Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
kdyby se tady nahodou nasel sikovny automechanik ze severni moravy a neni uplne vytizeny,at se mi ozve na PM,mam 11 let stare vozitko tzn.furt nejake drobne opravy
Už půl roku HPP. Pracuju ve strojařině - zajišťuju kooperace + část řízení a plánování výroby. Hulim dlouho, ale v práci nikdy! Je tu fakt moc pozic se kterýma musím pracovat. No a moje paměť to pak jaksi nastíhá
No já dělám v makléřský firmě ohledně pojištění velkých firem, v práci nehulím, asi bych to nezvládal, někdy totiž jednáme přimo s klientem a kdybych se na něho tlemil v zasedačce tak by mě šéf asi moc nepochválil. ale dělám do 16.30 a pak se toho dá stihnout :-)
Jen v týdnu k hulení nepiju, a hulím většinou doma se spolubydlícím v bytě u kompu nebo tak
Grow it,
roll it,
smoke it,
like it,
because it makes U high :-))
Tak ze mě je skladník ve velkoobchodě s elektroinstalačním materíálem. Tudíž tu mám i výbojky a věci k nim potřebné. Jinak zpravidla každé ráno odcházím mýt nádobí. Asi si říkate co sem plete to nádobí. Hned vysvětlím. Vysypu nádobí do dřezu, pustím na to vodu a myju. Teda ta voda myje, já buřím fajku (jsem z Moravy) a inhaluji. Vracím se teda na pracoviště ve značně zbořeném stavu. Je zajímavé, že nikdy nikoho neupoutali mé rudé oči. Asi si zvykli a připadalo by jim divné, kdybych je rudé neměl.
Ale těší mě, že vidím tady u spoluhuličů (tím myslím Vás) velice zajímavé pracovní posty. Takže nejste všichni tak vygumavaní jako já....
No ja sem dalshi studentiiik... Prvni rok byl na obchodce, druhej rok sem byla v USA jako vymenej student... a ted stale w usa, ale uz druhym rokem a na wlastni noze a maturujuuuu! Samozrejme huleni do toho vseho zapada, ale tady jenom wejkedny... w CR to je owshem "almost" denne.
..."az budu velka" tak budu mit nejaky PhDr. nebo neco takowyho zajimawyho a budu wydelawat nehorazny prachy za nic. No neni to baaaajo predstawa...
Původní příspěvek od PiosOne Speedy: to vis ze si vzpominam, jo to byly casy...
taky si vzpominam, jak jsme ti vyhulili za par hodin zeli, co jsi mel na dalsich par mesicu )
Hej, taky jsem byl ve Voticich ... i se synem ... tak 8 - 9 let zpatky na setkani amigistu, jsi to tyPios-y, ne, ten jeden z mala lidi co ji tehdy meli? (nostalgie po Amize )
No tak ja delam uplny hovno a docela me to zacina list na mozek, v tyhle posrany republice neberou zadny svarece bez praxe bo co?? Kdyby negdo vedel o nejakym jobu, tak at da vedet...