Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
A nevíš, jak je zhruba velká? Myslím tim kolik cm. A s přesností jak je na tom nevíš?
Jak konkretne velka ti nereknu... ale vim ze je priblizne stejne siroka jako nokia 6230i a dlouha tak do 2/3... zhruba... presnost ti nepovim, fakt jsme na ni nezkousel vazit presny zavazi... ale kdyz jsem na ni daval 2,5g palici, tak ji bylo potreba rozdelit na tri kousky...
Tuhle jsem byl na tržnici v Praze - Holešovicích, a "zadvěťě, kamarád" si můžeš vyzkoušet jestli funguje, jak je velká a možná to i ukecat na "topadesát, bankrot". Měli přesně tyhle aukrácký modely
Můj MaaaYský projekt 2012 Konec světa se nekonal, zázraky na zahrádce taky ne.. MaYa´s 1st AF grow 2012
Pokud u mě v threadu chcete cokoli komentovat, zkuste to neprve přes karmu nebo PM, uděláte mi tim rozhodně větší radost..
Tuhle jsem byl na tržnici v Praze - Holešovicích, a "zadvěťě, kamarád" si můžeš vyzkoušet jestli funguje, jak je velká a možná to i ukecat na "topadesát, bankrot". Měli přesně tyhle aukrácký modely
Tos mi ani neměl psát, teď ztratim důvěru v Aukro No nic, půjdu navštívit nejbližší větroně, vezmu normovaný závaží a vyzkoušim ji .
Ahoj lidicky. Prave jsem v kauflandu nakoupil takovy jakoby homebox. Je to parnicek s rozmery 40 x 60 a vyska 120. Pro muj projekt 200W plug and grow (usporka) je po nejake te uprave plne dostacujici. Dokoupim cerno-bilou folii ajeto! Stala me kolem 260.- Kč a puvodni cena byla neco kolem 600,- Kč. No nekupte to!Kauf jak svina? Uz se tesim a pak predvedu.
tak prikladam aj ja odkaz www.alfex.sk najdete tam uplne vsetko co sa tyka elektriky mozno to nenajdete na strankach ale ja som si tam kupoval komplet celu elektroniku vratane osvetlenia (vybojky, tlmivky, starteru) a vyslo ma to neporovnatelne lacnejsie ako grow shop. obchod funguje aj v cechach aj na slovensku....
V Hornbachu v Brně mají klipsňák 15cm za 130kč!!! Má asi o 5W menší příkon, než klipsňáky v Growshopech, ale dostačující....
A v Baumaxu v Brně mají Spínací digitální hodiny za 119,-
Původní příspěvek od easyrider V Hornbachu v Brně mají klipsňák 15cm za 130kč!!! Má asi o 5W menší příkon, než klipsňáky v Growshopech, ale dostačující....
za 300 kc pan rikal ze maj v podstate cokooliv ze staci zavolat a objednaj maj i sdoiky ale zatim sem se nepidil za kolik este zjistim jinka taky armatury telesa na zarivky apod................
You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.
Měřič spotřeby elektrické energie
umožňuje zjistit spotřebu energie spotřebiče, je možno
zadat dva místní tarify ceny a vyčíslí náklady přímo v Kč,
měří: kWh, V, A, jmenovitý proud 16 A, měřící rozsah
5 - 3680 W
398,- !!!!
Spínací zásuvka
mechanická, denní program (24 hod.), 48 spínacích
časů na den, min. rozsah 30 min., dětská pojistka,
max. spínací výkon 3680 W, spínaný nulový vodič
49kč !!!!!
Cau , dneska sem si poridil nove teplomery s hydrometem , http://www.alza.cz/emos-thw301-d148213.htm , za 259kc to je dobra cena , teda aspon oproti Gshopum kde neco podobneho stoji tak pětikilo ....
Life can be so shady.The way some people try to bring you down.Why's it got to be so crazy?Always try to give you the run around.So I let the music just take control.Cause it rocks my body.And it moves my soul.My feet start dancing to the beat.And I just can't help it.I just can't help it.Cause music is my life.It helps me through the ibe.
Keep it coming.Keep it coming!Just can't dance no more...
Move my move my... move my body