Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ták a mám tu další grow. Osazenstvo mám od místního člena... Nick potom klidně dodám ale až po domluvě s ním.
Už sem nechtel zakládat žádný nový thread..ale nakonec mě tady pár místních členů překecalo :P navíc jedu tedkom poprve v životě více modelů, takže budu potřebovat poradit
thread sem založil záměrně pozdejc aby to nebylo tak natáhnuté
A teď k samotné sestawě:
Homebox XL
Ventilátor UFO
Pachový Filtr
Komplet 250w od GIP - růst (výbojka z minulého grow universální)
Komplet 600w od GIP, výbojka extreme 600W - květ
Stínidlo zatím hobby velké, časem dokoupím mig stucco velké
zvlhčovačka pujčená od kamaráda
Větráček s klipsou, 15cm prumer
Iso Flex
Digitální thermo-hydroměr s pamětí
Easy Rolls 2x
Časový spínač 2x
Květináče 6L
Hnojky: Plagron
Alga Grow
Alga Roots
Alga Bloom
Pyth-Amin
Green Sensation
Final Solution
Půda: Plagron Lightmix
Modely: rozhodnul jsem se tento grow vyzkoušet víc modelů.
Hlavním důvodem bylo, že když je pouze 1 model, tak vždy po nějaký době
na mě přestal účinkovat xD
takže nakonec z toho vyplynul: Jack Herrer, Super Silver Haze, Sage, Nebula a g13xhash plant
(samozdřejme řízky jsem si koupil, takže nemužu za správnost modelů dát ruku do ohně)
1.. den 18/6 vlhkost udrzuji 80 a teplotu okolo 23 nehnojim jen zalivam odstatou vodou
ukazka boxu, hnojky, a modely.. ten velky je jack herrer ktery sem mel o 2 tydny driv
Hold to vyšlo tak na kokot, že jsem jel k moři takže sem řízky dal do menšich květináčů, abych je poznal jak se vrátím
jinak až budou palice, popíšu modely.
Naštěstí, že sem řízků vzal víc, protože mi po transportu dost umřelo.. R.I.P. takže sem i rád že tam teď nejaké jsou... Moje chyba, že sem je ihned nepřesadil, a šel venek
Čauec, máš to fajné. Jen tu velkou bych zaštípal a poohýbal, když přerostla krapet Jestli jsi tak již neučinil. Vzory máš rozmanité - aspon bude pestrej výsledek. Dávám K+ , pro začátek
diky.. mno hele vetvicky maji prave ze ve stejne rovine... a nechce se mi z tim jebat.. mel sem vzdy max 2 kytky... a ted uz me boli zada a modlim se abych to vydrzel zalivat...
Soudím podle poslední fotky, že ta jedna má vrchol mnohem víš Asi není aktuální. POslední foto je 11 den? dnes? Bud chceš nebo nechceš, na modlidby ser Ta za tebe nezaleje, nezaseje, ani neposeká
jojo ten jack je prerostlej.. ale i tak bude dostavat svetlo... nene jak dodam vsechny fotky.. tak to popisu kolikaty jsou dny atd.. necham to tak jak to uz je... jinak sem zapomel dodat... ani 1 kytka neni zastrihnuta... taky 1. pokus
2. den kvetu 12/12... holky jedou zvykačku na bloom takže 1ml/1L vody bloom
holkam davam zalivku cca 0,7litru.. dost vypijou... a
davky do zalivky 2L vody davam bloomu 4ml/2L zestartu nakonec sem nechal jen 15.dni u tech mensich rustu... ta velka... jack herrer ma o 2 tydny vic
tady přihazuji foto z 5. dne 12/12 květu
Holky už dostávají 2-2,5ml/1L vody bloomu a koněčně začínají růst paličky...
takže mě bude i o to víc bavit zalívat