Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Na svilusky zabira vyluh z tabaku s plisni take bujuju a plisen vyhrava tak sem to vyndal z in a dal na out vystrikal savem avlozil kytku z venku pod sodik
Vznikl mi takovy zajimavy problem na 1 listu rostliny, vypada to jako prozrane kyselinou. Nekde jen vypadla zelen a list je prusvitny jinde se uz udelala dira. Pro jistotu jsem ho utrhla. Viz foto.
Muzem mi nekdo rict co to je ? Nikde jsem zadne skudce nenasla.
Diky
bluewave65 mam to take a jsou to nejake potvurky, uz jsem si koupil nejaky pripravek na vsechny takove nevděčníky . ale zatim bez učinku. to máš ještě malo. Já tam mám i nějake housenky, vždy visí pod listem xD GL !
artclan.eu - herní portál
10 000 lidi sedi pri televizi, 500 000 lidi pracuje, 1 000 000 lidi spi, 200 000 lidi dela domaci cinnosti, 50 000 lidi je v kine, 500 000 lidi je na pocitaci. a jen 1 blbec si cte muj profil:-D
Původní příspěvek od Travojed def prosimte to koupim v growshopu normal ?
koupis to i na netu i v growshopu ja to beru ústi n. l. hnojiva grotek pouzivam 6 rokem a muzu jen doporucit.insta green je novinka a dava dobre i holky doma to uzdravilo.
Def a ty jedeš na Groteku vše ? i květové hnojivo atd? Zkusím kdyžtak příští rok a poradím se stebou o dávkovaní Díky
10 000 lidi sedi pri televizi, 500 000 lidi pracuje, 1 000 000 lidi spi, 200 000 lidi dela domaci cinnosti, 50 000 lidi je v kine, 500 000 lidi je na pocitaci. a jen 1 blbec si cte muj profil:-D
http://grower.cz/pestovani/navody/s...oci/10.html#107 jakmile najedete dolu na "problemy s teplotou" tak třetí foto je můj problém, to kroucení vypada na chlup stejné, ale mám outdoor :O Jak to tedy mám řešit venku, aby jim nebylo moc teplo? Mám zvýšit slunce od kytek ? Děkuji vám moc !
Ahoj máte někdo zkušenost s vyhubením Bekyně (taková ta housenka co si dělá chodbyčky v listech)...a je proti tomu nějaká prevence ? Ve foliáku mě to zamořilo kytky s těma v květu už nic udělat nepujde ale prej na kytky v růstu je pár postřiků, kde pak housenky vypadaj na zem z listů už jako mrtvolky.... dík za rady!
Původní příspěvek od Osvin Ahoj máte někdo zkušenost s vyhubením Bekyně (taková ta housenka co si dělá chodbyčky v listech)...a je proti tomu nějaká prevence ? Ve foliáku mě to zamořilo kytky s těma v květu už nic udělat nepujde ale prej na kytky v růstu je pár postřiků, kde pak housenky vypadaj na zem z listů už jako mrtvolky.... dík za rady!
cituji s FAQ :
Bekyně
Je celkem problém zbavit se těchto malých potvůrek. Jejich larvy prožírají v listech křivolaké chodbičky dokud nejsou dostatečně velké k zakuklení. Zakuklí se přímo v listu nebo v zemi pod rostlinou. Po vylíhnutí dospělec naklade vajíčka do listu a celý cyklus se opakuje až dojde k velkému zamoření.
Obrana:
Nechemická obrana je velmi těžká, můžete leda tak odstranit napadené listy. Chemická ochrana je také těžká a je většinou zaměřená proti dospělcům, protože larvy jsou v listu dobře chráněné. Nimbový olej bude dobře účinkovat.
jo a když už jsme u toho, Nimbový olej je lehce k sehnatelnosti? Potřebuju ho na třasenky či na co jsem to četl. Je to na více věcí. Díky
Vznikl mi takovy zajimavy problem na 1 listu rostliny, vypada to jako prozrane kyselinou. Nekde jen vypadla zelen a list je prusvitny jinde se uz udelala dira. Pro jistotu jsem ho utrhla.
Muzem mi nekdo rict co to je ? Nikde jsem zadne skudce nenasla.
Divam se na to mikroskopem a myslim si ze to je snad nejaka plisen nez skudci, je divne ze se to objevilo jen u 1 listu a nikde zatim jinde.
Co s tim, ma nekdo podobne zkusenosti ?
Mirka
Naposledy upravil bluewave65 01-09-2011 v 10:56 AM
Je celkem problém zbavit se těchto malých potvůrek. Jejich larvy prožírají v listech křivolaké chodbičky dokud nejsou dostatečně velké k zakuklení. Zakuklí se přímo v listu nebo v zemi pod rostlinou. Po vylíhnutí dospělec naklade vajíčka do listu a celý cyklus se opakuje až dojde k velkému zamoření.
Obrana:
Nechemická obrana je velmi těžká, můžete leda tak odstranit napadené listy. Chemická ochrana je také těžká a je většinou zaměřená proti dospělcům, protože larvy jsou v listu dobře chráněné. Nimbový olej bude dobře účinkovat.
Ahoj no jo tohle jsem četl, ale nic o prevenci ani o přesném ověřeném postřiku! ale dik
Původní příspěvek od Travojed jo a když už jsme u toho, Nimbový olej je lehce k sehnatelnosti? Potřebuju ho na třasenky či na co jsem to četl. Je to na více věcí. Díky
Ahoj tak ten Nimbový olej jsem zkoušel sehnat a nic ve třech krámech mi řekli že kdysi ho objednavali ale už neznají žádného výrobce ani distributora...prostě jsem nesehnal! Na netu se obědnat dá!
Ale Třásněnku jsem uspěšně vyhubil Vertimexem...hodně štěstí...