Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdravím poradíte mi copak by jim mohla scházet?
3 týden květu ph vody 5,9-6.2 hlína.. teplota v poho od 21-29
o přehnojení vím..sice hnojím podle návodu ale nějak se jim to nelibí takže jsem teď proplachoval vodou.
můžeš mít předhnojenou hlínu a hnojíš na střídačku s vodou?na těch kytkách je to vidět jak se zubatěj kraje listů společně s tou barvou jasný PŘEHNOJENÍ.
nene nestřídám na plagronu je napsáno použivej při každém zalévání v době květenství .. jo ja taky souhlasím s přehnojením už včera jsem prolíval čistou vodou ale trošku mě to se*e když se řídím podle návodu výrobce :-)
substrát mám BioBizz light.. je jen velmi málo předhnojený...kdyby to bylo tím dělalo by mi to problémy už v růstové fázi nebo ne ? :-)
Zdar chlapi,
potreboval bych poradit ohledne me salveje.
Asi mi neco vlezlo na kytku po presazeni, ale nemuzu prijit na to, co to je a co proti tomu.
Prosim, poradte.
Diky
Nevím jestli je to to hnojením nebo nehnojením...
Na fórum sem našel nějaké info ale není dostačující mému případu.
Kytky byly vytaženy z pod světla kde byly jako matky. tj. sou asi metr vysoké a hodně rozvětvené.
Po vytažení a přesazení ven byly 14dní ok i při hnojení. Pak to začalo pomalu se objevovaly žluté listy až to dochází do stádia kdy žloutnou i malé středové lístky.
Okolo kytek je celkem dost mravenců a u stonků sem našel i pavouky.
Lord A - na těch listech to vypadá na 95% pro svilušky. Jestli máš lupu či kapesní mikroskop tak je můžeš i vidět.
mě na ty mrchy vždy pomohl VERTIMEC 1.8 EC.