Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
yo yo yo ...... to im treba dat jasne najavo..... praaadaaaaaaa..... fajne fajne pildaku
citace:
Původní příspěvek od Cpt. Spaulding 2Dr*Skunk: chýba ? sa mi zdá že som pred niakymi 2-3 rokmi na niečom takom bol
pekne pekne ze sa ti zda....
]
inaq sqely napad, by som na nieco take isiel... fkosiciach by sa dalo poriesit.. je tu kopa studakov co by sli + kopa domacich co by sli.... a fotky ppr. video si hodime na nasu stranku...... jupiiiiiiiii... idem napisat do temy kosicka kominita... zatial sa majte pekne
myslim že v KE by to bolo na kkt niekde v strede SK aby bolo blizko aj odtiaľ aj odtiaľ ked to teraz začneme riešiť teraz tak na další rok bude dobrá rozbijačka trebalo by aj nejakých sponzorov ne že tam pride nejaká trubka z kombom a basov a to bude všetko buheh.očakavam 12 growerov čo si tu pišeme pridu kulkači a pojdeme do ....................................... (je to na dlho hx) a keby to bolo v blave tak isto by došli aj ľudia z CZ nie_? ako to by bol masaker a najlepšie po sklizni
Původní příspěvek od pildo heh vyserte sa na blosti a nalozte kotol LOL. kua zla volba, ja fajcim len brka tak tam chyba aj ubal speka, odpal a posli dalej
bohužial sa dá do ankety dať max. 10 možností, takže..
citace:
Původní příspěvek od Spsemi pekne pekne ze sa ti zda....
no newiem ako si to myslel, ale zas tak moc sa mi to nezdalo; bolo to na Gotku, hrala tam davofka, šade samí vyhúlenci len my sme tam boli najebaní jak rite
Původní příspěvek od Dr*Skunk očakavam 12 growerov čo si tu pišeme pridu kulkači a pojdeme do ....................................... (je to na dlho hx) a keby to bolo v blave tak isto by došli aj ľudia z CZ nie_? ako to by bol masaker a najlepšie po sklizni
heh tak spravime kamuflaz, na web dame ine miesto a bude to uplne inde a pangelesi si daju vlastny mejdan.
Původní příspěvek od Jurasek a v tichosti zavidim cechom za ich skvelu ucast na million marihuana march...
prečo si z nich robíš prdel ?
ale skapalo to tu nejak.. nálepky, články na web, blabla..
no aspoň sa dohodnime na obsahu; takže už tu bolo spomínané porovnanie marihuany s alkoholom.. takže 1 bod máme.. postujte ďalšie.. ja si to zapíšem do denníčka a zas sa posunieme o niečo ďalej
poukazal by som na medialnu represiu voci marihuane a a ukazal by som ludom nejaky medialny klam,napr.: vyhlasenie,ze marihuana je nebezpecna ako heroin,predsa znamena,ze vsetkych tych 30 percent mladich ludi,co skusilo marihuanu a malo s nou prijemnu skusenost (alebo zistili,ze nieje taka skodliva ako sa hovori) nebudu mat problem dat si do zily
2MastaHBlastaH: tak keď sa ti chce, môžeš to rovno napísať
potom hoď PM a ja to prevediem do web-podoby
btw. all čo chcete priespievať na web; k vašim článkom sa podpíšte menom, ktoré chcete aby bolo pod článkom zobrazené..
2MastaHBlastaH: why ? budeme mať zaplatenú domenu a na web nebudeme mať čo dať ..
kludne môžte začať písať, vaše články budú určite využíté
EDIT: myslím, že to už nemusíme ďalej naťahovať - v ankete zvíťazila možnosť "www.faktami-proti-predsudkom.eu".. domena na rock stojí cca 5-6kíl, hosting tu už niekto ponúkal ( Pildo ), takže nie je na čo čakať
ak mi chce niekto pomáhať s webdesignom, PM funguje
domenu som kupil (mimochodom 310sk aj s dph), caka sa na jej pridanie do DNS servera. pojde na php 5.2.1, fast cgi support. po pridani stranky (moze to trvat par dni) spravim ftp ucet popripade nahram niaky redakcny system (phpBB alebo co vas napada) a priadam vam ucty s opravneniami (ozvite sa PM kdo by mal zaujem)
ps: mozno by bolo dopbre kupit ete aj domenu napr. www.fpp.eu bo je to lahsie zapamatelne a redirectnut to na tu prvu
edit:
nasiel som par News Publishing: xpression kuknite na demo, potom som stiahol FusionNews ale tam nejde demo pozriet momentalne, potom dobre vyzera DMAnews, nmdeluxe ale neni tam demo ataktiez utopia news. ked budem mat cas tak to vyskusam na localhoste a kuknem co z toho vyzera naj a tie najlepsie 2-3 dam na net a dohodnite sa ktory chcete
no tak pomaly (rýchlo) by som mal zapracovať na dizajne, takže; súhlasíte s tým, že by to malo byť skôr decentné (žiane marihuanové listy ako background ).. ako navrhujete rozdeliť stránku ?
*menu: novinky - výpis novopridaných článkov na webe, poprípade novinky týkajúce sa svetovej situácie okolo marihuany úvod - v skratke vysvetlené prečo tento web vlastne vznikol články/fakty - to podstatné - prečo vlastne tá maruška nie je taká zlá ako sa o nej hovorí messageboard (???) - čert vie či to tam vôbec chceme odkazy - linx na iné weby, zaoberajúce sa podobnou tématikou.. grower by som tam moc nedával