Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
v kabinete nejmenovany VS, oddeleny silne netesnicima a matnejma prosklenejma dverma od hlavni chodby, kde chodi zastupy studentiku, ucitelu...
* ...bojim se, ze z nasi budoucnosti zacinam mit strach...
* chci verit, ze vse zly je tu jen proto, abysme si uvedomili, jak je to ostatni krasny, protoze jen to ma skutecnou vahu!
* Nez zacnes brachu veci menit, zkus pochopit nejdriv, proc tak vlastne fungujou...
* Jeden usmev prosim! ...a s porci nesetrete!
Takže: - na ostrově Rhodos jsem vylezl do půlky skály těsně sousedící s pláží kam lezli už jen kozy za pozornosti mnoha opalujících se turistů a strachu mé přítelkyně,nahoře při pošpekovém rozjímání mě vyschýzoval agresivní sršen,při jeho odhánění málem spadnul a když těžce slézal dolů shazoval drolící se kameny padající vedle lidí-další schýza a trapas
- různé sklepy, tři barové stoly po i před půlnocí (štamgast tamtéž-pohoda), kuchyně v restauraci za plného provozu
-v nemocničním pokoji infekčního oddělení, kde jsem dopřekonával zánět mozkových blan-klíšťovou encefalitidu-mně přišli zkouřit dva kamarádi,kteří stáli při špeku za oknem,pak když odešli a já sám v pokoji si užíval srandu po dlouhý době...
-záchod v sauně,kam se nás narvalo šest lidí do brutal malýho prostoru, když jsme vypadli,tak nás viděla uklízečka a netušila,co jsme tam dělali
-na Slovensku v termálních pramenech na chodbě spojující různý bazénky-tedy chodníček, sloužící zároveň jako jídelna pro lidi v plavkách a na jejím konci-začátku dva vyhrazené stoly pro kuřáky oddělené od ostatních pouze paravánem,kvalitní odsávání,ale stejně,kdo znal cítil, a sledovat s kámošema při tajně(schovávaném pod stolem) kouřeném špeku kundičky vylézající z vody a upravující si zařízlé plavky, no bájo
Pak samo že mnoho míst, který už mnoho nás pokládá za normální-pláže,podkamerový místa,vchody před restauracemi do kterých pak vcházíte,lidmi frekventovaný místa,terásky apod.
I když můžete mít pocit z prudění lidí,jakej občas mám z ostatních,není tomu tak,razím heslo NEOBTĚZOVAT
dřív jsem dělal soft pro řízení průmyslovejch technologií, jednou sme se takhle s kolegou ze slovenska sprasili na čístírně odpadních vod na slovensku , pod zemí v přečerpávací stanici, dali sme faju s kouskem haše, já tam měl pak ještě doladit program, ale už to nešlo..tak sem se na to radsi vybod abych nezpůsobil havárii ... na jinej akci sme se zase zčoudili na starym plynojemu, puvodne sem myslel ze ho nepouzivaj, meli jich tam vic, pak nam strojnik povidal ze je normalne funkcni a je plnej...to me docela dostalo, moh bejt peknej elent..... :-)
no jak jsem se tady dočetla že se hulilo na ruským kole tak jsme se s kámošem rozhodli zahulit si na centrifuze...jako slušnej mazec a halus zároven...fakt doporučuju to skusit...