Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
měl jsem semínka v kokosu v malích květnících na regálové desce.
odtah vzduchu ve vrchní části a přítah ze spodu. cirkulace nonstop.
přez den teplota vzduchu 15cm nad květníky 26 až 28°C, teplota u prostřed květníku 18 až 20°C. přez noc vzduch cca. 19°C, ale hlína 15°C.
dnes svítím na semínka zářivkou 24hod denně a mám květníčky na polystyrenové desce. cirkulace jde tak, aby nešel chlad ze spodu, ale předehřátý vzduch z vrchu.
řezy pak 18/6.
fakt tam byl tak velkej teplotní rozdíl a dělalo to paseku. stejnou, jak popisuje mantequia, proto jsem se ozval.
hrozně záleží na tom, kde to má.
v pokoji v paneláku se ti to nestane.
Už pád dni bojuju s plísní pomocí Rovralu, použival jsem poloviční dávku abyhc viděl jak budou listy reagovat, žloutnutí a napadání listu se zpomalilo, ale nezastavilo, včera jsem zvýšil dávku na doporučenou a to 1ml/litr vody. Dnes budu dezinfikovat box savem, fotka je pořízená zaké dnes
Čaute,
hledala jsem odpověď na svou otázku, avšak marně. Kdyžtak pošlete odkaz - víte jak, baba mno...
Moje milované kyti dostaly stres z teplotního výkyvu při přesazování - vypadá to skoro jako nedostatek magnesia (kraje listu se jako by přehnuly nahoru a vypadají jako by měly uvadnout)
Jak řešit stres? Nechat kyti ať se s tím vypořádá sama? Nebo ji nějak pomoct?
Fairytale: Kytičkám by mohol spraviť dobre postrek s Phytaminom (od Plagron) a inak už len držať ich v čo najlepších podmienkach. Než sa z toho dostanú, tak nehnojiť (v hydro médiu môžeš začať po chvíli hnojiť, ale len málinko, EC do 1.0).
Původní příspěvek od Fairytale Čaute,
hledala jsem odpověď na svou otázku, avšak marně. Kdyžtak pošlete odkaz - víte jak, baba mno...
Moje milované kyti dostaly stres z teplotního výkyvu při přesazování - vypadá to skoro jako nedostatek magnesia (kraje listu se jako by přehnuly nahoru a vypadají jako by měly uvadnout)
Jak řešit stres? Nechat kyti ať se s tím vypořádá sama? Nebo ji nějak pomoct?
zdar dívko, přímo proti stresu a pro vzpamatování se doporučují tohle: Plant Vitality plus / http://www.homegrown.cz/growshop/es...y-plus-0-25l... já ho použil prvně proti sviluškám (funguje spolehlivě!), ale to je jen jeho vedlejší účinek... pak jsem používal při přesazení, etc + jednou za měsíc pro vitalitu..
Moc Vám všem díky za odpověď. Teď začaly žloutnout i ty úplně nejspodnější listy, tak to vypadá na to magnézium, z čehož mi jde hlava kolem. Přelité to není. Nechám kyti dva dny v klidu, jak se to nespraví tak Vám linknu foto.
Jinak používám http://www.growplanet.cz/hnojiva/74...wplanet-cz.html 2x týdně, tak snad se zvetí. Teď jim dám se vším pokoj, jen odstátá voda.
Ahojte,
tak posílám foto, přelité ani přehnojené to není - květináč má správnou váhu, v miskách je taky voda. Kyti jsem přesadila předevčírem, od té doby tenhle problém, ze začátku to vypadalo jen jako stres, trochu jako nedostatek Mg. Od té doby nehnojím, pouze zalívám odstátou vodou.
'Zdravím Groweři,
listy White Widow se mi takhle degenerují už delší dobu,přesněji už 3.tí roztok, a stále beze změny. Nevíte čím to je?.. Né všechny schnou,některé se jen "pokrabatí" ale jsou stále zelené .. Prosím o radu a pomoc . Díky
čau, nevíte, co by tohle mohlo být?
kytky byly nedohnojeny, tak sem krapet pridal, hnojim plagronem na kvet (5ml/l, naposled 7,5ml/l) a tim bloom stimulatorem od dutch pro (1ml/l)
udělalo se mi to na jedny kytce..
Původní příspěvek od Hy3nA čau, nevíte, co by tohle mohlo být?
kytky byly nedohnojeny, tak sem krapet pridal, hnojim plagronem na kvet (5ml/l, naposled 7,5ml/l) a tim bloom stimulatorem od dutch pro (1ml/l)
udělalo se mi to na jedny kytce..