Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
do pokoje aby nebyla nuda tak jsme pořídily hospodskej fotbálek .....fakt parádička když se nás tam sejde ranec máme alespoň co dělat
jinak mám taky rád vyhulit se a zahrát si paintball adrnalin teče i ušima
všechny sporty krom posilování.
Jednou jsem se skouřil a šel do posilovny, naložil jsem si na bench 155kg, no to dalo kurevskou práci to ze sebe sundat
umna teda vyhráva lyžovanie..ked si to fičíš dole ziazdovkou zhulený a nevieš..a nový rozmer to naberá ked je hmla..to už je fakt o život....a ináč ešte vozenie sa na skejte..len tak si fičať mestom na plné pecky..
tak minuli víkend som si s kamošom po veša jointoch zamastili stolny tenis a po strasne dlhom čase nejaky aktívny šport.Hrali sme od 19.00 do 02.00.Mňa to tak zdrapilo, že som nemohol prestať, kamarát ten sa už musel jednou rukou opierať o stôl čo nevládal stáť na nohach.Idem to praktikovať častejšie dobrá vec na rozhýbanie uležaných a lenivých kostier
Kolo je nášup, ale spíš sjezd ve výjezdu bych to nevydýchal, nejezdím dh ani fr ale klasické xc. Ale valit si to kopcem dolů pak třeba těžké technické useky to je ulet. A ty vyhledy při pokuřování...