Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » nesmrťelné hlášky ...
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 24 25 26 27 28 »
Autor
Téma 
Ondřej
Stálý Člen

Karma uživatele Ondřej - 5% Pěstitelská

Příspěvek č. 401

Kámoška po deseti minutách chůze: "Proč pořád chodim jak terénní krůta?"

Viva México!

Old Post 09-10-2005 v 10:36 AM
Ondřej je offline   Profil uživatele Ondřej   Find more posts by Ondřej   Foto galerie člena Ondřej   Click here to Send Ondřej a Private Message   Add Ondřej to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Ondřej! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
LoWeR
Stálý Člen

Karma uživatele LoWeR - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 402

Kamoš:ty máš uplně červené uší!
Ja:protřel sem si oči a ptám se ještě?

Old Post 09-10-2005 v 12:20 PM
LoWeR je offline   Profil uživatele LoWeR   Find more posts by LoWeR   Foto galerie člena LoWeR   Click here to Send LoWeR a Private Message   Add LoWeR to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
steve
Stálý Člen

Karma uživatele steve - 83% PěstitelskáKarma uživatele steve - 83% PěstitelskáKarma uživatele steve - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 403

osladím si vodu židličkou

Old Post 09-10-2005 v 12:22 PM
steve je offline   Profil uživatele steve   Find more posts by steve   Foto galerie člena steve   Click here to Send steve a Private Message   Add steve to your buddy list     Navštiv homepage uživatele steve! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
LoWeR
Stálý Člen

Karma uživatele LoWeR - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 404

Tak si hulím......hulím furt nic.......nic.....a najednou uplně Fšechno!

Old Post 11-10-2005 v 15:01 PM
LoWeR je offline   Profil uživatele LoWeR   Find more posts by LoWeR   Foto galerie člena LoWeR   Click here to Send LoWeR a Private Message   Add LoWeR to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kattenka
Stálý Člen

Karma uživatele kattenka - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 405

mm tak to u nás doma se včera provalilo chlastání na jednodenním výletě...a to proto, že se mi půl litru rumu vylilo do baťohu že ..no a máti to začala večer celý řešit atd atd.. a já zkouřená nejvíc ..a ona : NO MĚ TO NEPŘIJDE TAK NORMÁLNÍ....CHLASTAT VŠUDE KDE SE DÁ...I NA ŠKOLNÍ EXKURZI...a já HM A TY SI MYSLÍŠ ŽE JSEM NIKDY NEPŘIŠLA OPILÁ DOMŮ? a ona udiveně...A PŘIŠLA? já NO JISTĚŽE...a ona A JÁ JSEM JAKO SPALA? já HM NE NESPALA a ona A TO SEM SI TOHO NEVŠIMLA MI CHCEŠ ŘÍCT? a já úplně trapným zkouřeným hlasem HM TAK JÁ NEVÍM JESTLI SIS MYSLELA ŽE MÁM SRAČKU KDYŽ JSEM NA ZÁCHODĚ ASI 10 MINUT BLILA...... no myslím že to rozdýchává i teď

jinak zkouřený hlášky s kámošema si bohužel nepamatuju musím se už dokopat k tomu,začít si je zapisovat přímo venku:P

Old Post 11-10-2005 v 16:30 PM
kattenka je offline   Profil uživatele kattenka   Find more posts by kattenka   Foto galerie člena kattenka   Click here to Send kattenka a Private Message   Add kattenka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
moswa
Stálý Člen

Karma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% Pěstitelská

Příspěvek č. 406

když už něco vymyslim, tak se to vztahuje k člověku (huliči) a vlastnosti , které u něj vyvolává hulení. sice je to blbost, ale neska mě napadlo tohle. člověk zkouřený má sucho v puse, z toho plyne olizuje si pusu, z toho zas plyne oslabení imunity úst(mikrobi, bakterie..) a z toho logicky vyplývá, že se na pusy huličů lepí takový sračky, jako třeba opary no. divný ale šlo by ne?

Old Post 11-10-2005 v 19:05 PM
moswa je offline   Profil uživatele moswa   Find more posts by moswa   Foto galerie člena moswa   Click here to Send moswa a Private Message   Add moswa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
wendy
Stálý Člen

Karma uživatele wendy - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 407

já na opary nikdy netrpěla, měla sem ho 4x, navíc když mam sucho v hubě, tak se moc neolizuju

Old Post 11-10-2005 v 19:16 PM
wendy je offline   Profil uživatele wendy   Find more posts by wendy   Foto galerie člena wendy   Click here to Send wendy a Private Message   Add wendy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Si2
Nový Člen

Karma uživatele Si2 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 408

kdysi ve škole sme říkavali: Až dohulim chci do sběru.

