Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
omg.. niečo som už narýchlo zlepil a chcel som to niekde uploadnuť, nech sa vyjadríte k farbám, rámovaniu... ale vyjebané freewebhostingy ma nejak nemajú moc v láske
EDIT: na koniec sa zadarilo http://www.fiasko.ic.cz/
viem že to vyzerá strašne, to mi ani nemusíte písať ide len o to či súhlasíte s farbamy, rozdelením menu, rámovaním.. btw. na aké rozlíšenie to mám optimalizovať ?
dal bys a ten list dat do znaku EU? a navrhujem pouzit niaky z uz vytvorenych redakcnych systemov a tomu uz len spravit novy dizajn. naco kodit veci ktore uz su nakodene a optimalizovane ked sa daju zadarmo stiahnut pod GPL licenciou ci GNU ci aka to je
uvod: Vazeni obcania, tato stranka bola vytvorena za ucelom,aby Vam sprostredkovala informacie o sucasnej represivnej politike nasej vlady voci marihuane a jej uzivateloch.Mozete si tu pozriet preco je vlastne pestovanie tejto rastliny na Slovensku ilegalne,dozviete sa aktualne vysledky vedeckych experimentov,ktore ukazuju,ze marihuana nieje zdaleka "nebezpecna droga",ako ju oznacuju media a nakoniec sa tu mozete docitat nazory uzivatelov na nu.Dufame,ze postavite zodpovedne k tejto teme a po zhodnoteni logickych argumentov zaujmete kladne stanovisko voci dekriminalizacii.
Toto je len taky koncept,ako si to priblizne predstavujem,myslim,ze by bolo celkom vhodne ho preformulovat pre sirsie spektrum ludi...
Paci sa mi,ale napad,ze v uvodnom texte,budu vysvietene vsetky pre argumenty,na ktore sa bude dat kliknut a budu detajlnejsie rozobrate...
Ked budem mat viac casu,tak to kludne napisem,ale najprv chcem vediet vase stanovisko o obsahu textov,ktore tam chcete...
takze http://www.faktami-proti-predsudkom.eu/ uz ide, dal som tam dake news systemy a jeden CMS (content managment system) joomla ktory sa mi zda byt najlepsie, je pluginovatelny, open source a ma presne vsetky funkcie ktore potrebujeme (multi users, blog, rss,...). Takze teraz kdo ma skusenosti s robenim dizajnu pre podobne systemy. ak nik tak to mozem dat spravit kamaratovi (ak bude mat cas), ten myslim uz robil nieco podobne.
takze PM kdo chce ucet s loginom a ake chce heslo popripade poslem dake random a sami si zmenite
ty kkt tak to je pokrok ale ten dizajn je na ... skuste vpisať do nejakého velkého (konopného) lista tie veci uvod članky obrazky akcie že ked klikneš na nejakú čepeľ toho lista tak sa dostaneš do dalšej sekcie ja sa do toho robenia stranok moc nerozumiem ale tak by to bolo zaujimavé ešte porozmišlam nad nejakými vecami podebatujem z kamošmi čo nehulia a sú zasadne proti tomu lebo poznam aj takých a budem vedieť z čoho mame vychadzať_! teraz vonku budem brať zapisnik a budem všetko zapisovať hx budem grassový novinar hx
Dizajn necham na vas,ja sa zameriam hlavne na propagaciu stranky,ale cas mam uz len do konca mesiaca...
Inak uz som rozmyslal aj najlepsim guerilla marketingom a nalepky sa mi zdaju byt dost slabe,bolo by dobre,keby sme sa nejak zisli viacery a porobili maketu listu s adresou stranky,to by bolo vhodne nasprejovat zelenym sprejom na zem,myslim,ze to uputa ludi viac ako nalepka.
Původní příspěvek od mittka inak ku grafike stranky by som navrhoval nejaku flashovu podobu to vyzera velmi dobre a oslovi ludi...spytam sa kamosa on je umelec
ja som prave chcel napisať, že flash určite nie ja som sa práve stretol s negativnymi ohlasmi na flash menu.. robte jak myslíte.. ja sa idem najebať
pildo: presne to som myslel.
Tak teraz treba aby každy napisal nejaké body ktore treba rozobrať npr porovnanie drog. vypisanie všetkých drog.nežiaduce učinky
využitie mar. vyjasniť hlavne to že to nieje !!prechodová droga!! na tvrdšie a šte rozobrať dalšie body aby na tej stranke aj niečo bolo bo ako stale to dopadá jea! parada a potom kkt bude stranka v strede jeden list a nazov stranky a aj ta veta čo tam je _!