Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím
Takže na hlavní stránce zvolíš Základní Pěstitelské Informace a tam je vlákno
BioBizz zkušenosti.Je tam necelých 400 příspěvků tak netřeba zakládat další a další vlákna o tom samým...
Tohle smazat.....
Zdárek
po trávě se nechodí po trávě se směje
Základní pohyb všeho stvoření je prostý:tam a zpátky
Zdravím, mohl by mi prosím někdo poradit, jak je to s hnojením na list? Kytí mi začali žloutnout nejspíš ze špatného pH vstupní vody, tak bych jim chtěl s výživou pomoct přes list, než pH srovnám,atd. Mam tu grow, bloom a topmax.
[QUOTE]Původní příspěvek od Pítr90 Zdravím, mohl by mi prosím někdo poradit, jak je to s hnojením na list? Kytí mi začali žloutnout nejspíš ze špatného pH vstupní vody, tak bych jim chtěl s výživou pomoct přes list, než pH srovnám,atd. Mam tu grow, bloom a topmax. [/QUOTE
Edit: hlavně že víme to, co si mohl barakuda vyčíst 😁😁😁😁
Pitr,ona je otazka,jak jsou kyti stary,muze jim chybet hromada veci. Vyborna vec na list je "Liquid kelp",nebo udelej caj z vojtesky,2salky na dva a pul litru vody. At se dari.
odo: díky za radu. Zrovna jsem objednal sadu od Biobizz, kde ten Alg A Mic je.
Ještě dotaz: jsem v polovině květu, nebude vadit to stříkat na paličky? Aby na nich něco nezůstalo,atd.
dal jsem vice nez je podle tabulek od sedmeho tydne vyse plus activera, ktera zvysila ec nepatrne rozmezi do 0, 2. plus pk , jojo tusom ze zbytecne, nicmene se tak stalo. ec 2, 6 a po rozliti do petek na 2,3...ph o cosi pokles, takze taky v pohode.
Čau lidi, pridavate k biobizz hnojkam nějaké boostery (pk apod..) ? Týpek v growshopu mi řekl že je to zbytečný, prej má kvetovka biobizz fosforu až až.
Jen tak na okraj, není to trochu zvláštní, přidávat minerální PK do organických hnojiv? Připadá mně zbytečné jet organický pěst, pokud tam liju minerály.