Old Post 11-10-2005 v 20:03 PM
Si2 je offline   Profil uživatele Si2   Find more posts by Si2   Foto galerie člena Si2   Click here to Send Si2 a Private Message   Add Si2 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Johny.guma
Nový Člen

Karma uživatele Johny.guma - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 409

Zameť matku na lopatku

Old Post 12-10-2005 v 15:59 PM
Johny.guma je offline   Profil uživatele Johny.guma   Find more posts by Johny.guma   Foto galerie člena Johny.guma   Click here to Send Johny.guma a Private Message   Add Johny.guma to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
chuck53
Stálý Člen

Karma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% Pěstitelská

Příspěvek č. 410

Si2:dobrý frk:-)

my říkáme :"Synku,ty máš nohy jako loutka!"jako hurvínek...

Old Post 13-10-2005 v 09:36 AM
chuck53 je offline   Profil uživatele chuck53   Find more posts by chuck53   Foto galerie člena chuck53   Click here to Send chuck53 a Private Message   Add chuck53 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 411

mám v hubě krabathor....

vzniklo po burčákový párty

Old Post 13-10-2005 v 09:54 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ilek
Nový Člen

Karma uživatele Ilek - 0% Pěstitelská

HAha Příspěvek č. 412

TO Holistr: Nejvic mě asi rosekala tvoje oříškova poleva ktera zničila celej hrnec.

Old Post 15-10-2005 v 11:39 AM
Ilek je offline   Profil uživatele Ilek   Find more posts by Ilek   Foto galerie člena Ilek   Click here to Send Ilek a Private Message   Add Ilek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ilek
Nový Člen

Karma uživatele Ilek - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 413

A pak: tak zkus dát do toho špeka qvět z bezinky to eště určitě nikdo nezkoušel a co když nas to zhulí. Po chvilkovim Zamyšlení je jasný že je to kravina ale některý osoby si to vysvětlit nenechaj.

A nebo tvuj bratranek: PLamen ty maš rohy, zatrkej!_!
: Tohle je zkamenělí vajíčko Antarktidolopy

Old Post 15-10-2005 v 11:40 AM
Ilek je offline   Profil uživatele Ilek   Find more posts by Ilek   Foto galerie člena Ilek   Click here to Send Ilek a Private Message   Add Ilek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
chuck53
Stálý Člen

Karma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% Pěstitelská

Příspěvek č. 414

BI-Fi!nespi ty pičusu...

bifi:"šak já sem larva

Old Post 15-10-2005 v 12:07 PM
chuck53 je offline   Profil uživatele chuck53   Find more posts by chuck53   Foto galerie člena chuck53   Click here to Send chuck53 a Private Message   Add chuck53 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PsYcHo84
Stálý Člen

Karma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 415

Clovek neni ozralej, dokud dokaze lezet na podlaze bez drzeni

p s y c h o 8 4

Old Post 15-10-2005 v 12:16 PM
PsYcHo84 je offline   Profil uživatele PsYcHo84   Find more posts by PsYcHo84   Foto galerie člena PsYcHo84   Click here to Send PsYcHo84 a Private Message   Add PsYcHo84 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dubinek
Stálý Člen

Karma uživatele Dubinek - 86% PěstitelskáKarma uživatele Dubinek - 86% PěstitelskáKarma uživatele Dubinek - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 416

Před chvílí sem podával kámošovi ovladač na věž, a on na ní namířil, podival se na mě a povidá: "A takle když to tam dám, tak to ovládnu?"

Kdyz mas v bote kaminek, vytahne ho Dubinek
powerplant pod 70w sklizeno
Dubínkových 70w Sklizeno

Old Post 15-10-2005 v 22:52 PM
Dubinek je offline   Profil uživatele Dubinek   Find more posts by Dubinek   Foto galerie člena Dubinek   Click here to Send Dubinek a Private Message   Add Dubinek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 17:19 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 24 25 26 27 28 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
03-11-2016 - Nesmrťelné hlášky ... II. pokračování - 838 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás