Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ma niekto skusenosti s modelom LSD od Barney farms ? a este co poviete na Passion 1 http://www.5semen.cz/shop/detail/15...na-5ks-outdoor-
Mne Passion 1 pride ako rastlina s dobrym rastovym potencialom so silnym stoned ucinkom ale pri tom ma mensie palice co myslite dobra volba ?
Původní příspěvek od Volcano Ma niekto skusenosti s modelom LSD od Barney farms ? [/url]
No hele. kamarád ho letos jel out z řízku a za 4 měsíce vyrostl asi tak na konečnou velikost 35cm z původních 8cm. A teď, v době kvetení, má na vrcholku jednu mini paličku. Takže bych Ti ho na out nedoporučoval. Indoor možná bude lepší.
Jinak mám v plánu nakoupit na cannafestu seeds od Pyramid seeds. Jejich Anesthesia, kterou sem lestos jel, bylo to nejlepší, co sem letos vypěstil. Tkaže bych to tipoval opět na Anesthesii, možna NL a nějakou sativku
LSD mám letos poprvý a je to pěkná kytka.Roste jako indika.Dobře a rychle se větví po záštipu.Má silný postraní větve.Udělala středně velký kompaktní květy.Celkem hodně obsypaný.
FOTO je z 4.října
chtěla by nechat tak do 23.října,zimu zatím zvládá dobře.
Life is for living.
Love is for giving.
Herb is for growing.
Special queen - osvědčená dobře dozrávající dobrota... + bych rád vyzkoušel další odrůdu od Royal Queen Seeds,ale nevim zatím co to bude....
A eště bych rád vyzkoušel Frisian dew .
dále bych si chtěl zbudovat menší foliovník, který bych chtěl zatemňovat a zde šoupnout indoorovy dobroty... no uvidím jak na tom budu s časem...
Anesthesia - Pyramid seeds
Tutankhamon - Pyramid seeds
Nortehrn light - Pyramid seeds
Auto Nortehrn Light - Royal Queen seeds
Auto Royal AK - Royal Queen seeds
La Blanca - Kannabia
White Widow - Royal Queen seeds, ale minulý rok se moc neosvědčila.. tak uvidm
A taky chilly
Cayenský pepř
Bolivian Rainbow
Habanero red, nebo orange
Black pearl
Už se moooc těšim
Zdravim...tento rok bych chtel rozjet svuj prvni Outdoor....Bohuzel jsem ale v zahranici a do CR se vratim az na zacatku cervence...chci se zeptat, jestli to ma jeste cenu neco vysazovat ven, nebo uz je pozde ?...chtel bych sadit zakorene rezy...odrudu chci zkusit Euforia a WW...diky za nazory