Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
mm tak to u nás doma se včera provalilo chlastání na jednodenním výletě...a to proto, že se mi půl litru rumu vylilo do baťohu že ..no a máti to začala večer celý řešit atd atd.. a já zkouřená nejvíc ..a ona : NO MĚ TO NEPŘIJDE TAK NORMÁLNÍ....CHLASTAT VŠUDE KDE SE DÁ...I NA ŠKOLNÍ EXKURZI...a já HM A TY SI MYSLÍŠ ŽE JSEM NIKDY NEPŘIŠLA OPILÁ DOMŮ? a ona udiveně...A PŘIŠLA? já NO JISTĚŽE...a ona A JÁ JSEM JAKO SPALA? já HM NE NESPALA a ona A TO SEM SI TOHO NEVŠIMLA MI CHCEŠ ŘÍCT? a já úplně trapným zkouřeným hlasem HM TAK JÁ NEVÍM JESTLI SIS MYSLELA ŽE MÁM SRAČKU KDYŽ JSEM NA ZÁCHODĚ ASI 10 MINUT BLILA...... no myslím že to rozdýchává i teď
jinak zkouřený hlášky s kámošema si bohužel nepamatuju musím se už dokopat k tomu,začít si je zapisovat přímo venku:P
když už něco vymyslim, tak se to vztahuje k člověku (huliči) a vlastnosti , které u něj vyvolává hulení. sice je to blbost, ale neska mě napadlo tohle. člověk zkouřený má sucho v puse, z toho plyne olizuje si pusu, z toho zas plyne oslabení imunity úst(mikrobi, bakterie..) a z toho logicky vyplývá, že se na pusy huličů lepí takový sračky, jako třeba opary no. divný ale šlo by ne?
A pak: tak zkus dát do toho špeka qvět z bezinky to eště určitě nikdo nezkoušel a co když nas to zhulí. Po chvilkovim Zamyšlení je jasný že je to kravina ale některý osoby si to vysvětlit nenechaj.
A nebo tvuj bratranek: PLamen ty maš rohy, zatrkej!_!
: Tohle je zkamenělí vajíčko Antarktidolopy