Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Přesně tak jak to píšeš,to sem myslel noo já sem ted zaštípl u všech kytek zatím jen vršek a počkám,jak to dopadlo..Chtěl bych zaštípnout i pár podvětviček,ale právě sem nevěděl jestli mužu i tak mladé větvě zaštípnout víš jinak díky za radu..a ten tvůj tread mi nějak nejde zobrazit..
tak to skus znova u mojich prispevku ty odkazy by uz mely fungovat..
edit: skus odkazy.. kdyby nahodou nesly tu mas primo odkaz s adresou na oba
zdarec potřeboval bych poradit když mam autoflowering asi 50cm , jestli můžu zaštipnout větvičky s listy jak daleko a jestli to neva když nebudu mit žadne listy na rostlince.. jj dik za postřehy
Původní příspěvek od sillon zdarec potřeboval bych poradit když mam autoflowering asi 50cm , jestli můžu zaštipnout větvičky s listy jak daleko a jestli to neva když nebudu mit žadne listy na rostlince.. jj dik za postřehy
Původní příspěvek od kc33 omylem vyzkousena fim...a povedlo se 8 stejnejch vrchu...ale za to na druhe kyti pouze 3 vrcholky tak opravdu nevim cim to je....
Postni sem fotku, jesli máš! Hrozně moc bych chtěl vidět jak to vypadá. Nikde totiž nemůžu najít fotku s povedenym FIMem. Všude jen píšou, že vyroste až 8 vrchů, ale když sem to zkoušel já, tak jediný, co mi vyrostlo, bylo patro s postiženejma listama a nový vrcholky mi rašily ze spodních pater... Díky moc
zdravím letos chcu jet poprví out s odrudou shaman od dutch passion a četl jsem tu dost o tom že se špatně větví takže bych chtěl taky zaštípávat Fimem (tady je odbrázek jak se to správně dělá http://grower.cz/home/potw.php?a...&photoid=359493) ;-)
Pročetl jsem to celé a stále jsi nejsem jist, zda to chápu dobře.
Tady je foto mého zastřižení u Vanilla Kush. Domnívám se, že to není onen FIM, ale obyč. šmiknutí. Rozdíl je v tom, že při FIMu bych fiknul i ty lístečky ve tvaru "V" někde v jejich půlce ????
Taky jsem zkusil zaštípnout a 6 dní se nic neděje Asi to trochu zahnívá, ale to už neřešim, až bude teplo tak ´půjdou ven a ono se to snad nějak opraví