Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jak sem prisel k niku Blejt, nebudu rozepisovat prislis podrobne, aby ste nerekli, ze sem prase, ale kdyz sem zacinal nekdy ve 14-15 chlastat, tak se mi casto stavalo, ze sem zvracel - spis sem se vzdycky tak trochu ublil a klido i za chuze a pak se mohlo jit zase chlastat..Me by se tenkrat libila prezdivka Blade, ale Blejt se ke me hodil prej vic..
oprava:vzpomel sem si ze ve 14-15 sem zacinal hulit, takze chlastat sem musel zacit jeste driv, ale tak daleko moje pamet uz nesaha..
BTW:zkuste si nekdy udelat na papir caru, na jeden konec napsat 2007 a na druhej treba 1997 a mezi nima najdete urcite spousta bodu(jako "zivotnich udalosti"), na ktery si radi vzpomenete (bohuzel si ale vzpomenete i na ty spatny)..nekdy je to docela zajimavy si takhle pripomenout svuj zivot..
Tak já svojí přezdívku dostal podle toho,že když jsem začínal hulit,tak sme se jednou děsně spálily no a prej jsem vypadal jako lenochod.Tak jsem jim opravdu mistrmě ukázal (s křečema od smíchu v břiše) jak takovej lenochod leze po stromě a přezdívka je tu
To jme takhle jednou šli z putiky. A po cestě jsme zpívali a halekali a vydávali různý zvířecí zvuky na a já jsem vrkal jako holub. A vrkal jsem tak intezivně a hlasitě že mi kámoši začli říkat Vrků. Za tu dobu se to dokamce naučili i sklonovat.
Vrkůe
pro Vrkůa
s Vrkůem
atd.
Původní příspěvek od Lahvan_FlaskiCZ to jsem rostě jednoho dne nevěďel jestli z lahve nebo flaski.
a miluju sprezsky.
z lahve nebo flaski-tím myslíš z čeho raději piješ pivko?,a vyšlo ti že z obojího je to dobrý
Celý svůj život poslouchám že konopí je špatná věc.Bohužel to slyším převážně od lidí co tuto zázračnou rostlinu ani v nejmenším neokusili,proto vím že nemá smysl tyto lidi poslouchat.To že konopí je ilegální ''droga'' neznamená že je špatná,mnoho lidí nechápe to,že ne všechno co je zakázané je nebezpečné,většinou je podle nich nebezpečné vše co je zakázané,pokud toto tvrdí,dělají nejen ze sebe hlupáky,ale i z těch co to po nich opakují...
muj nick vznikl vlastne tak,ze sem se tak podepisoval do her,nevedel sem jake si mam vymyslet,tak sem brouzdal po netu jestli nahodou nejake dobre jmeno nenajdu,nasel sem na strankach se psima jmenama jmeno Kellogg )
pod mojou real prezývkou ma pozná velmi vela ludí, takže v rámci zachovania anonymity - Captain Spaulding je jedna z hlavných postáv z dvoch horrorov Roba Zombieho - House Of 1000 Corpses a Devil's Rejects