Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Potřeboval bych odpoveď na otázku..Je možné aby letošní Outdoor kytka,které roste teprve asi 6té patro a má 20-30 cm aby na ní šel poznat samec..?
(Protože minulý rok sem to na kytkách poznal až později,až byly větší,připadá mi to nějak moc brzo,ale podle toho jak to vypadá,tak se jedná o samce..kdyžtak přiložím později fotky...)
Ak sa tvoj názor zakladá na tých malých guličkách na začiatkoch výhonkov, tak by som ešte počkal. Párkrát sa mi stalo, že som tiež podľa nich súdil, že je to samec, ale boli to neškodné "výrastky". Alebo skús priložiť ostrejšiu fotku, nie je to dobre vidieť.
2Killing:
Podľa čoho súdiš, že sa jedná o samca? Podľa vzrastu? Fotka napovie viac.
nikde som to nevidel napisane ale po dlhsom pozorovani som zistil ze cerstvo vyklicena a rastuca rastlinka ktora ma fialovu stonku hned na zaciatku zivota tak 1-3 dni po vykliceni je a vzdy bude samica a tie ostatne(so zelenou stonkov) nemaju pohlavie iste!
CO SI O TOM MYSLITE?
SmileR: to je kec. fialová barva stonku nic neznamená, maximálně trochu odlišné složení barviva, případně indikuje že se kytka dostala do větší zimy (fial.stonek).. s pohlavím nemá nic společnýho...
Killing: na 100%, samci většinou vykvetou dřív, já už mám letos 2 samce oba vykvetlí na 4. patru...
to SmileR: fialová stonka nemusí znamenať, že rastlina bude automaticky samica,skôr by som povedal že farba stonky je daná genetikou.Napr. ja mám tohto roku na všetkých Hollands Hope fialové stonky, zatiaľ čo na iných odrodách (Orange Bud,Passion,Euforia) sú stonky zelené.
littl_grouwr : Dík,taky šel ještě ten den pryč...Jn..já už mám taky druhého samce ...První mi rostl v zimní zahradě a ten druhý,to byl teď ten,kterého sem zmiňoval..