Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od wasco123 Keby som von posadil Indicu tak ako by sa spravala v nasom podnebi???
Ahoj. Správala by sa normálne, tak ako napr. sativa alebo kríženec sativa/indica. Niektorými growermi je indica dokonca preferovanejšia do nášho podnebia, keďže exotické odrody satív dozrievajú dosť neskoro. Indica je zväčša kompaktnejšia a stihne dozrieť. Napr. z mojej skúsenosti môžem spomenúť Passion1. Táto odroda má podľa viacerých trochu nestabilnú genetiku, ale keď sa zadarí, tak poskytne krásne rakety, silné účinky a dobrý výnos. Na pleseň bol dokonca menej náchylný ako napr. Durban Poison.
Kedy v nasich podmienkach mozem ocakavat ze mi zacne JACK HERER a AK-47 kvitnut?
Ma niekto s tymito modelmi predchadzejucu skusenost?
Sadil som F2. F1 bola vypestovana indoor.
Je pravda ze JACK je moc nachylny na plesen?
Budem rad ak dostanem odpoved aspon na niektory z mojich dotazov.
Ahoj přátelé, jak jsem slíbila zveřejňuji /dnešní/ foto mojich kytiček. Chtěla jsem se zeptat čím to je, že jedna z 5 je tmavší a už je více rozkvetlá. Kontrolova jsem pohlaví až teď, platí pro tyto větší kytky stejné poznávací znamení,jaké jsem si tady přečetla?
Díky předem za jakoukoliv reakci a radu jestli to nemám špatně !!!
Tak jsem někam nahrála dnešní fotky mojich kytiček. Prosím o posouzení. Také bych měla dotaz proč je jedna z 5 tmavší a více kvete ?
Další dotaz-kontrolovala jsem pohlaví, podle návodu zde najitého jsou to všechno samičky- tedy jestli to určování platí i pro takto velké kytky ?
Děkuji všem za připomínky a rady k mému pěstování.
To ze je tmavsi nebo vic rozkvetla neznamena vubec nic,jen ze je to jinej model z jinyho seminka (takze zacina jindy zrat a vypada jinak).Lidi taky nejsou vsici stejni a dospivat zacinaji taky jindy.Jinak samice to mas asi vsetko esi to ma to(poznavaci znameni) to plati i pro 20metrovy kytiiiiz.
me zacla kvest tak pred 14 dny,jinak kdyby sis precetl toto tema,neni zas tak dlouhe, tak zjistis,ze zacina kvest zhruba koncem srpna,pocatkem zari,jak komu,ale je to tu napsane,komu kdy zacala kvest
zdar, kompetentni nech moj prispevok kludne smazu, ale toto co je tu ide do sra.......
I've come a long way, I used to think of myself as nothing but a loser, but I'm here now and I'm winnin'. I'm startin' off fresh, and this is the beginnin'. JUST NEVER GIVE UP. peace
Mám jeden indoor vonku, zo semiačka, rástol dobre, aj keď bol hnojený minimálne, aj v čase kvetu, teraz voní krásne a za asi týždeň ju skosím... Takže indoor vonku ide dobre
klobúky a salámy
"väčšia blbosť ako húliť je už len nehúliť"
Naposledy upravil Pán MatraCc 26-03-2008 v 06:01 AM