem tak se počekujou ty listy jestli tam něco leze a podle toho se zařídíme
dík za odpověd
Nevím či je to nějaká mniška, ve FAQ to máte fajně nakreslené zde : http://grower.cz/pestovani/navody/s...-nemoci/10.html až skoro dole (je tam napsano jen Bekyně) a já osobně měl už fajně ohlodanou kytičku, než jsem je viděl Pak jsem ale ostříhal všechny poškozené listy a oplachnul ji pořádně a už v poho Pěstu zdar !
Zdravím,
Mám problem na kytce mi Brutalne zloutnou listy za týden se to totálne zhoršilo nejdriv sem myslel že je to prehnojene tak dostala pruplach 20l a pak 2dny dietu a pořád se to zhoršovalo tak sem přidal PK a porád se to hzoršovalo tak sem přidal PK a ktomu ješte phyt-amin aby mnela dostaten N ale pořád se to zhoršuje a nevím co stím. Prosím poradte.
Nikdo není tak beznadějně zotročený, jako ti, kteří se domnívají, že jsou svobodní.
- Johann Wolfgang Goethe -
Můj nick neslouží k urážení členu fóra ale ke krytí mé identity.