Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
já balím oldschool, ale tím způsobem, že si tu stranu bez lepítka zmenším (pravoýhlý trojuhelník s menší odvěsnou na straně filtru), abych nehulil zbytečně pejpr
jedině na switch (back)......balim tak od svýho prvního ubalenýho brka, klasicky sem balil jenom párkrát a to když sem měl podélnou díru v papírku........ Víte kde se takový podélný díry v papírkách berou? To si takhle člověk sedí vypálenej a chce si dát další, tak vezme do ruky papírky (rolovací, jiný skoro nepouživám) zatáhne a zjistí že je konec, tak to otevře s tim že tam snad bude aspon nějakej kousíček na bonbonek a v tom zjistí že nejemže mě neupozornili na konec papírků, ale ty ku*vy co to vyráběj ten konec přilepili na tu roličku.....takže tak vznikaj papírky s podélnou dírou:-D
Nakonec bych rád řek že používám v podstatě jenom OCB rollovací, nejradši široký a zbytek papírku odtrhávám......když se upálí tak brčko jednak načihne a dvak se ohne.......a já mám rád jointy pěkně rovný:-) Bych málem zapomněl na filtry....ty bud kupuju nebo dělám z desek ze starejch školních sešitů. Uprostřed dělám esíčko. Poslední dobou sem si zvykl zabalit do filtru kousek cigaretovýho filtru........něco málo to ubere na chuti, ale nechrchlám ráno hnědý hleny........:-P
Je úplne jedno či back alebo front...keď chceš tak si pred balením jednoducho preložíš paierik na kúsku...trošku olíznuť a pekne rovno po dĺžke odtrhneš a nemáš vôbec veľa papiera...
Ale lepšie sa balí na front keď balíš macaté brčko a vtedy treba aj celý papierik...ako napríklad toto
Nevim jestli to jsem us nekdo psal,ale kdyz nechcete kourit kornouty ktery jsou napadny ne vsude dobre ze,tak staci kratkej smoking oranzovej a pozor misto filtru si ulomite kousek cigara aby to vypadalo jako cigaro trochu hur se to bali,ale ne kazdej pak pozna ze mate zapalenyho čabase.Urcite ste skouseli nacpat dutinku ja taky,ale stoji to za prd.
nu... backroll mne nebavi, nepostreh sem nikdy rozdil v chuti, pride mi to spis jako frajerina... navic stejne nejvetsi krasavce delam cigaro-rollem btw. kdyz chcete aby to vypadalo jako cigara, proc to nebalite do cigarovejch papirku?
Kedze pri pokuse o back to vzdy rozsypem, alebo sa mi matros pcha tam kam nehcem , robim vzdy len front, popripade pred balenim odtrhnem z papiera asi 1cm po dlzke, nech ho tolko nefajcim, ked nemusim a balim do uzsieho.
ja casto balim brka tak, ze si nejdriv udelam filtr a dam ho do papirku a udelam jakoby prazdny joint, proste jenom ten tvar, potom ho strcim do pusy a huleni do jointa "vysaju". dobry je, kdyz si na zacatek date trosku vetsi kousky at vam to nelita do pusy. jinak na to potrebujete mit travku hodne na jemno. no ke konci jeste trosku stlacim, protrepu, poklepu, dosypu, zakroutim a zhulim :-)
tak ja klasiky balim tak ze si spravim filter, potom ho dam do papierika, nasypem tam trochu materialu
a potom balim, ked zbalim dofukam alebo dosypem tam ostatok insidy balim tak isto
zavisi od toho ako moc som zmastny
udělám filtr kterej zasunu tak 0,5 - 1 cm do papírku (drží tam) a pak jen malinko zaroluju a nasypu tam matroš s tabákem. pak už jenom dorolujete a olíznete.. to jak chcete aby se vám špek rozšiřoval nebo byl rovnej můžete redukovat tím, že tam dáte filtr víc/míň šikmo... Good Luck