Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ještě se to nezbarvuje.. naštěstí je slunečno a plíseň zatím nic..akorad dnes jsem potkal se potulovat nějakou smazku z batohem toho se bojím nejvíc bljať,zítra jedu na 9 dní pryč tak snad to nevycoruje fetka poje*aná 👊
Čau kolegové,tak sem přijel po 9-ti dnech a kytkatam naštěstí je.. přijel jsem pozdě tak jsem neviděl detaily,ale i tak je pěkná a smrdutá ráno hodím aktualizaci
Tak dneska na zahrádce překvapení trochu příjemné trochu nic moc ještě není dozrálá,ale už sem stříhal paličky páč začala plíseň,ale ne že byly plesnivý ale začali bílé flíčky tak sem je trochu prostrihal jinak mikrofony v cajku..kvete nějak dlouho v pondělí jedu zase pryč tak nevím jestli to mám tisknout nebo sejmout v neděli nějakej názor?dikes
Čau lidi konečně jaro,tak to rozjedem ve stylu..ani jsem nenapsal info o konci moji úrody 2018 byla dobra poslední kytky cca 300g momentálně objednavam a budu informovat,ale zatím zůstávám u klasiky auto mazar DP to mi udělalo radost zkusím i nějakou změnu kdyby jste doporučily model tak budu rad dekuji a hezky večer
Čus, určitě doporučuji Green Poison fast version od sweet seeds, velké tvrdé palice a sklizeň koncem září a výnos taky perfektní. Tenhle rok ho jedu po 3. a vždycky spokojenost, mužes kouknout na muj grow GP jak v IN tak i v OUT.
Tenhle rok jeste zkousim nově Jack 47 taky fast version od sweet seeds , jelikož ty fast verze se mi zdají hodně fajne.
Jinak přeju hezky počasko a hodně štěstí! Budu sledovat.
Tiež by som ti odporučil Green poison FV a Killer Kush FV a bol by som rad keby skúsiš s autofloweringu Big Devil XL auto od sweet seeds a od Budha seeds Magnum a Calamity Jane auto dajú sa kúpiť aj po 1ks dakde tak by som rad porovnal a sú to všetko kvality a veľké výnosy.
Doporučuji určitě Sugar black rose od Delicious seeds ultra Rychlí koncem září je ready odolný a pořádná kvalita, sorry ale ruderalis FV od SS jsem měl už víc krát a byl jsem zklamán, co se tíče kvality FV prostě nemůžeš porovnávat s fotoperoidou...
Zdravím tak jsem sel zase do AutoMazara pac je proste výnosnej a voňavej a orangebud fem. od DP
Pak jsem zkusil cheese tak uvidím jako bonus jsem dostal nejakej candy tak uvidíme 💥
Mejzič slabý jo ? tak to pak nikomu nedoporučuj automaty kor ty co jsi psal nejsou žádnej mazec , takový spíš polo čutky,automaty od dp nikdy jedině mazar a ten taky neni nic slavného ..
No podle toho kolik %thc udávají u jedu a podle toho co jsi teď napsal je to stejná Čutka jako automaty od DP 😁😁, nevím no, podle mě jsou i lepší modely a GP k nim teda rozhodně nepatří, jediná výhoda je že by měl dojet v klidu, navíc spousta lidí mi tvrdí že autaky jsou většinou lepší než lampy , takže musím říct že na to svůj názor mám, poslední dobou už jen auta od DP a za mě top banka
Automazar je fajn. Think big jakž takž. Think different u mě tak propadnul, že jsem zbylá semínka letos ani nevysel... Autoultimate nevim, to jsem neměl.