Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ja som predvčerom stál na krajnici aj s vozíkom, a potreboval som sa otočit, tak kamoš odopol vozík a ja že sa otočím na ceste, autá neišli, tak sa otáčam, zastavím na krajnici ,kamoš na mna kuká, a zas som bol tak jak predtým, dobrý model
pro milovniky maluych vozu tady mam naky fota crashtestu Sklasse tri generaci. zvlaste si povsimnete nerovneho souboje W140 vs. corsa. hehee.
jinak az se budete divit proc je ten velkej medved po celni srazce tak znicenej tak je to proto ze narazel pulkou predku nikolvi celou plochou. takova oktavka je podobnym testu slusne na sracky.
ja vim. u nekrejch druhu rucnich granatu se da z utocnyho udelat obranej pridanim dalsiho plaste.
osobne mi prijde lepsi reseni to kde je naloz omotana silny dratem kerej je pravidelne ,,nastipnutej,, dejmetomu po centimetru. rozlozi se lip.
tohle je snad nejklasictejsi zpusob jak odpalit auto z jistotou ze to bude az za jizdy. akorat se pridelava na nadrz a nez drat je lepsi provazek na kolo. ten se zacne namotavat a po urcity dobe vytrhne transportni pojistku. vrhova pojistka neni nicim jistena takze par vterin po odstraneni transportni dojde k vybuchu. drat by mi prisel malo spolehlivej a asi by se spatne navijel na tu vnitrni stranu kola.
moje : kamo už teď je ti jasný, že asi ten kokot s hoperskou ledvinkou měl pravdu, hmmmm ZDE sem in, ty ses out, nema cenu to vubec rozebirat ptž to je zbytečný tak ses snažil to hodit do "autu"(ty tvy uhle prosimtě) ne, v poho, napads me spis kvuli tomu ze sem do jedny diskuse napsal ze nosim hoperskou ledvinku,, nejspis nemas tuto soc. skupinu rad tak proto sis rejpnul, ja pritom hoper nejsem.... do ty diskuse sem to napsal z prdele ----- cituji "hoperskou samozřejmě" rozlišuj věci na podstatný a nepodstatný, jako by řekl můj otec todle pro mě podstatný neni, nechodime sem abychom ses s někym hádali, že? takže peace, mír a lásku a ať čorky slepě choděj kolem tvyho pole... peace
Moje : "tak to seš panáčku na omylu!!!hodně záleží jakym autem ho sejmeš ale nejvíc záleží jak ho trefíš,Nemyslíš?? ale v pohodě...
btw:nebo se chceš hádat????" toto mi groweři napsal "moje"--- omlouvám se za rozpor ale po přečtení této poslední věty "nebo se chces hadat" sem si nemoch odpustit si rýpnout.....
Jinak jsem taky zastáncem názoru, že strětnutí s osobním automobilem jedoucím cca 100km rychlostí se dá přežít. .
tam záleží na mnoha faktorech a tvar vozu je v tomto případě zásadní.
Původní příspěvek od redzero moje : kamo už teď je ti jasný, že asi ten kokot s hoperskou ledvinkou měl pravdu, hmmmm ZDE sem in, ty ses out, nema cenu to vubec rozebirat ptž to je zbytečný tak ses snažil to hodit do "autu"(ty tvy uhle prosimtě) ne, v poho, napads me spis kvuli tomu ze sem do jedny diskuse napsal ze nosim hoperskou ledvinku,, nejspis nemas tuto soc. skupinu rad tak proto sis rejpnul, ja pritom hoper nejsem.... do ty diskuse sem to napsal z prdele ----- cituji "hoperskou samozřejmě" rozlišuj věci na podstatný a nepodstatný, jako by řekl můj otec todle pro mě podstatný neni, nechodime sem abychom ses s někym hádali, že? takže peace, mír a lásku a ať čorky slepě choděj kolem tvyho pole... peace
Jooo???to mi teda jasný není,proč by mělo? Že pár dalších lidi s tebou ne zcela přímo souhlasí tak ti mám dát za pravdu?simtě
kašlu na to nebudu se tady s tebou přit o to zda co a jak....ok?taky se měj Čus
citace:
Původní příspěvek od redzero Moje : "tak to seš panáčku na omylu!!!hodně záleží jakym autem ho sejmeš ale nejvíc záleží jak ho trefíš,Nemyslíš?? ale v pohodě...
btw:nebo se chceš hádat????" toto mi groweři napsal "moje"--- omlouvám se za rozpor ale po přečtení této poslední věty "nebo se chces hadat" sem si nemoch odpustit si rýpnout.....
ok, nebudem to už řešit, bude to lepči. Ale neodpustim si poznamčičku(sem vesele zkouřen) máš dva lidi. Inteligentní a méně inteligentní.(tim nepodotykam v zadnem pripade kdo co a ono)Dáme jim jména - Gustav(chytry) a Věroslav(hloupy).... oba dva budou resit jeden a ten samy problem, ale každy jednotlivě... Gustav(chytry) si s problemem lehce poradi, zasmeje se a jde dál.. Věroslav(hloupy) se bude vstekat, mlátit krumpačem do pařezu ptž mu nejde vykopat (berte to s rezervou) Gustav si poradil ze ho napadlo persekani korenu a bez mensi namahy mel hotovo, co Veroslav buší krumpacem do kmene...
tím chci říct jen ze se clovek vzteka v tom pripade, když nedokaze dany problem vyresit, znáte to ne když se proste naněco naserete, mrdnete dotoho, cojávim ješte, pan si tu zkousel vyjádrit vztek slovně(administrativně) na moji nevinnou osobu lidi sem vytlemenej, ale moc dobre vim co pisu, ale cekam zpravu nasraneho pána kery tim "jak sem mimo misu" nebo dovico jeste, jo jasny, jakej sem drsnej hoper(pritom nejsem) a nevim čim vsim jeste pan mě pohlti.. anebo se nasere a v nejvetsim pripade se nato vysere a nebude psát, ale to sem tedka nemel psát zas ja no... tak tedka sem opravdu zvedav jak budete reagovat, rači koncim, berte to s nadhledem!
ano řidim rád zčazenej,lépe vnímám okolí,objekty,lidi ale hlavně jedu si pomalu svý tempo a poslouchám nahlas muziku no prostě pohoda,když řídit tak jedině zhulenej
btw:Věroslave prosímtě už toho nech si jak malý děcko,už před dvěma příspěvky si psal že už na to kašleš,tak jak teda?
A jestli si myslíš že sem vzteklej když si tady s tebou vyměňuju názor,TAK TO SEŠ TEDA K.RWA NA OMYLU!!!!!