Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
urcite pohoda hodim fota urcite tak to takhle zasriham u vsech a snad to vyjede inak asi by se to melo pak opakovat ne? nebo druhej pokus je az za dlouho?? nebo kolikrat to vy zastrihujete za dobu pesteni???
Tak toto je moja rastlinka teraz, mesiac stará..Už čoskoro pôjde von /ja by som ju tam aj nechal,ale na mieste,kde bývam mi to za ten risk nestojí/ a jej miesto v okne zaberú nové klíčky, s ktorými to už myslím vážnejšie...
no já mam asi tak 10 dní starý kytí ze semen, a zajímalo by mě třeba, už maj druhý patro, a zajímalo by mě jestli jim nemůže uškodit to prudky slunce, jsou na přímym slunci poměrně dlouho, dá se říct že tak od 9 do 20, co vy na to?
Tak počasí nám zemědělcúm přeje zatim , ale ja jsem nic neriskoval , bo vela peněz už do toho šlo asi 8tis. zo vším. takže takhle je moje příprava stará asi měsíc.......Khola, Durban poison, Cream sodica n.2, Cal. Orange bud, Afgan.......My all Stars
Musim se vám pochlubit s mojí chybou..
Při sázení semínek do hlíny, sem přidal i trochu (víc) zakořeňovače Stimulax.. Po 2 týdnech se kytky skoro nehly z hlíny... Asi proto, že voda udělala ze zakořeňovače tuhou hmotu a kořeny se udusily Zítra seženu klony nabo skusim ještě jednou ze semínek.. Neudělejte tu chybu jako já Čus, Rhino