Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Asi se to nekomu libit nebude, ale podle me je celkem dobry misto vojenskej vycvikovej prostor, myslim nakou min exponovanou cast treba vedle zacatku strelecke vysece
!!! a gdyz uslysite sirenu, tak nohy na ramena protoze to muze byt zacatek streleb
to WEWALTER: pod lampou právě bývá světla nejvíc, proto se pěstuje indoor woe...
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.
No CELKEM DOBRY MÝSTO JE POD VYSOKÝM NAPĚTÍM MAJ TO MĚKNĚ VYŘEZANÝ A JSOU TAM TAKOVÝ PĚKNÝ KEŘE.(když to prochází lesem.)
Nebo třeba na paneláku taky v klidu.
Jo a jednou jsem to šoupnul do ohrady plný bejků. Poněvadž uprostřed těch pastvin bylo opáskovaný křoví takže oni tam nemohli .Jo ale chodit tam se mi nechtělo poněvadž ty bejci byly dost náchylný na cizý lidi
myslite ze je dobre pestovat okolo rieky kde su aj stromy, jasne ze to nedam do nejvacsieho tiena.......iba chcem vediet ci by tam mohla byt dobra poda. dik za radu
Jeden duchodce vod nás dřív pěstoval v 1merovejch dírách. Těd už je v domově poněvadž už se o sebe neumněl postarat(i tak to dopadne po konci sezóny) Jo a ty kytky byly tak kvalitní že si pro ně jezdily 2 synové nějakejch poslancu
je lepsi bejt zdravej, zhulenej,stastnej,bohatej,vlivnej a slavnej nez nemocnej, nevyhulenej,smutnej,chudej,nevlivnej a neznamej 1. offline Encyklopedie Modelu by "Blesk" 1. Indorek by "Blesk"(presunuto "dolu") Noname - sklizeno-zhuleno 2. Grow by "Blesk" 70W 6xC99-sklizeno-zhuleno 3. Grow by "Blesk" 250W 3xRox,3xS.A.D- presun opet "dolu" 1. DC-OutDoor xxxKw slunce.. Rox.. S.a.D -slizeno/zatim nezhuleno
-------------
Pokud zmizi protivnik uvnitr, protivnik venku mi uz nemuze ublizit.
maliní je celkem dobrý místo, jen to chce namíchat vlastní půdu...
a z pouště vznikne oáza...
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
2 rayiel: to me taky napadlo zavesit v kyblu na lane ze nejakej previs a lano dobre ukryt kdyz chces zalit tak akorat vytahnes a pochybuju ze by corky slejzaly skaly o tom pochybuju al muselo by se to lano dobre ukryt
je lepsi bejt zdravej, zhulenej,stastnej,bohatej,vlivnej a slavnej nez nemocnej, nevyhulenej,smutnej,chudej,nevlivnej a neznamej 1. offline Encyklopedie Modelu by "Blesk" 1. Indorek by "Blesk"(presunuto "dolu") Noname - sklizeno-zhuleno 2. Grow by "Blesk" 70W 6xC99-sklizeno-zhuleno 3. Grow by "Blesk" 250W 3xRox,3xS.A.D- presun opet "dolu" 1. DC-OutDoor xxxKw slunce.. Rox.. S.a.D -slizeno/zatim nezhuleno
-------------
Pokud zmizi protivnik uvnitr, protivnik venku mi uz nemuze ublizit.
myslim si ze najlepsi miesta su medzi malinami fakt sila alebo lesne skolky az na tych hubarow.celkom fajn by bola zahradka zo sklennikkom........je vela miest na vyber treba hladat....
čorky asi pod převis slaňovat nebudou, ale lezci jo...
divil by ses, kolik verticalmanů je ganjachtivých
lepší by bylo dát kýbl na nějakou zarostlou skálu, kam moc lidí neleze a vedou tam lehký cesty, kdybys to dal na víc skal, mohlo by něco vyjít...
ale spíš počítej s tim, že ti to všehno votrhaj, lezci sou lišky...
Kwjetoň
Hele nechci radit, ale sem prostě z jedný vesnice a někdy minulej rok sme šli vobhlídnout kytí, a zastavili sme se ve vedlejší vesnici na pifko...Sedíme tam a příde tam ta místní omladina co jezděj k nám balit roštěnky...A zajímavej rozhovor vedli, a mi sme jim celkem ani nevadily.Prej že pudou zčesat ňáký kytky...5ikali různý místa kde by mohli bejt...A pak je hlavičky chytrý napadlo že budou v kukuřici u sloupu...Jako zasaďte tam, ale nespolíhejtew na to,spíš jenom jako taková pojistka...Nikde už neni bezpečno....