Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ja sem projektant takze hulim a rysuju a hulim a rysuju a............
ale obcas to i prostridam -
zkourenej rysovat je ok. jenom nesmim zrovna nic slozityho vymyslet...........
Ja porad chodim do skoly, ted koncim Technicko-administrativni pracovnik takova volovina dal jeste jdu na Spravce pocitacovych siti a systemu (programovani a pod.) no a pak bych chtel nejakou tu pracicku mozna jeste dalkove Bc. no uvidime... kazdopadne byt zkourenej mezi takovyma pacošama se kterýma chodim do skoly je nekdy fakt husty...
ale převážení ganji přes hranice na zájezdy je opravdu napínavé. Zvlášť když ansámbl tuší, že "ten kulisák si zase určitě něco veze"
ovšem, divadelní autobus má na hranicích jakási privilegium
ja som spolumajitel netovej kaviarne, v noci pocitacovej herne. a ked nezahulim, hry ma uz vobec nebavia.... fotky a mats tunajsej komunity na www.leary.freehosting.cz
Takže já sem v pátek úspěšně dodělala učňák-technickoadministrativní pracovnice-momentálně na pracáku-do prázdnin bych si velice ráda našla aspoň ňákou práci-ne kvůli keši,ale jenom abych tak nezewlila,a kvůli máti,abych už nebyla to budižkničemu,či co...Napadlo mě se poptat v mí oblíbený hospůdce,jako tankerka-výčepní,aspoň by starej už nemoh pyskovat že chodim do hospy...A tam hulit můžu-prakticky musim,stejně bych neodolala,když někdo zve,že...Ale jinak ve škole sem hulila SKORO každej den...už od základky,mno a když nebylo, tak se sehanlo jiný..Né,ale hodně nás vyhodily než sme došli do třeťáku+nástavba,takže ve třídě z 15 lidí sme hulili a celkově ty systémy a fesťáky vobjížděli jenom 3 holky(kluky sme tam bohužel nikdy neměli,možná i na štěstí),takže sem se krásně povařila na spolužačkách...A já bych ani v kanclu dělat nemohla,protože bych to tam všechno strašně popletla...Ale když v práci nenesete nějakou velkou zodpovědnost,tak nevidim jedinej důvod proč tam nehulit...A je fakt že sou tu samí moc inteligenti, na mě ,protože když si to tak vemu,tak já znam jenom ty lidi z tý "dělnický" třídy,tu sou samí pc machři a nevim kdo všechno..Ale jentak dál,když vzládáte hulit,a mít takouto úroveň,intelekt,víte jak to myslim!!Tim netvrdim že např. zedníci a malíři nemaj zodpovědnost, a že to sou blbci,ale měli sme se líp učit!!
Co se týká mého zaměstnání - jsem zaměstnán jako prodavač s mobily, přitom jsem ale šéf prodejny, zanedlouho i snad majitel, přitom dělám technika a ty mobily i dávám dohromady. No a když nepočítám rekreační doučování kamarádek z matiky, tak už jen známým dávám dohromady počítače. Uff...
Ale co se týká kouření - ráno před prácí si zahulím a pak se vše prodává skoro samo. Kšefty jdou, lidi jsou přívětivý a sdílní. Moje okolí o mne ví, že hulím a já si ostatně dám i na konci pracovní doby (až zavřu - samozřejmě ). Akorát to doučování a opravy telefonů i PC je lepší dělat nezhulený - pak se pletou drátky, programy se nastaví jinak něž chci a vše se musí složitě dávat dohromady, protože je v tom zhulená logika a v normálním stavu se logiky nedobéřem, no ne?
Ja pracuju jako konzultant pro zahranicni firmu v oblasti systemu pro praci s dokumenty. Zhulenej obcas prijdu, ale jenom kdyz vim, ze nemam zadny jednani. To pak cumim do monitoru, skoro nic nedelam a sqele mi to utika. No ale kdyz se mi stane, ze si zahulim a musim jednat, tak se nekdy dost brutalne stratim a konci to slovy " tak ted nevim kde jsem skoncil" nebo "co jsem chtel rici" zatim to vzali vzdy v pohode. Ono kdyz se jim to rekne, tak nejak jako by nic a doplni nejakym ftipkem (to nam jde )) Na druhou stranu je pravda, ze me napadaji opravdu netradicni reseni (pouzitelny) az jsem strizlivy koukal co jsem vymyslel. (musim si to zapsat, jinak nepamatuju ))
Ja delam VS Mendelovu zemedelskou a lesnickou univerzitu v Brne.. No kdysi f prvaku jsme hulili uplne nezrizene, 2x denne 3 mesice, po zkouskach znova... ale ted uz mnohem min (outdoory se loni nevydarily a skrin nikdo nema), protoze jsem starsi, zodpovednejsi a pres zkouskove taky zamestnanejsi
no ja sem studentka no ucim se prodavacka Drogistickeho ZBO no a na praxi moc hulit nejde, protoze musim delat na kase a nechci to nejak ryskovat ... a ty lidi kdyz sem tam prisla vypalena a ted baba na me neco mluvvila a ja byla zamyslena ani se nehla no tak si na me stezovala a kdyz tam prisla po druhy tak sem ji poslala do prdele ... to taky lehce nepobrala ale uz si na me nestezovala
OHOHOOO...dobry den..takze ja..ehm ted moje osobnost delala uz dve skoly...jedna -mechanik-elektronik..nevysla..2 roky sme na zachode hulili pokazde brcko..a to se potom moc clovicek nenauci..a ted delam to co me silene bavi a to je umelecky truhlar..takze dymek plna pr*el....a bez huleni tato prace ani nejde..zhulit se a dlabat a vyrezavat hmm tojooooo...vrele doporucuji vsem vyhulenym hlavam..
peace vsem ....mame radi prirodu!!!!
Zdars ja teda ze mně bude atomechanik a mužu říct nic lepšího než se pořádně zhulit a pak jít dělat něco na autě pro mně není.Minulej rok jsme s kámošem ladili škodowku a tak zas-anou práci bez dobrýho modelu by to ani nešlo.
Ja jsem se f pondeli stal kanclkrysou, tzn. v Excelu pocitam a sestavuju fselijaky kombinace z betonu (kanály, šachty .......) -hra s čísly- . Zapukat do práce bych se dost bál, asi by se stoho staly mrakodrapy