Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » Co budete sázet příští rok , od roku 2004 až do 2010.
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 24 25 26 27 28 »
Autor
Téma 
dartvader
Stálý Člen

Karma uživatele dartvader - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 401

urcite pohoda hodim fota urcite tak to takhle zasriham u vsech a snad to vyjede inak asi by se to melo pak opakovat ne? nebo druhej pokus je az za dlouho?? nebo kolikrat to vy zastrihujete za dobu pesteni???

Old Post 12-04-2007 v 20:59 PM
dartvader je offline   Profil uživatele dartvader   Find more posts by dartvader   Foto galerie člena dartvader   Click here to Send dartvader a Private Message   Add dartvader to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Rhino
Stálý Člen

Karma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 402

Já tu FIM provedu 1 a stačí mi to ..

Old Post 12-04-2007 v 23:06 PM
Rhino je offline   Profil uživatele Rhino   Find more posts by Rhino   Foto galerie člena Rhino   Click here to Send Rhino a Private Message   Add Rhino to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ferdinand Bongo
Stálý Člen

Karma uživatele Ferdinand Bongo - 44% Pěstitelská

Příspěvek č. 403

Tak toto je moja rastlinka teraz, mesiac stará..Už čoskoro pôjde von /ja by som ju tam aj nechal,ale na mieste,kde bývam mi to za ten risk nestojí/ a jej miesto v okne zaberú nové klíčky, s ktorými to už myslím vážnejšie...

~Ferdinand~ a jeho OUT a WIN 07

majme sa radi a dajme si prdy
~Ferdo Bondžo~

Naposledy upravil Ferdinand Bongo 13-04-2007 v 16:01 PM

Old Post 13-04-2007 v 15:19 PM
Ferdinand Bongo je offline   Profil uživatele Ferdinand Bongo   Find more posts by Ferdinand Bongo   Foto galerie člena Ferdinand Bongo   Click here to Send Ferdinand Bongo a Private Message   Add Ferdinand Bongo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Rhino
Stálý Člen

Karma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 404

Chtěl bys se zeptat: Když mam kytky ze seminka, a sou venku za oknem a teprv vyrážej z hlíny, nevadí jim noční zima? Nebo je mam dát dovnitř?? Díky

Old Post 13-04-2007 v 20:47 PM
Rhino je offline   Profil uživatele Rhino   Find more posts by Rhino   Foto galerie člena Rhino   Click here to Send Rhino a Private Message   Add Rhino to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kaasha
Stálý Člen

Karma uživatele kaasha - 36% Pěstitelská

Příspěvek č. 405

když je máš za oknem tak to je to samý jako wenku ne? To musíš widět na těch kytkách... já to mám za půdním oknem ale teprw lezou z hlíny...

Old Post 16-04-2007 v 19:37 PM
kaasha je offline   Profil uživatele kaasha   Find more posts by kaasha   Foto galerie člena kaasha     Add kaasha to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Papek
Stálý Člen

Karma uživatele Papek - 87% PěstitelskáKarma uživatele Papek - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 406

já myslím, že to tolik nevadí, jen se trochu zpomalí růst
já jsem už asi tři kytičky dal ven, jen tak na zkoušku a docela si obstály... rostou

Papkův tabáček
PapTab - Výroba cigaret + SMOKE REPORTs

Největšími nepřáteli tabáku mezi živočichy jsou, kromě člověka, slimáci.

Před potokem pět kopek konopí, za potokem .... čórka .

Old Post 16-04-2007 v 20:28 PM
Papek je offline   Profil uživatele Papek   Find more posts by Papek   Foto galerie člena Papek   Click here to Send Papek a Private Message   Add Papek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mrak xXx
Stálý Člen

Karma uživatele mrak xXx - 42% Pěstitelská

Příspěvek č. 407

no já mam asi tak 10 dní starý kytí ze semen, a zajímalo by mě třeba, už maj druhý patro, a zajímalo by mě jestli jim nemůže uškodit to prudky slunce, jsou na přímym slunci poměrně dlouho, dá se říct že tak od 9 do 20, co vy na to?

mrak

Old Post 16-04-2007 v 22:01 PM
mrak xXx je offline   Profil uživatele mrak xXx   Find more posts by mrak xXx   Foto galerie člena mrak xXx   Click here to Send mrak xXx a Private Message   Add mrak xXx to your buddy list     Navštiv homepage uživatele mrak xXx! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Papek
Stálý Člen

Příspěvek č. 408

Já myslím, že to je asi v pohodě. Bál bych se jen, že je zapomenu zalejt a pak mi neuschly.

