Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Patres92 proč ne feminizovane ?
Trochu si projdi Grower. Ti, co pěstovali něco od GHS nebyli z 50% vůbec nadšený z výsledného produktu, a jejich feminizovaná semena jsou pověstná tím, že spíš než samice ti vyroste samec. Ovšem ne vždy je to pravda...
Původní příspěvek od auroraindika já osobně letos zatim nej co roste tak to je známí critical+díky veletrhu že no a pak to je caramela(deliktus samsara seeds) a autoflower NL super....
Měl jsem domluvený řezy Frisian Dew od člena z groweru ale nějak to nedopadlo,,, ještě že jsou kámoši tak jsem dostal hrst noname semen ale všechny jsou se skéra z venku tak alespon něco snad to bude napřezrok lepší ale na ten Frisian Dew jsem se fakt těšil :p
Původní příspěvek od Interista cau nevim kam to mam dat tak to dam sem...co rikate na tuhle kytku?
Mam ji nejak zastrihnout nebo je vsechno OK? Prubezne velke listy ustrihavam
Zdar .. Na Slovensku mýslím že sa už mení podnebne pásmo z mirneho do daždivejšieho...celé počasie je hore nohamy... Najlepšie modely ..DURBAN POISON,HOLAND HOPE,MAZAR, a spet k mýšlienke vzhladom na to podnebie počas pestovacej sezony mýslim že bude asy najlepšie vela AUTOmatou...dávat ich skoršie lebo na jar je pomaly u nás viac slnka ako cez leto ,tu 60% z sezony prší a Vetšie odrody ako DP to nemusia zvládnut (skurvená plesen)...Please poradte/odporúčte aké automaty sú vhodne do tvrdšých podmienok ako napriklad v lese. SORRY ZA HRUBKY A PRAVOPIS není čas čus
farmer taktiež ma jebe to počasie a taktiež uvažujem na buduci rok nad automatmi už mam nejake vybrane stačí pozriet sekcia Autoflowering a len si vybrat....