Papkův tabáček

Old Post 17-04-2007 v 06:18 AM
Papek je offline   Profil uživatele Papek   Find more posts by Papek   Foto galerie člena Papek   Click here to Send Papek a Private Message   Add Papek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Wakata
Stálý Člen

Karma uživatele Wakata - 37% Pěstitelská

Příspěvek č. 409

Ja sem se rozhodl takto:
Ze semen: Jack Herrer, Orange Bud
Řízky: White Widow, Jack Herrer

Peace

Old Post 17-04-2007 v 19:18 PM
Wakata je offline   Profil uživatele Wakata   Find more posts by Wakata   Foto galerie člena Wakata   Click here to Send Wakata a Private Message   Add Wakata to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Šudo#2
Stálý Člen

Karma uživatele Šudo#2 - 75% PěstitelskáKarma uživatele Šudo#2 - 75% Pěstitelská

Příspěvek č. 410

Ja idem:
California Orange Bud-3
Papaya 3
DP-2
EM-2
Hindu Kush-2
Early Bud-1
+nejake NoNames

Old Post 17-04-2007 v 21:45 PM
Šudo#2 je offline   Profil uživatele Šudo#2   Find more posts by Šudo#2   Foto galerie člena Šudo#2   Click here to Send Šudo#2 a Private Message   Add Šudo#2 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 411

Tak počasí nám zemědělcúm přeje zatim , ale ja jsem nic neriskoval , bo vela peněz už do toho šlo asi 8tis. zo vším. takže takhle je moje příprava stará asi měsíc.......Khola, Durban poison, Cream sodica n.2, Cal. Orange bud, Afgan.......My all Stars

Old Post 18-04-2007 v 12:41 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 412

My all Stars

Old Post 18-04-2007 v 12:46 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Papek
Stálý Člen

Příspěvek č. 413

Radvancan: To jsi je měl ve skříni nebo jen tak za oknem???

Papkův tabáček

Old Post 18-04-2007 v 13:47 PM
Rhino
Stálý Člen

Příspěvek č. 414

Musim se vám pochlubit s mojí chybou..
Při sázení semínek do hlíny, sem přidal i trochu (víc) zakořeňovače Stimulax.. Po 2 týdnech se kytky skoro nehly z hlíny... Asi proto, že voda udělala ze zakořeňovače tuhou hmotu a kořeny se udusily Zítra seženu klony nabo skusim ještě jednou ze semínek.. Neudělejte tu chybu jako já Čus, Rhino

Old Post 19-04-2007 v 08:02 AM
Lahvan_FlaskiCZ
Stálý Člen

Karma uživatele Lahvan_FlaskiCZ - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 415

Rhino: proč jsi dával tolik? stačí pár kapek do první zálivky po přesazení. Nic se nemá přehánět.......

!

Po pár letech zpět.

Old Post 19-04-2007 v 08:14 AM
Lahvan_FlaskiCZ je offline   Profil uživatele Lahvan_FlaskiCZ   Find more posts by Lahvan_FlaskiCZ   Foto galerie člena Lahvan_FlaskiCZ   Click here to Send Lahvan_FlaskiCZ a Private Message   Add Lahvan_FlaskiCZ to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Lahvan_FlaskiCZ! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Rhino
Stálý Člen

Příspěvek č. 416

Lahvan_FlaskiCZ: Já měl ten práškovej - Stimulax I. A sypal sem, a sypal a sypal Aspon vim pro příště, že ho tam dávat nemám, nebo s mírou

Old Post 19-04-2007 v 16:24 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 04:41 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 24 25 26 27 28 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
25-02-2021 - Co budete sázet příští rok , od sezóny 2009 až po současnost . II. - 673 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás